Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

M.Zuiko Digital ED 25mm F1.2 PRO, Olympus, OM-D & Pen Lenses

M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm F1.2 PRO

Rezoluție excepțională și viteză
 • Cea mai bună rezoluție pentru diafragmă maximă
 • AF de înaltă precizie, de înaltă viteză
 • Brokeh deosebit

M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm F1.2 PRO

Rezoluție excepțională și viteză

Pentru cele mai bune rezultate în privința rezoluției și vitezei, M.Zuiko Digital ED 25mm F1.2 PRO (50mm*) este pregătit pentru dumneavoastră. Construcția specială a sistemului obiectivului vă oferă o calitate a imaginii incredibil de clară de la o margine la alta. Acesta elimină toate tipurile de aberaţii care pot apărea pentru o utilizare lipsită de griji la o diafragmă maximă. AF este foarte precis datorită sistemului compact de focalizare. Este ideal, de asemenea, pentru captarea unor bokeh deosebite cu efecte aproape circulare și natural colorate, chiar și pe timpul nopții.

Toate obiectivele M.Zuiko sunt compatibile cu întreaga gamă de camere foto Olympus PEN și OM-D, precum şi cu alte camere MFT.
* Echivalent 35mm

Experimentează avantajul Feathered Bokeh

Adăugați portretelor dvs. o profunzime așa cum nu ați mai văzut, grație efectelor de defocalizare permise de Feathered Bokeh și evidențiați subiectul. Obiectivele M.Zuiko PRO, cu diafragma F1.2 - 17mm, 25mm și 45mm 1: 1.2 PRO - oferă subiectului o claritate magnifică pe un fundal soft. Dupa cum puteţi vedea, Feathered Bokeh contine contururi cremoase pentru a permite subiectului sa iasă în evidenţă.

Feathered Bokeh:

Fundalul bokeh este soft, adăugând adâncime fotografiei.

Solid Bokeh:

Fundalul bokeh este hard, oferind fotografiei un aspect încărcat

 •  
  FEATHERED BOKEH
 •  
  SOLID BOKEH
 •  
  BOKEH

"Acest obiectiv de 25mm îmi permite să filmez în interior, acolo unde iluminarea este redusă, producând un efect impresionant de defocalizare, natural, datorită diafragmei rapide. Prin calitatea excepțională a imaginii, este o necesitate pentru un fotograf pro!"

Explorați gama de obiective M.Zuiko Digital