Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

M.Zuiko Digital ED 150‑400mm F4.5 TC1.25x IS PRO, Olympus, OM-D & Pen Lenses

M.ZUIKO DIGITAL ED 150‑400mm F4.5 TC1.25X IS PRO

Superlativul în fotografia super-tele
  • Teleconvertor încorporat
  • Portabilitate deplină
  • Focalizare automată redutabilă

M.ZUIKO DIGITAL ED 150‑400mm F4.5 TC1.25X IS PRO

Superlativul în fotografia super-tele

Un obiectiv Pro diferit de restul celor din clasa sa ‑ M.Zuiko Digital ED 150‑400mm F4.5 TC1.25x IS PRO (300‒800mm*) stabileşte standardele de performanţă super‑telefoto, portabilitate şi precizie. Dispunând de un teleconvertor 1.25x încorporat, acest obiectiv cu zoom permite fotografierea cu o focală de până la 500mm (1000mm*) ‑ sau prin adăugarea teleconvertorului opţional MC‑20 până la un maxim de 1000mm (2000mm*). Sistemul de stabilizare pe 5 axe cu sincronizare Sync IS permite compensarea a până la 8 trepte EV cu modelele de camere compatibile pentru a obţine fotografii clare. Întrucât sarcinile fotografice vă pot purta oriunde, în orice condiții de vreme, sistemul renumit al lui Olympus de protecţie împotriva intemperiilor este și el inclus. La fel ca şi sistemul de focalizare automată extrem de rapid şi precis.

* Echivalent 35mm

Panoramarea cu obiective lungi a fost mereu o provocare, deoarece vă veți confrunta cu o viteză mică de declanșare, un unghi de vizualizare redus și cu viteza subiectului. S-a dovedit că dimensiunea și greutatea absolută a unui echipament tradițional face acest tip de fotografiere incredibil de dificil, dar cu sistemul Olympus, ceea ce anterior părea imposibil devine o realitate.

Gama uimitoare de fotografiere

De la super-tele până la telemacro, ED 150–400mm F4.5 TC1.25x IS PRO acoperă o gamă largă de nevoi de fotografiere de la 150mm până la 500mm (300mm–1000mm*). În plus față de faptul că puteți face zoom pentru a vă apropia de subiecte îndepărtate, distanța focală poate fi ajustată pentru a fi adaptată nevoilor voastre de fotografiere, rezultând exact compoziția pe care o aveți în minte. Distanța minimă de focalizare de 1.3 metri și factorul de mărire de 0.36x (0,71x*) sunt ideale pentru a surprinde creaturile și flora naturii. Acest obiectiv acceptă, de asemenea, Focus Stacking.

*echivalent format 35mm

Portabilitate inegalabilă

ED 150–400mm F4.5 TC1.25x IS PRO este unul dintre cele mai ușoare obiective din clasa sa, cântărind mai puțin de 2 kg - oferindu-vă libertatea de a fi cât mai flexibil posibil. Corpul este realizat dintr-un aliaj robust de magneziu în combinație cu plastic ranforsat cu fibră de carbon ușoară pentru a menține rezistența și controlul. Sistemul intern de zoom și sistemul de focalizare păstrează aceeași lungime a obiectivului de-a lungul întregului interval de zoom pentru a asigura în permanență un echilibru stabil al obiectivului.

Carcasă rezistentă la intemperii

Renumitul sistem Olympus de etanșare împotriva prafului, stropirii și a înghețului conform cu standardul IPX-1 este preluat, de asemenea, și de către acest obiectiv Pro. Lentila frontală are un tratament de acoperire cu fluor, care face ca suprafața netedă să fie mai greu de zgâriat și mai ușor de șters. Stratul alb rezistent la căldură reflectă lumina solară în infraroșu, menținând performanțele optice la un nivel înalt constant chiar și la temperaturi ridicate.

*Atunci când este împerecheat cu o cameră compatibilă, cu rezistență împotriva prafului, a stropirii și a înghețului.

Comenzi optime pentru fotografierea din mână

Vă puteți concentra pe subiect și pe fotografiere în timp ce modificați setările fără probleme. Super teleobiectivul M.Zuiko Digital ED 150–400mm F4.5 TC1.25x IS PRO este echipat cu comenzi de control. Acestea includ un inel cauciucat pentru focalizare/zoom care permite un control fin, memorarea unui set de focalizare prestabilit pentru a salva poziția focală preferată, o pârghie pentru comutarea între diverse funcții și un comutator de limitare a focalizării, care vă permite să vă deplasați rapid între 3 niveluri de focalizare automată.

Cele mai bune rezultate la focalizarea automată

Indiferent de cât de rapid este subiectul vostru, veți obține fotografia dorită la calitatea dorită cu acest obiectiv super-teleobiectiv Pro. La fel ca oricare dintre renumitele obiective M.Zuiko Digital, acesta oferă focalizare automată rapidă și extrem de precisă de-a lungul întregului interval de zoom. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei unice de subțiere a lentilelor Olympus, care face ca lentilele de focalizare să fie mai ușoare. Practic nu va exista nicio modificare a vitezei de focalizare, chiar și atunci când veți utiliza teleconvertorul încorporat.

Compatibil cu

Explorați gama de obiective M.Zuiko Digital