Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

M.Zuiko Digital ED 12‑200mm F3.5‑6.3, Olympus, OM-D & Pen Lenses

M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑200mm F3.5‑6.3

Obiectiv cu zoom tele puternic
  • zoom de mare putere 16.6x
  • Design compact, ușor
  • Rezistent la praf/ stropire/temperaturi mici

M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑200mm F3.5‑6.3

Obiectiv cu zoom tele puternic

Cu un factor de zoom de 16.6x, M.Zuiko Digital ED 12‑200mm F3.5‑6.3 (24‑400mm*) este obiectivul perfect pentru o gamă completă de scene şi subiecte ‑ de la fotografiere cu unghi larg la telefotografiere. La unghi larg, distanţa de lucru este de doar 10cm, iar la tele doar 50 cm. Datorită designului uimitor de compact şi uşor, a construcţiei ce oferă protecţie împotriva prafului, stropirii şi îngheţului, acest obiectiv cu zoom poate fi luat pretutindeni, fie că mergeţi în vacanţă sau într‑un proiect foto, pe orice tip de vreme. Sistemul AF de mare viteză şi de mare precizie, cu mecanism compatibil pentru fotografiere şi filmare (MSC), vă permite obţinerea unor imagini superbe.

* Echivalent 35mm
Toate obiectivele M.Zuiko sunt compatibile cu întreaga gamă de camere foto Olympus PEN și OM-D, precum şi cu alte camere MFT.

"Este întotdeauna o provocare să călătoresc prin lume și să captez lumina perfectă în diverse locuri, dar cu noul obiectiv M.Zuiko Digital ED 12-200mm este ca și cum aș avea la dispoziție o colecție de obiective într-un singur corp. Este îmbinarea perfectă între precizie și intervalul de lucru pentru zoom, de care am nevoie, pentru obținerea fiecărui rezultat, fără complicații."

Compatibil cu

Explorați gama de obiective M.Zuiko Digital