Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 
Testaţi
 
 

Tough! TG-Tracker

Erou suprem de acțiune
pentru orice provocare
 •    
"Perfect pentru orice activitate, indiferent cât de grea"

Escaladaţi un munte, înfruntaţi valurile, exploraţi pârtiile ... pregătit pentru orice provocare, TG-Tracker este o cameră de acţiune ușor de manevrat, robustă, care va capta filme splendide și fotografii în cele mai dificile condiții.

"Perfect pentru orice activitate, indiferent cât de grea"

Escaladaţi un munte, înfruntaţi valurile, exploraţi pârtiile ... pregătit pentru orice provocare, TG-Tracker este o cameră de acţiune ușor de manevrat, robustă, care va capta filme splendide și fotografii în cele mai dificile condiții.

"Vei retrăi cele mai tari momente"

Filmare 4K, procesor de imagine puternic, stabilizator de imagine cu 5 axe și un obiectiv ultra-larg, acestea sunt doar câteva dintre capabilitățile care vă vor ajuta să surprindeţi acțiunea. TG-Tracker oferă performanțe excepționale fără control greoi, astfel încât utilizatorul să se poată concentra pe captarea experienței.

"O modalitate foarte bună de a înregistra și revizui reprezentația"

TG-Tracker înregistrează performanța și urmărește activităţile, oferindu-vă un adevărat sentiment de realizare. Conectarea detaliată oferă o imagine detaliată a datelor cheie, permițându-vă să vă îmbunătățiți și mai mult cu sistemul OLYMPUS Field Sensor.

 •  
  Este Tough!
 •  
  Video 4K la calitate excelentă
 •  
  Răspundeţi provocării

Lost & Found

Înregistraţi-vă pentru serviciul OLYMPUS Lost & Found. Trebuie doar să vă înscrieţi camera Tough! pe MyOLYMPUS - dacă o veţi pierde și este găsită, persoana care o găseşte ne poate astfel anunța și vă vom contacta pentru a organiza returnarea în condiții de siguranță.

Înregistraţi-vă acum >

Caracteristici TG-Tracker must-have

 • Performanţă durabilă

  Rezistent la apă până la 30m, rezistent la temperaturi scăzute până la -10° C, rezistent la șocuri până la 2.1m, presare până la 100kg şi antipraf, noul
  TG-Tracker este construit pentru a savura orice provocare cu care vă confruntați. Un șasiu interior și exterior sofisticat și renumitul sistem de etanșare OLYMPUS oferă performanță impresionantă şi rezistenţa la apă.

  • 2.1 m

  • 30m

  • 100kg

  • -10°C

 • Field Sensor System

  Urmărirea prin cinci senzori surprinde tot ceea ce vezi și înregistrează tot ceea ce simţi! GPS, busola, senzorul de accelerație, barometrul și termometrul urmăresc acțiunea, ceea ce permite ca aventurile să fie memorabile. Ideal pentru înregistrarea performanțelor personale în timpul activităților solicitante în aer liber.

 • Captează, urmăreşte, arată

  Transferă imaginile sau clipurile video și jurnalul de date pe telefonul mobil inteligent și aplicaţia OI.Track. Verificați progresul și dezvoltarea competențelor dintr-o privire, cu vederi comutabile între diferitele date de jurnal adaptate pentru fotografii și clipuri. Prin aplicatia gratuită OI.Share puteți apoi importa cu ușurință fotografiile de acţiune pe dispozitivul mobil, pentru a le publica pe website-urile de socializare. Sau utilizați aparatul ca telecomandă pentru a controla setările TG-Tracker și fotografierea.

 • 4K & obiectivul ultra-wide

  Posibilitatea de filmare 4K și obiectivul ultra-larg captează întreaga scenă a acțiunii în detalii precise. Lentila ultra-wide cu un unghi de vizualizare de 204° permite retrăirea experienței.

Mai multe caracteristici
 • Stabilizarea imaginii pe 5 axe

  TG-Tracker beneficiază de impresionantul sistem de stabilizare pe 5 axe pentru a compensa orice fel de eventuală neclaritate. Perfect pentru filme de foarte bună calitate, indiferent cât de extremă poate fi o activitate.

 • LCD de 1.5" rabatabil în exterior

  Display-ul color de 1.5", cu 115.200 puncte te încadrează în imagine. Rabataţi display-ul LCD pentru fotografii reuşite, indiferent de acțiune!

 • Filmare 4K

  Realizaţi filmări 4K cu
  TG-Tracker şi experimentaţi recunoscuta tehnologie de procesare a imaginii OLYMPUS, oferind fotografii și filme bogate în detalii și cu nivel scăzut de zgomot.

 • Iluminare puternică

  Luminile de mare intensitate sunt utile pentru situațiile dificile de iluminare. Cu o putere de până la 60 de lumeni, cu o rază de până la 3.5m distanţă timp de un minut. Operațiunea rapidă vă permite să iluminaţi subiectele pentru a da fotografiilor un sentiment de realism.

 • Filmare Time-Lapse

  Cu modul de filmare Time-Lapse puteți prinde răsăritul, schimbarea secvențelor meteorologice sau cadre unice de acțiune precum filmele cu un efect special time-lapse. Sunt grozave şi pentru afișarea online.

 • Înregistrarea în buclă

  Înregistrarea în buclă permite să captați filme până când cardul de memorie este plin sau bateria se descarcă. Fiecare fișier va avea 29 de minute, permiţând o manipulare ușoară pentru operaţiuni de căutare și de editare după înregistrare.

 • Detector subacvatic

  TG-Tracker identifică automat mediul subacvativ. La o adâncime a apei mai mare de 50 cm, aparatul foto comută pe modul optim pentru fotografierea subacvatică, astfel încât vă puteți concentra pe deplin pe experiența de scufundare, fără grijă la aparat.

 • Durată lungă de viaţă a bateriei

  Bateria litiu-ion, de mare capacitate, oferă posibilitatea impresionantă de înregistrare continuă a filmelor.

 • Grip & adaptor

  Gripul stabil facilitează prinderea subiectului din orice unghi, chiar și în situații extrem de active. Adaptorul de montare de cuplare permite atașarea accesoriilor de la terțe părți pentru opțiuni nelimitate.

Caracteristici Tough! TG-Tracker

Caracteristici Tough! TG-Tracker
Înregistrează-te

Înregistrează un produs OLYMPUS și bucură-te de acces exclusiv la ofertele speciale și multe altele.

Înregistrează-te acum
 
 
Relații clienți

Alegeți din lista de mai jos subiectul pentru care aveţi nevoie de suport.