Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

TG‑6

Performanţă Tough.
Fără compromisuri.
  • Calitate excepţională imagini & video
  • Moduri subacvatice variabile
  • Performanţă tough deplină

Explorați lumea

cu noua camerăTough!

Luați un TG-6 și începeți propria voastră aventură. Această cameră este partenerul vostru ideal pentru a captura momente impresionante din călătorie, indiferent de condițiile de fotografiere. Cu ajutorul unei game largi de accesorii puteți extinde aria de experiență Tough și vă puteți echipa pentru cele mai solicitante aventuri.

TG-6 este rezistent la apă până la adâncimi de 15m, rezistent la căderi accidentale de la înălțimi de până la 2.1m, rezistent la praf, rezistent la îngheț până la -10°C, rezistent la strivire și dispune de tratament de acoperire împotriva aburirii, ceea ce îl face rezistent și la aventuri.

Surprinde perfect fiecare moment

În aventurile voastre cele mai îndrăznețe, nu știți niciodată ce urmează. Combinația dintre obiectivul de înaltă rezoluție cu F2, procesorul TruePic VIII și senzorul de imagine de 12MP vă oferă libertatea de a capta imagini de înaltă calitate, indiferent de condițiile de fotografiere. Chiar și în situații în care lumina este slabă, fotografiile voastre vor fi mereu strălucitoare și frumoase.

Nu ratați niciodată cadrul dorit

Când apăsați butonul de declanșare până la jumătate de cursă, în mod Pro Capture, veți începe să preluați imagini și să le adaugați în buffer cu 10cps. În momentul în care apăsați complet butonul de declanșare, începe fotografierea continuă. În acest fel, cu această funcție veți putea surprinde cadre pe care anterior era imposibil să le obțineți.

Echilibrul perfect

TG-6 poate captura chiar și situații cu luminozitate dificilă, cu diferențe majore între zonele luminoase și cele întunecate: modul HDR combină patru cadre realizate cu expuneri diferite într-o singură imagine, pentru a reda perfect zonele luminoase și întunecate ale imaginilor preluate. Vă oferă libertate deplină de a recrea în mod spectaculos atât secțiunile luminoase cât și cele întunecate, găsind contrastul perfect și echilibrând zonele negre și albe.

  • CALITATE RIDICATĂ A IMAGINII

  • PRO CAPTURE

  • HDR

Împărțiți cu ceilalți momente din călătoria voastră

Obțineți control suplimentar asupra fotografiei: cu aplicația OI.Share puteți utiliza smartphone-ul pentru control de la distanță și, în același timp, puteți partaja instant experiențele voastre datorită Wi-Fi-ul integrat.

Sistem de senzori de câmp

Veți ști mereu unde au fost făcute fotografiile voastre datorită sistemului de senzori de câmp integrat care vă înregistrează automat deplasările. Strângeți mai multe informații pentru amintiri: prin aplicația OI.Track veți putea adăuga și datele de la GPS, busolă, manometru și temperatură la fotografiile și clipurile voastre video.

Amintirile voastre nu au fost niciodată atât de pline de viață

Activitățile voastre vor prinde viață dacă veți captura fiecare detaliu exact la momentul potrivit. Clipurile video în format 4K vă permit să înregistrați cadre uluitoare ale momentelor preferate. Sau puteți să creați clipuri video Full HD cu până la 120 de cadre pe secundă.

Plonjați în lumea subacvatică a lui TG-6

Aflați ce se află sub suprafața apei. Complet etanș, TG-6 este proiectat și construit astfel încât se poate utiliza până la o adâncime de 15m fără echipamente suplimentare.

Mergeți la adâncime și mai mare

Vreți să vă scufundați mai mult? Carcasa subacavatică PT-059 pentru TG-6 vă oferă o experiență subacvatică și mai palpitantă, permițând scufundarea până la o adâncime de 45m. Dar asta nu este tot: cu ajutorul unei game largi de accesorii subacvatice suplimentare, puteți să vă pregătiți pentru orice variantă de scenariu.

Surprindeți lumi subacvatice fascinante

Utilizând unul dintre cele trei moduri pentru setarea balansului de alb subacvatic veți putea anima imaginile preluate, indiferent de adâncimea apei. Folosiți “Shallow” (până la o adâncime de 3m) pentru a îmbunătăți tonurile de roșu, “Mid Range” pentru adâncimi ale apei între 3 și 15m sau “Deep” la adâncimi mai mari de 15m, pentru a îmbunătăți tonurile de albastru.

Mod Microscop subacvatic

Plonjați în apă și apoi apropiați-vă de subiect mai mult decât ați făcut-o vreodată: modul Microscop subacvatic vă permite să fotografiați detalii de la o distanță de până la 1cm față de suprafața frontală a obiectivului, astfel încât veți putea captura chiar și cele mai mici detalii.

HDR subacvatic

Modul HDR subacvatic echilibrează perfect atât secțiunile luminoase, cât și cele întunecate, împiedicând apariția unor diferențe excesiv de mari între zonele de alb și negru. Se vor obține imagini subacvatice impresionante, cu o plajă dinamică largă.

  • WB SUBACVATIC

  • MOD MICROSCOP

  • HDR SUBACVATIC

Faceți vizibilă cea mai subtilă frumusețe

Mergeți dincolo de limita ochiului! În modul Microscop, camera poate să captureze subiecți de la o distanță de până la 1cm. Profitați de factorul de mărire de pe ecran de până la 44,4x în combinație cu pârghia de zoom. Cu ajutorul ghidului de luminozitate LG-1 și a blițului difuzor FD-1, TG-6 va dispune de un potențial mult mai mare la fotografierea macro.

Concentrați-vă asupra lucrurilor importante

TG-6 vă oferă libertatea de a focaliza în cel mai bun mod, în funcție de fiecare situație. Cu Focus Stacking și Focus Bracketing, camera vă oferă două moduri de lucru puternice, care vă permit fie să aveți întreaga imagine focalizată direct în cameră, fie să vă creați mai târziu un plan de focalizare mai amplu.

Dați călătoriei voastre atingerea finală

V-ați dorit vreodată să alegeți un moment și să vă reamintiți ceea ce ați experimentat? Imaginile voastre în format RAW pot fi editate cu aplicația Olympus Workspace și apoi tipărite pe hârtie foto - experiența voastră va fi în acest fel deplină și vă veți putea bucura mereu de aceste imagini tipărite.

Două variante de culoare

Pentru a accentua personalitatea voastră, puteți alege oricare dintre cele două versiuni de culoare ale lui TG-6: roșu sau negru.

Prindere optimă

Partea frontală a lui TG-6 este echipată cu un grip pentru prindere optimă, util chiar și atunci când faceți excursii în natură.

Buton blocare accesorii

Butonul pentru blocare accesorii previne detașarea și căderea accidentală a unor accesorii, precum convertorul fisheye, teleconvertor, ghidul de luminozitate sau blițul difuzor. Astfel, nu trebuie să vă mai faceți griji când transportați camera cu accesorii atașate.

Selector control / Pârghie zoom

Construcția pârghiei de zoom de la TG-6 vă permite să utilizați camera chiar și în timp ce purtați mănuși și schiați pe pante abrupte. În plus, selectorul pentru control oferă posibilitatea ajustării cu ușurință a unor setări pentru fotografiere, precum compensarea expunerii.

Afișaj cu caroiaj pentru compoziție perfectă

TG-6 poate afișa pe monitor un caroiaj care să vă ajute să obțineți un raport de încadrare optim. Aveți posibilitatea de a alege între grila standard și raportul de aur.

Diverse moduri de expunere și setări personalizate

Pe lângă modurile de lucru familiare Prioritate de diafragmă și Program, selectorul pentru modurile de lucru include și modul Film pentru a accesa ușor diverse stiluri de filmare.

Faceți-vă aventura chiar mai palpitantă