Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Tough! TG-5:

Partenerul ideal pentru cele mai provocatoare aventuri.

"Știu că voi obține imagini de înaltă calitate cu această cameră, chiar și în situațiile cu lumină slabă atât de des întâlnite sub apă".

Experienţele extreme implică adesea cele mai dificile condiții de iluminare. De la crepuscul arctic până la lumea submarină, posibilitatea de a controla lumina scăzută este cheia unei imagini minunate. Un nou senzor de imagine cu performanțe superbe și cu o sensibilitate ridicată, combinat cu cel mai recent procesor de imagine TruePic VIII, oferă o calitate superioară a imaginii, cu o gamă dinamică și un timp de răspuns îmbunătățite.

"Fie că realizați drumeţii prin păduri sălbatice, urcaţi sau exploraţi peșteri arctice, sistemul de senzori de câmp din această cameră este un companion indispensabil în aer liber".

În combinație cu aplicaţia gratuită OI.Track, noul aparat foto TG-5 permite asocierea datelor GPS, busolei, manometrului și temperaturii la fotografii și videoclipuri și transferarea prin Wi-Fi pe telefonul smartphone sau pe tabletă.

"Cu o cameră obișnuită, trecerea de la aerul alpin, înghețat, la căldura unei cabine ar determina în mod obișnuit aburirea lentilei. Cu TG-5, acest element aparţine trecutului. "

Sticla de protecție cu două straturi este doar o nouă adăugire la celelalte capabilități deja dovedite. Altfel puteți să captați imagini cu tot ceea ce natura vă aduce în cale. Schimbările extreme de temperatură pot provoca condensarea lentilelor. TG-5 previne acest lucru cu sticla de protecție cu două fețe.

  •  
    Cea mai bună calitate
  •  
    Sistem senzor de câmp
  •  
    Performanță de încredere

Captați și mai mult acțiunea.

Efectuarea de mișcări grozave arată uimitor prin captarea fiecărui detaliu la momentul potrivit. Tehnologia de ultimă generaţie a TG-5 permite acest lucru. Procesorul TruePic VIII de mare viteză oferă înregistrare la rezoluție incredibilă 4K și filme full HD, cu 120 cps în slow motion. Veţi beneficia de dinamism în fiecare mișcare, cu o înaltă definiție.

Imagini de detaliu

V-ați dorit vreodată să filmați cu detalii minunate subiectele mici pe care cu greu le puteți vedea cu ochiul liber?

Mărirea maximă de până la 7x* şi cele patru moduri ale Variable Macro System (Microscope, Microscope Control, Focus Bracketing si Focus Stacking Mode) fac posibil acest lucru. În modul Microscop, camera poate capta subiecți la o distanță de aproximativ 1 cm. În modul Microscope Control, factorul de mărire al afișajului poate fi modificat la un maxim de 44,4x cu ajutorul zoom-ului.

Cele două accesorii opționale, LD-1 Light Guide și FD-1 Flash Diffuser, sunt disponibile pentru a scoate la iveală întregul potențial al sistemului variabil de macrocomenzi. Realizați fotografii spectaculoase ca și cum ați vizualiza prin microscop.

* Echivalentul a 35 mm

Retrăiți momentul în întregime

Captați minunate experiențe în videoclipuri 4K și slow-motion, împreună cu informații de localizare și împărtășiți-le cu ușurință.

Importați date precum compasul, manometrul și temperatura și trimiteți imaginile captate cu aparatul foto pe un smartphone prin intermediul aplicației încorporate Wi-Fi și OI.Share, apoi le puteți conecta pentru a crea videoclipuri cu suprapunerea datelor de localizare în aplicația Olympus Image Track (OI.Track).

Împărtășiți apoi experiența cu prietenii!

Mai multe accesorii pentru Tough!

Gama vastă de accesorii a TG-5 deschide o lume a creativității atunci când captați acțiunea.

De la carcasele de transport până la LED Light Guide, blițuri, teleconvertoarele, fisheye până la carcase subacvatice.

Eliberați creativitatea și obțineți cele mai multe detalii din înregistrarea experiențelor uimitoare.

şi acestea te-ar putea interesa