Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 
Testaţi
 
 

Tough! TG-4:

Un partener uimitor
pentru experiențe extreme.
 •    
 • "Scufundările reprezintă una dintre pasiunile mele principale. Chiar și în condiţii cu lumină slabă și scene subacvatice întunecate, mă pot baza pe adevărata putere a acestui aparat foto."

  Pentru scene cu recifuri de corali, epave sau surprinderea vieții marine. Cu Tough! TG-4 de partea ta, vei avea un aparat foto digital subacvatic care oferă rezultate la cel mai înalt nivel. Cu o diafragmă maximă super-luminoasă 1:2.0, lentila de mare viteză realizează fotografii impresionante cu experienţele de scufundare sau snorkeling, cu o paletă strălucitoare de culori și peisaje marine luminoase.

 • "De la înălţimi până în adâncuri, de la cald la rece, aceasta cameră m-a însoţit pe tot globul și nu m-a dezamăgit vreodată."

  Ed Farrelly - Alpinist, aventurier
  și ambasador OLYMPUS Tough!

  TG-4 este gata pentru orice provocare în aer liber: teren accidentat la temperaturi sub zero grade, ploaie densă, zăpadă și furtuni de nisip, păduri întunecate și periculoase. Sistemul inteligent de sigilii asigură funcţionarea în cele mai inedite condiții din întreaga lume.

  • 2.1m
  • 15m
  • 100kg
  • -10°C
 • Descoperă profunzimea de câmp remarcabilă la captarea unui cadru macro. Camera are puterea de a obține claritate absolută la cadre super apropiate.

  Frank Rückert - Vizionar OLYMPUS

  Tough! TG-4 are puterea de a capta resursele minunate ale naturii. Utilizați oricare dintre cele patru moduri de fotografiere macro. Ajungeţi foarte aproape de insecte, flori, fulgi de zăpadă și captaţi-le în stil clar, microscopic.

 •  
  Performanță de mare viteză
 •  
  Echipament excelent pentru exterior
 •  
  Cadre naturale care îți taie respirația

Lost & Found

Înregistraţi-vă pentru serviciul OLYMPUS Lost & Found. Trebuie doar să vă înscrieţi camera Tough! pe MyOLYMPUS - dacă o veţi pierde și este găsită, persoana care o găseşte ne poate astfel anunța și vă vom contacta pentru a organiza returnarea în condiții de siguranță.

Înregistraţi-vă acum >

Caracteristici pe care trebuie sa le ai

 • Perspectivă mai largă asupra lumii

  Când ești în mijlocul naturii nu ai întotdeauna posibilitatea de a programa scena. Dar, cu zoom-ul optic
  4x al modelului TG-4, nu veţi avea nevoie să faceţi asta. Combinat cu performanțe de focalizare automată de mare viteză, vă permite să daţi zoom de la 25 la 100mm (echivalent cu o cameră de 35mm) și capta imagini uimitor de clare de la distanță.

 • Fotografiază și partajează rapid.

  Acum este mai ușor ca niciodată să împărtășiți impresiile din calătorii datorită capacității Wi-Fi încorporate și a aplicaţiei OI.Share. Indiferent de locul în care vă aflați, puteți transfera wireless fotografiile pe un smartphone sau o tabletă. Sau puteți utiliza dispozitivul mobil ca o telecomandă pentru a controla setările TG-4 și declanşarea.

  Imaginea din partea dreaptă are doar scop ilustrativ.

 • Marcați aventurile

  Cea mai recentă generaţie de GPS oferă rezultate rapide, precise cu fiecare cadru. Dacă doriţi să știţi unde vă afaţi chiar și atunci când aparatul foto este oprit, utilizați caracteristica e.Compass care oferă și informaţii despre presiune şi altitudine. Prin instalarea aplicației OI.Track pe telefonul smartphone, puteți adăuga date GPS fotografiilor atunci când le partajaţi.

 • Extindeți rezistenţa

  Cu TG-4 aveți un sistem întreg de accesorii gata pentru a transforma expediţiile în experinţe foarte plăcute. Carcasa subacvatică, Ghidul LED, Fisheye sau Tele Converter, diverse carcase, convertoare subacvatice wide și bliţuri. Alegeţi variantele potrivite și bucuraţi-vă oriunde de o lume de opțiuni creative.

Mai multe caracteristici
 • 16 megapixeli CMOS cu iluminare din spate

  Vei fi uimit de filmele full-size, fotografiile și tipăriturile cu o rezoluție de până la 16 megapixeli. Obțineți o calitate mai bună a imaginii, cu mai puțin zgomot, pentru detalii îmbunătățite, în special în condiții cu luminozitate redusă.

 • Procesor de imagine TruePicVII

  Împreună cu senzorul de mare viteză, procesorul de imagine TruePicVII de ultimă generație se adaptează la diafragma obiectivului pe care îl utilizați - pentru fotografii și clipuri video spectaculoase, cu adevărat vibrante.

 • Tehnologia iHS

  Combinând senzorul CMOS de 16 megapixeli de mare viteză și procesorul de imagine TruePicVII de înaltă performanță, tehnologia iHS vă permite să captați perfect scenele dorite - spectaculos și la o calitate exactă.

 • LCD 7.6cm/3.0" cu 460,000 puncte

  Prima alegere pentru încadrarea ușoară, revizuire și partajare: display-ul mare LCD, de înaltă rezoluție. Acesta redă culori vii și un nivel ridicat de contrast pentru fiecare fotografie sau film - pentru o experiență îmbunătățită.

 • Interval de fotografiere și filme Time-Lapse

  Funcționalitatea fotografierii la interval combinată cu filmele Time-Lapse Movie permit captarea unor răsărituri de soare sau momente unice de acțiune precum filmele, cu un efect special time-lapse.

 • Filtru Art

  Îmbunătățiți fotografiile cu propria creativitate. Vă puteţi juca cu efecte diferite prin adăugarea unuia dintre cele 7 Filtre Art pe fotografii sau filme. Nota personală va face parte astfel din fiecare scenă.

 • Modul Live Composite

  Transformaţi scenele cu timp lung de expunere, cum ar fi cadrele cu cer înstelat într-o singură fotografie uimitoare. Modul Live Composite folosește un control special al luminozităţii pentru a asigura efectul perfect. Pentru creativitate sporită, previzualizați rezultatul înainte de fotografiere.

 • Preferi RAW?

  Ar trebui. Acesta nu va permite pierderea calităţii impecabile a imaginii atunci când vei memora sau vei tipări fotografiile.

 • Full HD 1080p

  Capabilitatea Full-HD de înaltă rezoluție (1920 x 1080) înseamnă că această cameră este un maestru în realizarea de înregistrări video. Bucurați-vă de imagini clare în mișcare, de până la 29 de minute, cu o calitate uimitoare a imaginii.

 • Mod de prioritate pentru diafragmă

  A-Mode oferă noi dimensiuni creativităţii tale, oferindu-ţi un control direct asupra reglajului diafragmei în timpul fotografierii pentru efecte de profunzime de câmp şi bokeh.

Specificaţii Tough! TG-4

 • 65.9mm 31.2mm 111.5mm
Înregistrează-te

Înregistrează un produs OLYMPUS și bucură-te de acces exclusiv la ofertele speciale și multe altele.

Înregistrează-te acum
 
 
Relații clienți

Alegeți din lista de mai jos subiectul pentru care aveţi nevoie de suport.