Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

Eleganţa

OLYMPUS PEN
  •    

Descoperă frumusețea

Materialele cele mai bune şi design-ul atemporal se îmbină cu măiestrie într-o adevărată operă de artă modernă.

Captați momentul la cea mai bună calitate.
Îndată ce o vezi realizezi că este o adevărată frumusețe. La interior este o adevărată fiară.
Fotografia poate opri timpul.
Fotografia poate schimba perspective.
O potrivire perfectă.

Măiestrie & Design

Un produs unic. O poveste interesantă.

Istorie

Jaguar E-Type si Ford Mustang. Steve McQueen și Brigitte Bardot. The Beatles și Rolling Stones. 1960 ne-a oferit o serie de simboluri. Cu o nouă versiune a camerei foto PEN-F, OLYMPUS readuce spiritul anilor 1960.

PEN

1959

PEN EE

1961

PEN EES

1962

PEN D

1962

PEN F

1963

Pură inspirație

Un design atemporal. Un body extraordinar texturat. Din primul moment când faci cunoştinţă cu OLYMPUS PEN-F, această cameră va oferi sentimentul că este specială. Reprezintă expresia pură a design-ului OLYMPUS care va fi sursă de inspirație pentru mult timp.

Definirea poziției exacte și a dimensiunilor rotiţei Creative Dial și a altor butoane a fost o provocare majoră.
Proiectarea camerei foto într-un mod care nu dezvăluie niciun șurub creşte calitatea acesteia.
"Concentraţi-vă întotdeauna pe detalii și veți crea cu măiestrie propria operă de artă." - Takeshi Noahara // designer de produs
Schița ideii: arată întreaga perioadă de revizuire, de la prima schiţă până când proiectarea devine completă.
Au fost produse modele de design din lut. Au fost modificate cu fiecare etapă de producție.

Faceți cunoștință

Noul OLYMPUS PEN-F reprezintă rezultatul a 80 de ani de istorie a camerelor foto
și a inovațiilor tehnologice.

La interior

1

Inteligent este noul sexy

// Măiestrie & Design

Cele mai bune materiale și nevoia de cea mai înaltă calitate, îmbinate cu un design atemporal, creează o cameră extraordinară. Dar designul implică mai mult decât estetică și finisare deosebite. Utilizarea ușoară a tuturor caracteristicilor a fost esențială în proiectarea produsului.

2

Forța de inovare

// Disc creativ

Un țel pe care fiecare fotograf doreşte să-l atingă: realizarea fotografiilor în stilul propriu. De aceea am combinat patru caracteristici în elegantul disc creativ. Odată ce aţi identificat stilul personal, puteți salva setările exacte pentru o utilizare ulterioară.

3

Calitate confirmată!

//Calitatea imaginii

Detalii clare și precise și o rezoluție care nu lasă nimic de dorit. Prin caracteristici inovatoare, precum Shake Stop și Take Eight, OLYMPUS creează o calitate uimitoare a imaginii.

4

Caută și găseşte

// Vizor Electronic inteligent

Camera noastră extraordinară merită cea mai inteligentă tehnologie pe care o putem oferi. Din acest motiv, PEN-F este prima cameră foto din seria OLYMPUS PEN care dotată cu un vizor electronic în stilul rangefinder.

5

Viteza este cea care contează

// Răspuns rapid

Știm cu toții acele momente care sunt atât de speciale încât am dori să putem opri timpul pentru o secundă. Sunt momente pe care am dori să ni le amintim totdeauna. Și aici vine vestea cea bună: noile noastre caracteristici fac posibil acest lucru.

6

Precum vedetele

// Accesorii

Echipamentele cele mai bune au nevoie de accesorii la superlativ. Așa că nu vă fie teamă să fiți ceva mai sofisticat. Desigur, cererea noastră pentru calitate înaltă se aplică și pentru accesoriile camerei. Astfel, s-a materializat în mod evident și asocierea noastră cu producătorul de top francez, pentru genți din piele, Bleu de Chauffe, pentru a crea o linie nouă exclusivă. Bine-cunoscuți pentru calitatea la standarde foarte ridicate a produselor din piele proiectate și produse local, Bleu de Chauffe complimentează calitatea atemporală care este esența PEN-F. Linia include 4 produse: două genți, o husă și o curea de umăr.

Control al Profilului Monocrom Control al Profilului de Culori Filtre Art Creator de Culoare
Forța de inovare // Discul creativ

Acces direct la 4 funcții creative

Cu noua rotiţă Creative Dial aveți acces direct la funcţiile Monochrome Profile Control, Colour Profile Control, la Art Filters și Colour Creator.

Forța de inovare // Discul creativ

Control al Profilului Monocrom

Cu Controlul Profilului Monocrom puteți stabili patru efecte diferite - cum ar fi Efectul-Filtrelor-Monocrome care imită filtrele foto clasice. Alegând curba de gradație puteți regla contrastul fotografiilor pe camera foto. Ați dori să aibă umbre întunecate sau o lumină strălucitoare? Este foarte uşor cu această nouă caracteristică a camerei foto PEN-F. Este posibilă şi folosirea unui efect de umbrire sau a unui efect de granulaţie.

Forța de inovare // Discul creativ

Control al Profilului de Culori

Cu Controlul Profilului de Culori veţi modifica saturația a douăsprezece culori diferite. Un utilizator care are setări preferate le poate reutiliza și poate să realizeze fotografii într-un stil individual.

Forța de inovare // Discul creativ

Filtre Art

Pentru un aspect modern, OLYMPUS oferă posibilitatea de a personaliza fotografiile utilizând unul dintre cele 14 filtre artistice diferite.

Forța de inovare // Discul creativ

Creator de Culoare

Colorarea unei imagini pentru a crea o stare de spirit specială nu a fost niciodată atât de ușoară.

Calitate confirmată! //Calitatea imaginii

Stabilizarea imaginii pe 5 axe

O componentă importantă a calității imaginii OLYMPUS PEN-F. Datorită acestei caracteristici puteți fotografia la viteze mai mici cu sensibilitate redusă, ceea ce permite realizarea unei fotografii fără neclarităţi.

Calitate confirmată! //Calitatea imaginii

Sistemul de obiective M.ZUIKO

Concepute pentru a împlini nevoile fotografilor exigenţi, aceste lentile au fost create din dorinţa de a realiza fotografii uluitoare.

Calitate confirmată! //Calitatea imaginii

Procesor de imagine

Detalii clare, culori strălucitoare și o imagine cu zgomot redus. Acest procesor de imagine asigură o calitate înaltă a imaginii.

Calitate confirmată! //Calitatea imaginii

Senzor 20MP Live MOS

Cei 20 milioane de pixeli asigură o rezoluție care satisface orice nevoie.

Calitate confirmată! //Calitatea imaginii

Cadru de înaltă rezoluție de 50MP

Opt fotografii combinate într-o singură imagine cresc rezoluția pentru detalii uimitoare. Acest mod de înaltă rezoluţie a fost creat special pentru lucrările în care se folosește trepiedul și pentru cadrele statice.

Caută şi găseşte // Vizor electronic inteligent

Pentru prima dată

OLYMPUS PEN-F este prima cameră din seria OLYMPUS PEN cu un vizor electronic stil rangefinder - vizorul cu vizibilitate ridicată având o rezoluție de 2.36 megapixeli.

Caută şi găseşte // Vizor electronic inteligent

Previzualizare efect

Cu noul vizor, efectele Filtrelor Art și Controlul Profilului Monocrom pot fi examinate înainte de a realiza o fotografie, indiferent de setare. Verificaţi dacă o fotografie este exact aşa cum o doriți și ajustați-o în timp real.

Caută şi găseşte // Vizor electronic inteligent

Imagine stabilă

Stabilizarea imaginii pe 5-axe poate să stabilizeze vizorul și să sprijine și încadrarea.

Viteza este cea care contează // Răspuns rapid

Nu pierdeți niciodată un cadru

Toată lumea apreciază o cameră foto care realizează imaginea în momentul în care este apăsat butonul de declanșare. De aceea, timpul de răspuns al OLYMPUS PEN-F este uimitor de mic. Şi, pentru că ne place să fim competitivi, nici un alt aparat de fotografiat din această categorie nu are un timp de declanșare mai rapid (la momentul comunicării).

Obțineți mai mult pentru a face diferența mai mare

Descărcați cea mai recentă actualizare a firmware-ului pentru PEN F și bucurați-vă de noi opțiuni creative pentru o experiență de fotografiere îmbunătățită.

  • Importați alte setări ale Profilului Fotografului

    Ați văzut o imagine realizată cu profilul Mono sau Color pe care o îndrăgiți? Acum puteți importa setările exacte folosite și să le setați pe propriul PEN-F pentru a le utiliza în fotografiile dvs. Aflați mai multe și încercați câteva exemple aici

  • Principale modificări de la ultima actualizare de firmware

    Pe lângă noua abilitate de a importa setările de profil Color și Mono, au fost adăugate efecte de umbrire la Controlul Profilului de Culoare și la Creatorul de Culoare, împreună cu Filtrul Artistic Bleach Bypass (Ignorare albire). Nu eșți sigur cum se face actualizarea?

  • Linie nouă de accesorii exclusive de la Bleu de Chauffe

    O cameră frumoasă, realizată cu măiestrie, are nevoie de un set de accesorii la fel de frumoase. Pentru a sărbători cea de-a doua aniversare a iubitului lor PEN-F, Olympus s-a asociat cu producătorul francez de top, pentru obiecte din piele, Bleu de Chauffe, pentru a crea o linie nouă exclusivă. Apasă aici Apasă aici

 
 
x
Înregistrează-te

Înregistrează un produs OLYMPUS și bucură-te de acces exclusiv la ofertele speciale și multe altele.

Înregistrează-te acum
 
 
Relații clienți

Alegeți din lista de mai jos subiectul pentru care aveţi nevoie de suport.

şi acestea te-ar putea interesa