Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

ENJOY. CLICK. REPEAT.

OLYMPUS PEN E-PL9

 •    

MAI PUȚINE INSTANTANEE. MAI MULTE FOTOGRAFII

Fotografii mai bune fără dificultate și o cameră frumoasă cu care să le realizezi. Du fotografiile tale către un nou nivel cu ajutorul lui Olympus PEN E-PL9 și partajează cu ușurință imaginile favorite prin intermediul modulului WiFi încorporat, cu care te vei putea conecta cu ușurință la smartphone-ul tău. Este rândul tău: mai puţine instantanee. Mai multe fotografii.

 • EXPANSIUNE CREATIVĂ

  Oamenii îmi spun că sunt creativă și am nevoie de o cameră care să mă lase să exprim ceea ce simt. Îmi place modul de lucru intuitiv al E-PL9, care mă face să mă simt încrezătoare în ceea ce fac. Setările automate înlătură dificultățile de început, întrucât camera este foarte inteligentă, iar ecranul tactil te ajută acum să accesezi multiple opțiuni creative. Pot imprima imagini de dimensiuni mari ale lucrărilor mele deoarece calitatea este cel puțin similară cu cea a modelelor mult mai voluminoase.

 • POTRIVIRE PERFECTǍ

  Indiferent cât de frumos arată o ținută - dacă nu te simți bine cu ea, nu este ceea ce ai nevoie. Este valabil și pentru camerele foto. Mă concentrez pe detalii și am observat cum materiale de pe corpul camerei sunt modelate armonios, oferind designului simplu și clasic al camerei un aspect foarte sofisticat. Desigur, trebuie să ofere și funcționalitate: focalizarea subiectului prin intermediul ecranului tactil sau fotografierea se fac cu ușurință. Comenzile la E-PL9 sunt perfect distribuite. În plus, pot alege culoarea potrivită stilului meu.

 • EXPRIMĂ-TE

  Sunt dornică să aflu mai multe de ce este o imagine mai bună și E-PL9 mă ajută. Funcții ascunse în meniuri sunt acum disponibile la o simplă atingere datorită modului de fotografiere avansată(AP) care mă ajută să fac fotografii remarcabile, noaptea sau cu expuneri multiple. Obiectivele adiționale mă ajută ca imaginile să fie remarcate. Datorită lui 45mm F1.8, portretele mele au acum acel fundal neclar, cu aspect profesional, mult mai autentic decât al celui obținut cu un telefon. Există chiar și tutoriale video “cum să”, via aplicația OI.Share.

 • ÎMPĂRTĂȘEȘTE-ȚI EXPERIENȚELE

  Dacă îi fac o fotografie deosebită unui prieten, trebuie să o distribui - acum! Acest lucru este mai ușor ca oricând, datorită conexiunii WiFi dintre E-PL9 și smartphone. Pot chiar să recuperez imagini din camera mea când este în geantă și să le trimit prin intermediul aplicației gratuite pentru a fi publicate direct. Calitatea excelentă a imaginii convinge și a ajutat la creșterea blogului și a canalului meu Instagram.

SUNTEŢI PASIONAT DE SUBIECTELE FASHION & LIFESTYLE?

Inspirați-vă și începeți propria aventură creativă cu PEN.

Fie că vă doriți să vă potențați profilul social media, să vă îmbunătățiți abilitățile de fotografiere sau că vreți să aflați mai multe despre sistemul nostru - avem conținutul potrivit pentru voi.

Descoperă  
pen_e_pl8_features_hl_1

Învață să iubesti obiectivele

Faceți cu camera fotografii la care doar puteți visa folosind telefonul - cum ar fi să captați cele mai mici detalii cu obiective Macro precum 30mm F3.5, sau cele mai frumoase portrete cu obiective precum 45mm F1.8, ce oferă un bokeh remarcabil - având acel efect de fundal cu aspect neclar, profesional. Obiectivul potrivit influențează, de asemenea, perspectiva și "netezește" fața pentru a obține rezultate mult mai bune decât imaginea distorsionată care poate fi văzută la majoritatea selfie-urilor făcute cu ajutorul unui telefon. Aflați aici mai multe detalii despre obiective:

pen_e_pl8_features_hl_2

Împrieteniți-vă cu blițul

Lumina de bliț are adesea o reputație proastă, însă poate da viață unei fotografii bune, în condiții de iluminare dificilă. Fotografiați pe cineva în fața unei ferestre sau cu lumina soarelui venind din fundalul subiectului? Utilizați blițul pentru a uniformiza lumina pe fața subiectului. Blițul poate îngheța mișcarea atunci când mediul înconjurător este prea întunecat, permițându-vă un timp de expunere mai scurt sau poate scoate în evidență un subiect într-o scenă de noapte. E-PL9 vă permite să controlați cu precizie intensitatea luminii blițului pentru a obține efectul dorit și vă poate salva fotografia.

şi acestea te-ar putea interesa

Înregistrează-te

Înregistrează un produs OLYMPUS și bucură-te de acces exclusiv la ofertele speciale și multe altele.

Înregistrează-te acum
 
 

Relații clienți

Alegeți din lista de mai jos subiectul pentru care aveţi nevoie de suport.