Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

Împărtășiţi pasiunea

OLYMPUS PEN E-PL8
  •    
Design </ br> râvnit

Piesa de rezistenţă

Sunteţi în căutarea inspirației? Noul OLYMPUS PEN E-PL8 poate fi muza personală. În nuanțe elegante, acest aparat de fotografiat digital va fi piesa de rezistenţă a anului. Designul modern se îmbină cu funcționalitatea curbelor clasice și suprafețelor cu texturi din piele ce contrastează cu metalul de înaltă calitate ce permite modelului E-PL8 să iasă în evidenţă. Colecţia de curele din gama noastră de accesorii va întregi un aspect pe care îl veţi adora și alte persoane îl vor dori.

Design râvnit

Formă de exprimare

Formă de exprimare

Suntem încântaţi de cadre selfie! Dar, ca orice persoană care a încercat vreodată să realizeze un selfie reuşit, acestea sunt o formă de artă în sine și sunt dificil de obținut. Cu noul OLYMPUS PEN E-PL8 aceste cadre pot arăta foarte bine din momentul în care ați apăsat butonul declanșator pentru prima dată. Pliați ecranul tactil și camera mirrorless comută automat în modul selfie. Ne luam astfel bun rămas de la cadrele dificil de prins!
Realizarea unei fotografii cu întreaga ţinută vestimentară este acum ușor de făcut. Conectat la un smartphone, acest aparat foto mirrorless cu dimensiuni compacte este partenerul pe care iubitorii PEN l-au aşteptat.

Dezvoltarea selfie

Trăieşte pasiunea

Lumina discretă care mângâie elementele aranjate cu atenţie; o cafea transformată într-o piesă de artă; cadre diverse pe care doriți să le partajați cu generația PEN şi restul lumii. Cu OLYMPUS PEN E-PL8 puteți trăi pasiunea pentru captarea și partajarea momentelor magice. Mai multe tipuri de postări PEN vă arată cum. Permiteţi variatelor Filtre Art să vă inspire şi transpuneţi imaginilor o stare de spirit distinctivă. Posibilitatea de vizualizare a Filtrelor Art în live view permite alegerea unuia dintre ele mai ușor decât oricând înainte.

Dezvoltarea selfie

Creativitate extinsă

Creativitate extinsă

SUNTEŢI PASIONAT DE SUBIECTELE FASHION & LIFESTYLE?

Descoperiţi universul atractiv al camerelor Olympus PEN

Urmăriți bloggerii & poveştile noastre care conturează generaţia OLYMPUS PEN.

Descoperă  

Produs premiat:

Move it

Move it

O simplă fotografie spune mai mult decât o mie de cuvinte uneori. Iar un scurt film poate spune mai mult decât o mie de fotografii. Vor exista întotdeauna momente sau evenimente care au nevoie de animație pentru a fi retrăite. Datorită funcției adăugate, MovieClip, puteți filma HD, combina mai multe filme scurte, adăuga muzică și distribui prin intermediul telefonului inteligent.

Share beautifully

Share beautifully

Momentele extraordinare devin chiar și mai plăcute atunci când le putem împărtăși cu alte persoane. De aceea, acest aparat foto OLYMPUS PEN vine cu WiFi încorporat și aplicația OLYMPUS Image Share. Aceasta vă permite să împărtășiți pasiunile cu prietenii, oricând și oriunde doriți. Imaginile de înaltă calitate vor oferi profilului de Facebook și contului Instagram un nou nivel de dezvoltare.

Înregistrează-te

Înregistrează un produs OLYMPUS și bucură-te de acces exclusiv la ofertele speciale și multe altele.

Înregistrează-te acum
 
 

Relații clienți

Alegeți din lista de mai jos subiectul pentru care aveţi nevoie de suport.

şi acestea te-ar putea interesa