Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

PEN E-PL7 este o adevărată bijuterie.

  •    

O nouă descoperire cu stil

Un tur de cumpărături în Paris sau Milano reprezintă una dintre activităţile mele preferate. Îmi plac hainele elegante, metalul preţios și accesoriile de înaltă calitate, deoarece potenţează partea mea feminină. Acestea sunt câteva aspecte la care m-am gândit atunci când am cumpărat PEN E-PL7. Se potriveste stilului meu chic. Silueta subțire a camerei, body-ul alb lucios și grip-ul completează look-ul meu elegant. Devine centrul atracției de fiecare dată când o am cu mine.

STIL

Aspect de înaltă clasă

Atunci când am apariţii publice, imaginea mea trebuie să fie perfectă - este un stil elegant, care îmi aparţine. PEN E-PL7 este realizat din metal premium îmbunătățit cu un finisaj de piele care subliniază rafinamentul personal. Camera se potriveşte perfect în geanta mea, alături de toate celelalte accesorii prețioase, datorită design-ului său subțire. Fiecare detaliu - grip-ul atractiv, plasarea cadranelor - mă fac să arăt fabulos.

ELEGANŢǍ

Exprimaţi-vă!

Nu stii niciodată pe cine ai putea întâlni în timp ce te afli la cumpărături sau te bucuri de cel mai bun loc într-o cafenea, așa că am întotdeauna la îndemână camera mea PEN E-PL7. Pot face poze selfie grozave și este foarte uşor de folosit - LCD-ul se pliază în jos și mă ajută ca mâinile să nu stea în calea pozelor.

FRUMUSEŢE

SUNTEŢI PASIONAT DE SUBIECTELE FASHION & LIFESTYLE?

Descoperiţi universul atractiv al camerelor Olympus PEN

Urmăriți bloggerii & poveştile noastre care conturează generaţia OLYMPUS PEN.

Descoperă  

Afișarea fotografiilor personale

Pozele realizate cu E-PL7 pot fi partajate cu prietenii foarte ușor prin WiFi. Nu am nevoie de cabluri - doar transfer pozele pe telefonul mobil!

Noțiuni de bază creative

Creativitatea mea nu se limitează doar la cunoștințele despre modă. Deci, e minunat că PEN E-PL7 îmi permite să mă exprim pe deplin folosind unul dintre cele 14 Filtre Art și 9 Efecte Art. Îmi plac mult noile filtre Vintage și Partial Colour. Reprezintă acel detaliu special din fotografiile mele.

Partial Color

Vintage

Înregistrează-te

Înregistrează un produs OLYMPUS și bucură-te de acces exclusiv la ofertele speciale și multe altele.

Înregistrează-te acum
 
 
Relații clienți

Alegeți din lista de mai jos subiectul pentru care aveţi nevoie de suport.

şi acestea te-ar putea interesa