Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

PASIUNEA NECESITĂ CALITATE

CALITATEA ESTE O MENTALITATE

PEN E-PL10 combină estetică pură, design atemporal și tehnologie de înaltă performanță, pentru a-ți duce fotografia la un alt nivel. Designul compact și ușurința de utilizare îl fac însoțitorul indispensabil, muză și acea „It Piece” elegantă dacă nu vrei să faci vreodată compromisuri pentru design sau calitate - pentru că pasiunea ta cere calitate.

 • PASIUNEA NECESITĂ CALITATE

  Generația PEN asigură imagini de cea mai înaltă calitate, care răspund tuturor așteptărilor tale. Chiar și fotografiile dificile, precum scenele de noapte, nu mai sunt o provocare. Surprinde momentul cu un bokeh uimitor care îți va face imaginile să iasă în evidență, față de fotografiile tale obișnuite făcute cu telefonul!

 • Mulțumită manevrabilității ușoare și intuitive a E-PL10, nu vei mai rata niciodată acea fotografie perfectă! Focalizarea automată rapidă și ecranul tactil îți dau garanția că vei putea capta ACEL moment! Ecranul pivotant integrat îți dă posibilitatea să faci selfie-ul perfect - practic din orice perspectivă. În modul Auto, camera identifică situațiile care merită fotografiate și selectează automat scena optimă de fotografiere.

  UȘOR DE UTILIZAT

 • ÎNTOTDEAUNA O POTRIVIRE PERFECTĂ

  Designul compact și ușor al E-PL10 te va face să-ți dorești să porți cu tine în permanență această frumusețe. Cele trei variante de culori atemporale și sofisticate se potrivesc oricărui stil. Suplimentar, îți poți alege accesoriul dorit dintr-o gamă stilizată de accesorii, pentru a oferi acea atingere finală oricărei ținute.

 • Acest model PEN este dotat cu funcții de fotografiere creative, cum ar fi Filtrele de artă, ce vor oferi fluxului tău de pe Instagram un aspect distinctiv. Modurile Scenă și navigarea ușoară în modul Advanced Photo îți oferă sprijinul necesar pentru viziunile tale creative.
  E-PL10 dispune și de o interfață optimizată prin Ecranul tactil, pentru obținerea unor imagini perfecte pentru Instagram, realizate cu atingerea unui deget.

  LASĂ-ȚI LIBERĂ CREATIVITATEA

 • SCHIMBĂ-ȚI PERSPECTIVA

  Indiferent pe ce focalizezi, cel mai nou model din seria PEN îți va oferi cea mai bună imagine posibilă. Datorită selecției extinse de obiective M.Zuiko, poți conta pe realizarea unor imagini macro sau micro cu claritate deosebită sau a unor portrete frumoase.

 • CONECTEAZĂ-TE

  Împărtășește-ți pasiunea cu prietenii și cu generația PEN în mod automat! Cu Olympus PEN, imaginile tale frumoase pot fi transferate către telefonul tău inteligent printr-un singur clic: WiFi-ul integrat și aplicația gratuită OI. Share îți permit partajarea instantanee a celor mai bune imagini - oricând și oriunde.

 • E-PL10 oferă suport nu doar pentru a obține imagini de cea mai înaltă calitate. Camera înregistrează în format 4K și, chiar dacă filmezi din mână, îți garantează filmări profesionale datorită puternicului stabilizator de imagine încorporat. Poți crea un videoclip perfect din mers - indiferent dacă este pentru vlogul tău sau pentru arhiva personală.

  STABILITATE ÎN MIȘCARE

POTRIVIRE PERFECTǍ

Completarea perfectă pentru fiecare ținută.
“It Piece”-ul anului.
Mereu alături de tine - toată ziua, în fiecare zi.
Artă prin excelență: moda întâlnește fotografia.
Întotdeauna elegantă: 3 culori noi clasice.
Tot sprijinul de care ai nevoie pentru viziunea ta creativă!

Combină noul tău PEN E-PL10 cu obiectivele M.Zuiko ultra profesionale și experimentează posibilități creative nelimitate. Avem o gamă de accesorii superbe, la modă, care îți vor pune în evidență stilul personal.

Adaugă un obiectiv

Fie că faci imagini macro sau micro - Olympus îți pune la dispoziție mai mult de 20 de obiective excelente.

Îmbunătățește-ți stilul

Accesorii stilizate pentru toate ținutele tale, care înseamnă mai mult decăt faptul că imaginile tale vor arăta bine.

şi acestea te-ar putea interesa
 • test-and-wow

  Testaţi

  Descoperiţi camerele Olympus şi găsiţi un dealer local.

  Află mai multe
   
   
  test-and-wow

  Testaţi

  Descoperiţi camerele Olympus şi găsiţi un dealer local.

  Află mai multe
   
   
 • storelocator

  De unde cumpăr

  Doreşti servicii personalizate? Găseşte rapid dealerul OM Digital Solutions care se află cel mai aproape de tine.

  Găsește dealer
   
   
 • cart

  Cumpără online

  Bucurați-vă 24/7 de cumpărături online - cumpăraţi noul produs OLYMPUS din magazinul online.

  Cumpără online
   
   

Înregistrează-te

Înregistrează un produs OLYMPUS și bucură-te de acces exclusiv la ofertele speciale și multe altele.

Înregistrează-te acum
 
 

Relații clienți

Alegeți din lista de mai jos subiectul pentru care aveţi nevoie de suport.