Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

PASIUNEA

CERE

CALITATE

E-PL10

Estetică pură, design care nu se demodează și tehnologie de înaltă performanță care răspunde mereu cerințelor tale profesionale. Pentru a păstra pasul cu viziunea ta creatoare, E-PL10 oferă o multitudine de caracteristici tehnice care îți pun în evidență stilul individual în fiecare imagine realizată.

Citeşte mai mult

Aruncă o privire: Care este stilul tău PEN?

 • E-PL9

  Cu un acces mai rapid ca oricând prin ecranul tactil la controale creative, conectivitate combinată Bluetooth și Wi-Fi pentru un transfer mai ușor ca oricând al imaginilor, o senzație la atingere și un aspect nou, de invidiat, în completarea calității premium a construcției, pentru care seria Olympus PEN este atât de renumită.

 • E-PL8

  „Cu designul său uimitor și noile accesorii stilizate, această mică bijuterie este perfectă pentru a completa stilul de viață al unui blogger. Camera este la fel de ușor de utilizat precum un telefon inteligent, dar calitatea fotografiilor făcute cu aceasta a adus contul meu de instagram la un nivel nou.”

 • Accesorii la modă

  Olympus PEN - nu doar o simplă cameră foto, ci un element necesar pentru pasionații de modă completat de accesorii fabuloase. Fragmente pentru toți oamenii cunoscători de modă, cu poftă de viață și pasiune pentru design, fotografie și viață în oraș.

 • Lasă-te inspirat

  Indiferent dacă vrei doar să-ți îmbunătățești profilul social media, să-ți îmbunătățești abilitățile de fotografiere sau să afli mai multe despre sistemul nostru - avem conținutul potrivit pentru tine.

PEN-F

Noul Olympus PEN-F nu este doar frumos. Este rezultatul a 80 de ani de istorie în domeniul foto şi a multor inovaţii tehnologice. Sunteți pregătiți să treziți bestia?

Citeşte mai mult

şi acestea te-ar putea interesa