Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

in English
Come & meet the PENgeneration

Urmăriți bloggerii & poveştile noastre care conturează generaţia OLYMPUS PEN

Aruncă o privire: Care este stilul tău PEN?

 • E-PL9

  Accesare mai ușoară decât oricând a comenzilor de control creative prin ecranul tactil, conectivitatea combinată Bluetooth și Wi-Fi pentru transferul imaginilor mai ușor ca oricând, o nouă înfățișare care stârnește invidia și o senzație deosebită la atingere conferită de calitatea construcției pentru care seria Olympus PEN este atât de faimoasă.

 • E-PL8

  "Cu un design uimitor și noi accesorii elegante, această mică bijuterie este perfectă pentru stilul de viață al unui blogger. Camera este la fel de ușor de utilizat precum un smartphone, dar calitatea fotografiilor pe care le-am realizat a dezvoltat contul meu de Instagram la un nou nivel."

 • Accesorii modă

  Olympus PEN - nu doar o simplă cameră foto, ci un must-have pentru pasionații de modă, completat de accesorii fabuloase. Piese pentru toți oamenii atrași de modă, cu poftă de viață și pasiune pentru design, fotografie și viața urbană.

 • PEN Generation

  PEN Generation - pentru toate persoanele care iubesc moda, estetica, stilul și, desigur, fotografia. Încărcați imaginile, lăsaţi-vă inspiraţi de cele mai recente subiecte PEN și aflați mai multe informaţii despre fotografie. Este locul perfect pentru toate persoanele pasionate de modă!

PEN-F

Noul Olympus PEN-F nu este doar frumos. Este rezultatul a 80 de ani de istorie în domeniul foto şi a multor inovaţii tehnologice. Sunteți pregătiți să treziți bestia?

Citeşte mai mult

şi acestea te-ar putea interesa