Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Este la MODĂ!

OLYMPUS PEN - aparat de fotografiat, dar şi element must-have care este completat de accesorii fabuloase. Aceste elemente captează privirea și completează perfect look-ul. Le-am folosit ca sursă de inspirație pentru gama PEN, o gamă în care vor găsi inspiraţia persoanele interesate de design, estetică, fotografie şi stil modern de viaţă.

Bloggeri de modă de renume, printre care amintim pe Camilla Pihl, Paula Ordovas, Hanna Schumi, Kayla Seah, Sarah Mikaela, Anne-Kathrin Strauß, călătoresc în jurul lumii pentru a prezenta cele mai tari tendințe din toate capitalele modei și a ne arăta cum să le purtăm. Articolele scrise dezvăluie şi valoroase sfaturi de fotografie de modă și sugestii.

Feminin.
Elegant.
Minimalist

Colecţia din piele

Leatherlicious

Little White Feather, Black like my Dress şi Just Nude. Nu ar fi putut exista alegeri mai bune ca aceste nuanțe în vogă pentru noile curele de umăr OLYMPUS. În acest sezon curelele de mână Olympus sunt disponibile în nuanţe precum Strawberry Kisses, Peach Blossom Love, Bohemian Pool Party şi Hint of Mint. Tonurile pudrate și pastelate atrăgătoare vor încânta pe oricine preferă un aspect mai delicat.

Accesoriile care nu se vor demoda niciodată au fost concepute de Anne-Kathrin Strauß. Blogger de modă şi fost model, Anne-Kathrin a fost mult timp recunoscută pe plan internaţional pentru stilul inimitabil, perfect.

STIL ȘI ELEGANŢĂ

Geanta de umăr şi Bucket Bag sunt alte două accesorii interesante din colecția realizată din piele. Au toate avantajele funcționale ale genţilor căptușite pentru aparatul de fotografiat.

Noua accesorizare pentru aparat se compune dintr-un toc pentru body și o curea de umăr asortată care oferă camerei alt aspect zi de zi. Rezultatul este o combinație de design tradițional și un răspuns contemporan la flexibilitate şi versatilitate, arătând că în moda este vorba despre mici detalii.

Toate articolele din piele

 • Accesorizare

  Camera poate obţine un look nou cu o combinație între un toc pentru body și o curea de umăr. Fabricate din piele fină și în culori elegante, camera foto se va potrivi şi mai mult cu stilul utilizatorului.

 • Bucket Bag

  Fabricată din piele fină și cu toate avantajele genţii unui aparat de fotografiat, această geantă căptușită va fi una dintre piesele deosebite ale anului. Un accesoriu pe care îl vei adora și ceilalți îl vor invidia.

 • Curele de mână

  Curelele de mână sunt create cu cele mai înalte standarde de proiectare pentru a conecta moda la fotografie. Culorile adorabile vor încânta fiecare iubitor de modă. În combinaţie cu un aparat foto OLYMPUS PEN, sunt confortabile și sigure.

 • Curele de umăr

  Curelele reglabile OLYMPUS sunt fabricate din piele naturală, în diferite culori, cu scopul de a conecta nevoia de estetică şi fotografia. Reprezintă un accesoriu interesant pentru toate persoanele captivate de modă, estetică şi cu un stil de viaţă modern.

 • Genţi de umăr

  Curelele de umăr sunt elegante şi beneficiază de toate avantajele unei genţi căptuşite. Sunt o combinație de design tradițional și un răspuns contemporan la flexibilitate și versatilitate.

PENTRU ESTETICĂ

Colecţia Style

Detaliile fac DIFERENŢA

Fie că sunteți într-un club sau pe lista de invitați de la o gală elegantă, sunt momente pe care doriți să le imortalizaţi pentru totdeauna. Dar sigur nu veţi dori să aveţi o geantă mare care să nu fie în ton cu restul ţinutei.

Accesoriile OLYMPUS reprezintă partenerul perfect pentru orice cameră si adaugă o notă de eleganţă. Aceste poşete pe culorile negru, auriu şi argintiu adaugă o notă de stil potrivită pentru evenimente, iar aparatul de fotografiat poate deveni un accesoriu preferat pe ringul de dans.

Toate accesoriile Style

 • Curele colier

  Cureaua OLYMPUS de gât este un accesoriu perfect care poate insoţi orice cameră foto la o petrecere. Fabricată dintr-un material care redă o textură din piele şi cu metal rafinat pe variantele argintiu si auriu, promite un plus de extravaganţă. Camera devine astfel parte din look şi accesoriul favorit de modă pe ringul de dans.

 • Curele pentru umăr

  Curelele pentru umăr sunt accesoriul potrivit pentru a fi purtate la o seară cu fetele în oraş. Le puteți utiliza pentru cameră sau pe post de clutch. Fabricate din piele și realizate cu auriu și argintiu, aceste curele creează o atitudine plină de farmec.

 • Clutch

  Reprezintă accesoriile perfecte pentru un eveniment. Fabricate din piele naturală, sunt accesoriile ideale atât pentru clubbing cât şi pentru o gală elegantă.

MODĂ. ARTĂ?
Categoric!

Designer Collection

Ink Couture

Moda a devenit o formă proprie de artă. Designerii de renume sunt consideraţi mari artiști ai vremurilor noastre. Deci nu e de mirare că pictura şi design-ul sunt combinate în această curea de umăr pentru un rezultat inedit.

Proiectată de Sarah Mikaela cu cerneală caligrafică. Alegerea cernelei albastru regal nu este o coincidență. Culoarea sofisticată este una dintre tendinţele acestui sezon.

PENTRU PERSOANELE PASIONATE DE MODĂ ŞI FOTOGRAFIE

Accesoriile transformă o ţinută. De aceea OLYMPUS a creat accesorii cu un factor wow, incluse în colecţia Designer. Bretelele OLYMPUS Get Together, Art meets Fashion, Killing me Softly, Hello Peacock, Feel Boho, Funky Town, Floral Fantasy şi Color Play transmit înclinația spre tendinţe și modele armonioase. Curelele se pot schimba ușor astfel încât să poată fi adaptate la ţinuta ta. Genţile OLYMPUS în două dimensiuni protejează camerele și obiectivele PEN. Interiorul căptușit oferă protecție perfectă

Pentru fiecare femeie.
In fiecare zi.
În fiecare zi diferit.

Toate produsele de designer

 • Curele de umăr

  Accesoriile transformă o ţinută. De aceea OLYMPUS a creat produse cu un factor wow care transmit înclinația spre tendinţe și modele armonioase.

 • Pouch

  Aceste frumos concepute huse OLYMPUS protejează aparatul foto sau obiectivul. Sunt parteneri fabuloşi de stil.

Înregistrează-te

Înregistrează un produs OLYMPUS și bucură-te de acces exclusiv la ofertele speciale și multe altele.

Înregistrează-te acum
 
 

Relații clienți

Alegeți din lista de mai jos subiectul pentru care aveţi nevoie de suport.

Follow us