Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M5 Mark III
TOT CEEA CE AI NEVOIE. ELIBEREAZĂ-TE.

De ce E-M5 Mark III?

Ușurează-ți experiența de fotografiere cu E-M5 Mark III

Jungla urbană, sus pe o clădire sau pe străzi, la lumina zilei sau în plină noapte, pe ploaie sau vreme însorită. E-M5 Mark III poate să facă față cu brio la fiecare situație de fotografiere. Dimensiunea compactă și greutatea redusă îți oferă o libertate deplină, incomparabilă cu ceea ce îți oferă echipamentele mai voluminoase. Și îți va duce fotografia la noi niveluri - iar asta este posibil mulțumită atât designului său perfect, cât și a includerii de tehnologii avansate și funcționalități esențiale. Pe scurt: este tot ce ai nevoie pentru a merge în aventuri, oriunde și oricând vei dori.

O experiență îmbunătățită

Caracteristici de top

Într-o construcție cu design elegant, compact regăsim un puternic centru de tehnologie și caracteristici care diferențiază E-M5 Mark III de restul camerelor din clasa sa.

Portabilitate uimitoare

~55% mai mic
~64% mai uşor

E-M5 Mark III
M.Zuiko Digital ED 12–40mm F2.8 PRO Diafrgamă maximă: F2.8 Distanță focală: 12–40mm

Sistemul voluminos competitor
Mai mult decăt dublu ca volum și dimensiune față de
sistemul E-M5 Mark III.

Spre deosebire de alte camere din clasa sa, E-M5 Mark III are greutatea redusă și dimensiunea compactă de care ai nevoie pentru a te bucura de libertate. Întreg sistemul Olympus are dimensiuni extrem de mici față de cele ale concurenței. Surprinzi lumea așa cum o vezi. În fotografii. În clipuri video. Din orice perspectivă. Utilizează orice obiectiv care crezi că se potrivește stilului tău personal de fotografiere - sistemul E-M5 Mark III rămâne în permanență portabil.

Calitate excepțională a imaginii

Senzor Live MOS 20MP
Performanță optică de top și o multitudine de detalii clare oferite atunci când se fotografiază din mișcare sau în locații mai întunecate - senzorul de mare putere al
E-M5 Mark III este special proiectat pentru a lucra cu puternicul sistem de stabilizare a imaginii (IS). Acoperirea anti-reflectantă AR reduce efectele de tip fantomă și reflexiile nedorite direct din senzor.

Procesor de imagine TruePic VIII
Procesorul avansat de imagine completează la perfecțiune senzorul Live MOS de 20MP. Sistemul său dublu quad-core și circuitul dedicat de calcul AF asigură puterea de calcul necesară pentru viteza de focalizare automată ultra-rapidă și pentru calitatea strălucitoare a imaginii.

Stabilizare încorporată
Sistemul IS integrat în E-M5 Mark III permite corecții de până la 5.5 trepte de expunere*, ceea ce înseamnă că nu există nimic care să te împiedice să ieși și să surprinzi lumea. Și este integrat în corpul camerei pentru a avea rezultate clare la fotografierea din mână cu fiecare obiectiv. Când se utilizează un obiectiv compatibil precum M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4 IS PRO, funcția Sync IS ne asigură că aparatul foto și obiectivul funcționează perfect împreună permițând compensarea a pînă 6.5 EV pași de corecție.

*Când se utilizează cu M.Zuiko Digital ED 12–40mm F2.8 PRO setat la 40mm.

O gamă completă de obiective M.Zuiko Digital
Având la dispoziție peste 20 de obiective din care să alegi, ai un sistem inteligent în E-M5 Mark III care îți permite să dai frâu liber creativitîții, pasiunii pentru fotografie și stilului de fotografiere. Macro, fisheye, ultra-tele ... nu prea există limitări în ceea ce privește locul unde dorești să mergi.

Focalizare automată ultra-performantă

121 puncte de focalizare în cruce
Cu o rețea de 121 de puncte în cruce, cu detecție de fază AF pe senzor, E-M5 Mark III îți poate satisface toate nevoile de fotografiere. Chiar și modele și subiecți în mișcare pot fi surprinși la viteze mari, cu precizie.

Precizie înaltă
Capturarea fotografiilor clare în lumină scăzută sau a obiectelor întunecate pe un fundal întunecat este deosebit de dificilă - dar
E-M5 Mark III poate stăpâni perfect provocarea. Focalizarea automată rapidă rămâne precisă chiar și la deschideri foarte mari, captând culori și forme care permit subiectului să iasă în evidență.

Mod țintă AF
Deoarece E-M5 Mark III este realizat pentru a face fotografiile care ți se potrivesc, dispune de modul țintă AF. Acest mod are șase opțiuni pentru focalizarea precisă a subiectului, în timpul fotografiei de acțiune sau macro. Butonul pentru o singură acțiune permite surprinderea scenelor dorite rapid și ușor.

AF cu prioritate față/ochi
Pentru fotografia de portret sau pur și simplu pentru a surprinde persoanele din jurul tău, E-M5 Mark III are capacitatea de a detecta automat fețele și ochii umani. Rezultatul este focalizarea precisă a subiectului la fiecare clic sau atingere a declanșatorului.

Design și ergonomie

Design legendar
E-M5 Mark III duce designul legendar al sistemului OM original cu un pas înainte. Forma delta din partea superioară a camerei, o caracteristică de referință pentru designul sistemului OM, își pune amprenta și aici. Partea superioară ușor teșită completează echilibrul dintre materialul cu imitație de piele și înalțime pentru a evidenția aspectul avansat al camerei.

Vizualizare ușoară
Creasta vizorului electronic (EVF) de la E-M5 Mark III este mai largă pentru a face camera să apară mai stabilă - și să vă fie mai ușor de utilizat. Ecranul EVF mare cu punct de perspetivă îndepărtat, ceea ce permite și purtătorilor de ochelari să se bucure de capturarea de imagini.

Grip și control ferm
Gripul a fost conceput special pentru a îmbunătăți confortul pe care îl simți când ai în mână un E-M5 Mark III folosind suportul pentru degetul mare. Aceasta are ca rezultat o prindere mai sigură, care este esențială pentru fotografiere sau înregistrare spontană. Amplasarea selectorului de mod a fost, de asemenea, modificată pentru a îmbunătăți controlul selecției.

Fotografiere flexibilă
Cu ecranul LCD pivotant de pe
E-M5 Mark III, nu trebuie să îți faci griji pentru poziții incomode sau lipsite de confort la fotografiere. Monitorul se ajustează către tine - indiferent dacă fotografiezi sus de tot sau de la nivelul solului. Acesta este, de asemenea, un element indispensabil atunci când filmezi scene dinamice.

Construcție extrem de apreciată

Corp protejat la intemperii
Oriunde te va duce fantezia, mergi acolo cu E-M5 Mark III. Gama completă de garnituri o face rezistentă la stropire, la praf și la îngheț până la –10°C. Cele mai severe medii - de la ploaie la zăpadă până la praf - nu sunt o problemă pentru E-M5 Mark III.*

*Pentru un sistem protejat la intemperii, alege un obiectiv M.Zuiko Digital protejat.

Filtru cu unde supersonice (SSWF)
Obține cele mai bune rezultate din clasă - și ai satisfacția de a ști că vei obține rezultate clare. Ori de câte ori schimbi obiectivele la E-M5 Mark III, camera îndepărtează instantaneu orice praf de pe senzor, prin vibrații cu viteze de peste 30.000 de ori per secundă. Acoperirea specială a senzorului conferă protecție suplimentară împotriva depunerii prafului.

„Fotografiile de noapte sunt cele mai incitante. Gradațiile potrivite, contururile clare, o strălucire caldă excelentă de la lumini. E-M5 Mark III este camera care îți poate oferi toate acestea și multe altele. Plus fiabilitate pe care poți conta. "

Cerul este limita

Tehnologia de fotografiere de la E-M5 Mark III

Pentru a vă ajuta să vă duceți fotografierea la un nivel superior, corpul compact și ușor al lui E-M5 Mark III încorporează un senzor puternic, un procesor de imagine avansat și o serie de tehnologii renumite de la Olympus.

Funcții de fotografiere unice Olympus

Focus Bracketing și Focus Stacking
O alegere perfectă în special pentru fotografierea macro, această funcție a lui E-M5 Mark III conferă fotografiilor tale claritate dintr-o marginea în alta, precum poși găsi în atlasurile despre natură. Cu Focus Stacking se realizează mai multe fotografii ale subiectului vostru, care sunt apoi suprapuse de către cameră pentru a crea o singură imagine de înaltă calitate, focalizată în totalitate. Focus Bracketing funcționează într-un mod similar, dar, în plus, vă conferă un control deplin, permițându-vă să compilați imaginile manual pe un computer.*

*Consultă specificațiile tehnice pentru informații despre obiectivele M.Zuiko Digital compatibile.

Modurile Live Composite și Live Bulb
Să te eliberezi cu E-M5 Mark III înseamnă să obții fotografii atunci când dorești, inclusiv noaptea sau în lumină scăzută. Acesta este momentul când intră în acțiune modurile Live Composite și Live Bulb. Poți surprinde scene urbane noaptea cu un cer înstelat pe fundal sau poți fi creativ cu traseele de lumină. Ai posibilitatea să verifici expunerea pe ecranul LCD înainte de a face fotografia.

Fotografie High Res 50MP cu trepied
Fotografii bogate în detalii, cu rezoluție și definiție înaltă, sunt posibile atunci când utilizezi această funcție a lui E-M5 Mark III. Deplasează senzorul și efectuează fotografii secvențiale, care sunt apoi îmbinate. Rezultatul este o imagine uimitoare de 50 de megapixeli.

Anti-pâlpâire
PORNIT
Anti-pâlpâire
OPRIT

Fotografiere cu efect anti-pâlpâire și Scanare licărire
Tehnologie înaltă, care este și ușor de utilizat - cam despre asta este vorba când vorbim de aceste funcții ale lui E-M5 Mark III. Ele elimină efectele pâlpâirii în timp ce se utilizează fie obturatorul mecanic, fie obturatorul electronic. În ambele situații, pâlpâirea sau dungile cauzate de surse de lumină sunt contracarate pentru o fotografie finală perfect expusă.

Pro Capture

Apăsând butonul declanșator până la jumătate de cursă - 14 imagini sunt stocate în memoria tampon
Momentul în care apeși butonul declanșator complet

Fotografiază momentul dorit - datorită funcției Pro Capture de pe E-M5 Mark III. Cu această funcție, fotografierea pornește în momentul în care apeși butonul declanșator până la jumătate de cursă - camera stocheazză temporar până la 14 cadre. Când apeși complet butonul, începe fotografierea continuă. Aceasta înseamnă că ai șansa să te întorci și să selectezi scena dorită.

Afișarea clusterului de urmărire a subiectelor

Această caracteristică avansată îți permite mai ușor ca niciodată să te concentrezi asupra subiecților în mișcare atunci când utilizezi funcția de urmărire AF a lui E-M5 Mark III. Utilizează un grup de câmpuri de urmărire afișate direct pe monitor, pentru a asigura precizie și rezultate rapide.

Obturator mecanic de mare viteză

Bucură-te de utilizarea efectelor de defocalizare în timp ce fotografiezi în condiții de lumină puternică la exterior - posibile prin utilizarea obturatorului mecanic al lui E-M5 Mark III la maxim 1/8000 secunde. Chiar și atunci când utilizezi un obiectiv cu diametru mare, poți obține o expunere precisă, cu cea mai largă deschidere, fără a fi necesar un filtru ND.

Asistență la focalizarea manuală

Focalizare manuală precisă
Focalizarea manuală nu trebuie să fie dificilă, în special cu caracteristica E-M5 Mark III de asistență la focalizare manuală. Mărește zona pe care vrei să focalizezi pentru a te asigura că obții focalizarea corectă.

Perfomanță de top
O altă caracteristică utilă a lui E-M5 Mark III atunci când faci focalizarea manual pe subiect: Focus Peaking. Amplifică și afișează vârfurile de focalizare pe contururi, astfel încât să te asiguri că obți contururi precise.

Limitator AF

O caracteristică la îndemână pe care orice fotograf vrea să o aibă: Limitator AF. Indiferent de obiectiv, poți limita zona de focalizare automată pentru a împiedica E-M5 Mark III să focalizeze pe alte obiecte din scenă, obținând rezultate de focalizare mai rapide. Configurează până la trei zone AF și personalizează controalele pentru activare instantanee a funcțiilor.

Operabilitate superbă

Touchpad AF
Pentru a-ți oferi mai multă libertate atunci când fotografiezi prin vizorul electronic (EVF), E-M5 Mark III îți permite să utilizezi ecranul tactil ca touchpad pentru a poziționa punctul de focalizare automată acolo unde dorești - exact ca un cursor. Astfel poți continua să te uiți prin EVF, schimbând rapid punctul de focalizare.

AF tactil și Declanșator tactil
Monitorul LCD cu capacitate tactilă de pe E-M5 Mark III nu numai că îți permite să definești focalizarea automată intuitiv cu o apăsare și deplasare a degetului, ci îți permite să fotografiezi doar cu on singură atingere.

„O cameră ușoară și compactă, face o diferență imensă în fotografia de călătorie. Pentru mine, noul E-M5 Mark III este această diferență. Practic, pot să merg pretutindeni și să am tot ce am nevoie cu mine. ”

Conceput pentru videografie

Filmare sublimă

Treceți de la postura de fotograf la cea de videograf, în orice moment doriți. E-M5 Mark III este ideal și pentru realizarea de filme la o calitate deosebită, ce oferă senzația de filmare dinamică cinematografică.

Stabilizare a imaginii pe 5 axe pentru video

Stabilizarea imaginii (IS) pentru videoclipuri face sens perfect, mai ales atunci când filmați în stilul liber. La urma urmei, atunci când rotiți camera, imaginile voastre în mișcare arată mai clare și mai fine cu un sistem IS care compensează mișcările nedorite ale camerei. E-M5 Mark III oferă această compensare - pe toate cele cinci axe.

Clipuri video 4K de înaltă calitate

E-M5 Mark III este ideal pentru producția de filme autentice datorită compatibilității sale cu formatele 4K (3840 x 2160) și C4K (4096 x 2160). La o rată a cadrelor de 30p, 25p sau 24p în format 4K sau o rată a cadrelor de 24p în format C4K și o rată maximă pentru biți de 237Mbps, puteți înregistra în standardul din industria cinematografia digitală pentru formatul 4K.

Mufă microfon

Dacă doriți să îmbunătățiți sunetul filmului vostru folosind un dispozitiv extern*, mufa microfonului este poziționată în mod convenabil direct chiar pe partea laterală a lui E-M5 Mark III, pentru a fi accesată ușor. Alegeți microfonul compact de tip gun ME-31 sau dispozitivul pentru înregistrare LS-P4, pentru a obține un sunet de înaltă rezoluție, ce pot fi atașate direct pe patina de bliț.

Mufă microfon

*Este necesară montură hot-shoe, care este disponibilă la comercianți.

Protecție la intemperii

Zile ploioase, temperaturi sub zero grade, locații cu mult praf - E-M5 Mark III le poate face față la toate. Este complet protejat împotriva elementelor naturii prin renumitul sistem de protecție la intemperii de la Olympus. Astfel îți vei putea trăi pasiunea până la capăt, în orice moment.

O multitudine de accesorii

În plus față de microfonul compact de tip gun ME-31* și de înregistratorul digital LS-P4*, E-M5 Mark III poate fi echipat și cu un grip extern dedicat ECG-5. Oferă o prindere mai fermă, dându-vă acces, în același timp, la declanșator și la selectorul de control.

*Este necesară montură hot-shoe, care este disponibilă la comercianți.

„E-M5 Mark III mă mobilizează pentru a trezi emoții în vizor. Perspectiva mea proprie asupra naturii aw combină perfect cu focalizarea automată, puternică și precisă, pentru a obține bokeh-ul dorit pentru subiect.”

Avantaj absolut

Asistență la utilizare

E-M5 Mark III este proiectat pentru a vă ușura viața ca fotograf. Dispunând de o serie de caracteristici speciale și oferind confort în utilizare, acest model OM-D îți va da posibilitatea să te eliberezi și să te bucuri de orice stil de fotografiere.

Vizor electronic cu vizibilitate înaltă

Peformanțele de afișare cu contrast ridicat și culorile vii ale vizorului electronic (EVF) de la E-M5 Mark III sunt fără egal. Ecranul OLED cu aproximativ 2,36 milioane de puncte permite vizualizarea ușoară, având un factor de mărire de 1,37x. Punctul de perspectivă pentru ochi aflat la aproape 27 mm este ideal pentru purtătorii de ochelari.

Mod personalizat

Accesați instantaneu setările voastre cele mai frecvent utilizate - la o simplă rotire a cadranului sau la atingere. În modul C, puteți memora setările voastre preferate, cum ar fi setări sau moduri de fotografiere, pe care le puteți accesa ușor și rapid. Două setări suplimentare utilizate frecvent pot fi, de asemenea, stocate și accesate rapid prin intermediul meniului.

Acces facil la Wi-Fi și Bluetooth®

Abilitatea E-M5 Mark III de a se conecta wireless la alte dispozitive - precum o tabletă sau un telefon inteligent, prin aplicația OI.Share - via Wi-Fi sau Bluetooth®, vă oferă mai multă libertate la fotografiere și transferul fotografilor, fără a fi obligați să folosiți cabluri.

Încarcare USB facilă

Cu E-M5 Mark III, aveți o cameră OM-D care vă va face independent de alimentatoarele indiferent unde vă veți afla - mulțumită posibilității de a-l încărca prin mufa USB. În mașină, în camera de hotel sau în aeroport. Aveți, de asemenea, opțiunea de a reîncărca bateriile folosind un powerbank.

Moduri Scenă și Filtre artistice

Aveți la îndemână șase teme cu un număr total de 22 de moduri scenă pe care le puteți alege, pentru setările de fotografiere ale E-M5 Mark III, care sunt potrivite pentru subiectul sau scena voastră - de la mod Portret la Peisaj de noapte, sau de la mod Interior pâna la moduri de fotografiere detalii. Adăugați și unul dintre cele 16 filtre artistice pentru rezultate impresionante.

Compară E-M5 Mark III

E-M5 Mark III
E-M10 Mark III
E-M5 Mark II
Compară acum

Obiective M.Zuiko Digital

Află mai multe

Accesorii cameră

Află mai multe

Sunet pentru clipuri video

Află mai multe
şi acestea te-ar putea interesa
 • test-and-wow

  Testaţi

  Descoperiţi camerele Olympus şi găsiţi un dealer local.

  Află mai multe
   
   
  test-and-wow

  Testaţi

  Descoperiţi camerele Olympus şi găsiţi un dealer local.

  Află mai multe
   
   
 • storelocator

  De unde cumpăr

  Doreşti servicii personalizate? Găseşte rapid dealerul OM Digital Solutions care se află cel mai aproape de tine.

  Găsește dealer
   
   
 • cart

  Cumpără online

  Bucurați-vă 24/7 de cumpărături online - cumpăraţi noul produs OLYMPUS din magazinul online.

  Cumpără online
   
   

Newsletter MyOLYMPUS

Fii mereu informat și împărtăşeşte experiența ta cu produsele OM Digital Solutions.

Relații clienți

Alegeți din lista de mai jos subiectul pentru care aveţi nevoie de suport.