Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

E-M5 Mark II

EXPRIMĂ-TE LIBER ȘI CREATIV
 •    
 
x
Claritate strălucitoare Cu stabilizare a imaginii Fără stabilizare a imaginii

E-M5 Mark II: Strălucire impecabilă.

Pregătit, precis, clar - cu cel mai puternic sistem de stabilizare a imaginii din lume*. Ideal pentru realizarea fotografiilor clare și filmelor în lumină scăzută, fără un trepied. De la rotații în unghi vertical şi orizontal, la schimbări verticale și orizontale și mișcări de rulare, sistemul de stabilizare pe 5 axe integrat compensează fiecare eventuală neclaritate. În vizor livrează o imagine clară, pentru o încadrarea stabilă.

*Standard CIPA. Conform cu luna februarie 2015.

0

mai mic*

0

mai uşor*

*comparativ cu camerele D-SLR medii

E-M5 Mark II: puterea în mâinile tale.

Cu E-M5 Mark II aveți un sistem portabil complet protejat. Cântăreşte doar 417g şi este construit cu măiestrie. Este rezistent la praf, stropire, îngheț, deci natura nu va putea sta în calea fotografiilor sau filmelor grozave. Dimensiune compactă a acestui model OM-D permite integrarea în mulțime fără a atrage atenţia.

E-M5 Mark II: filmări realizate cu uşurinţă

Eliberati-va de stabilizatorul greoi necesar în mod normal pentru realizarea de filmări avansate. E-M5 Mark II dispune de cel mai puternic stabilizator al imaginii pe 5-axe, care este tot ce ai nevoie pentru filmarea realizată din mână. Cu acesta puteți lucra în mod constant, chiar în timp ce vă deplasaţi. Rata ridicată de biți, de până la 77 Mbps, şi opțiunile de cadre multiple vor permite înregistrarea cu ușurință a unor scene uimitoare în acţiune Full HD.

Cel mai puternic sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe

*Standard CIPA, conform cu decembrie 2014
 •  
  Fotografii clare, precise
 •  
  Dimensiune potrivită pentru orice loc
 •  
  Filme uimitoare

Fotografii mai bune ca oricând

Ultima actualizare a firmware-ului pentru E-M5 Mark II vă oferă un instrument îmbunătățit pentru a trage cadre frumoase și clare, cu ușurință deplină și creativitate.

 • Acum cu focus stacking

  Datorită funcționării optimizate a memoriei, acum vă puteți bucura de capacitatea de a face focus stacking cu dispozitivul dvs. E-M5 Mark II. Măriți profunzimea la imaginile dvs, menținând claritatea și expresia artistică pe care ați intenționat-o.*

 • Noul filtru artistic Bleach Bypass (Ignorare albire)

  Similar cu zilele din trecut când a fost dezvoltat filmul colorat, filtrul de artă Bleach Bypass (Ignorare albire) adaugă o atmosferă caldă și misterioasă pentru orice tip de scenă. În același timp, evidențiază suprafețele metalice ale automobilelor, mașinilor și mai mult.

* Compatibilitate cu următoarele obiective: M.Zuiko Digital ED 12–100mm 1:4.0 PRO, M.Zuiko Digital ED 7–14mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 12–40mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 40–150mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 8mm 1:1.8 Fisheye PRO, M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro, M.Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro, M.Zuiko Digital ED 300mm 1:4.0 IS PRO
Caracteristici
 • Surprindeţi noi perspective.

  Deoarece ecranul tactil poate fi mişcat la orice unghi, sunteți liberi să filmaţi din perspective creative. Controlaţi microfonul și timpul pe ecranul LCD sau folosiţi nivelul digital fără probleme.

 • Creşteţi rezoluția.

  Când vine vorba de captarea detaliilor fine, cu cât rezoluţia este mai mare, cu atât mai bine. De aceea, E-M5 Mark II vine cu noua opţiune 40M High Res. Prin captarea a opt fotografii succesive și apoi prin combinarea lor, este ideală pentru lucrări de artă, peisaje (sau alte variante) la 40 de megapixeli.

 • Imaginea de mai sus are doar scop demonstrativ.

  Descoperiți ușurința de a lucra fără fir.

  Preluaţi controlul complet asupra fotografiilor - wireless din telefonul smartphone. Datorită opţiunii wi-fi integrată în modelul E-M5 Mark II, puteți regla diafragma, viteza obturatorului și alte setări fără să fie nevoie să atingeţi aparatul foto. Cu aplicaţia OLYMPUS Image Share instalată pe telefonul dvs., puteți apoi partaja fotografiile instantaneu pe site-urile cu rețele de socializare.

   
 • Varietate de obiective

  Un sistem de obiective compacte care oferă libertatea de care aveţi nevoie: OLYMPUS Micro Four Thirds. Cu peste 40 de obiective, multe dintre ele rezistente la praf, stropire sau îngheț, sunt perfecte pentru viziunile artistice, de la macro la superangular, la teleobiectiv. Tehnologia OM-D de înaltă calitate folosită permite furnizarea unor filmări sau fotografii clare.

  Mai mult decât
  40
  Obiective Micro Four Thirds
 • Titanium - expresia supremă a spiritului OM.

  Ediţia limitată E-M5 Mark II amintește de modelul OM-3TI. Reprezentând idealul OM, "crearea de noi valori", culoarea titanium oferă acestui model un aspect excepțional, ediţia limitată cuprinzând doar 7.000 bucăţi în întreaga lume. Camera foto este livrată cu un card special al proprietarului, curea din piele de înaltă calitate și husă pentru card.

   

  Ediţie limitată E-M5 Mark II

  Titanium

  doar 7000

  CARD PROPRIETAR HUSĂ CARD

  CUREA DIN
  PIELE

Mai multe caracteristici Ascunde caracteristici
Silent Shutter mode

Acum puteți fi în centrul acțiunii fără a fi centrul atenției. Modul silenţios de declanșare permite un mod de fotografiere discret.

Modul Live Composite

Transformaţi scenele cu timp lung de expunere, cum ar fi cadrele cu cer instelat într-o singură fotografie uimitoare. Modul Composite live folosește un control special al luminozităţii pentru a asigura efectul perfect. Pentru creativitate sporită, previzualizați rezultatul înainte de fotografiere.

Carcasă subacvatică opţională

Special personalizată pentru E-M5 Mark II și subacvatică până la 45 de metri, această carcasă subacvatică oferă protecție maximă în timp ce realizați fotografii și filmă la adâncimi noi.

Extensibilitate

Instrumentele corecte pentru fotografiile și filmările pe care le vizați. Alături de numeroasele obiective M.ZUIKO DIGITAL, puteţi alege şi dintre grip-uri, adaptoare, sisteme flash puternice, precum şi multe altele.

Caracteristici OM-D E-M5 Mark ll

 • Omd camera front
Mai multe specificaţii
Toate obiectivele şi accesoriile de care aveți nevoie.

Captați cu ușurință viziunile creative cu o gamă de obiective ZUIKO superbe și accesorii OLYMPUS de înaltă calitate. Oferă versatilitatea de care aveți nevoie pentru a purta fotografia la un nou nivel.

Varietate de obiective de calitate.

De la macro la superangular, la teleobiectiv - OLYMPUS are un obiectiv pentru fiecare viziune creativă.

Gama de accesorii

Consolidarea fotografiilor sau filmărilor și experienței OM-D cu accesorii pentru fiecare stil.

Înregistrează-te

Înregistrează un produs OLYMPUS și bucură-te de acces exclusiv la ofertele speciale și multe altele.

Înregistrează-te acum
 
 
Relații clienți

Alegeți din lista de mai jos subiectul pentru care aveţi nevoie de suport.