Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 
 

E-M5 Mark II

EXPRIMĂ-TE LIBER ȘI CREATIV.
 •    
 
x

Filmare OM-D: Filmare cu libertate maximă.

Cel mai puternic sistem de stabilizare a imaginii din lume (IS)*: E-M5 Mark II cu OM-D Movie. Urmați îndeaproape acțiunea, apropiaţi-vă de subiect și filmaţi din unghiuri fascinante - în același timp, când mergeţi pe jos - puteţi înregistra filme clare, precise. Nu este necesar un stabilizator suplimentar extern.

*Standard CIPA, conform cu decembrie

OM-D Movie: Filmare de calitate.

Utilizați E-M5 Mark II pentru a înregistra filme Full HD uimitoare - cu până la 77Mbps și cadre de la 24p la 60p. Mişcarea clară oferă garanţia că vor arăta foarte bine pe televizor cu ecran mare. Ca un bonus, construcţia de înaltă calitate se combină cu modalitatea intuitivă de folosire pentru a vă oferi creativitate la fiecare utilizare.

 

OM-D Movie: libertate în filmare

Compact și ușor, E-M5 Mark II a fost optimizat suplimentar pentru un mod extraordinat de filmare. Construcţia rezistentă la praf, stropire și îngheț oferă libertatea de a filma oricând, oriunde și de a capta filme creative. Puteţi intra în scenă fără a ieși din mulțime.

0

mai mic*

0

mai uşor*

*comparat cu camerele D-SLR medii

 •  
  Scene precise
 •  
  Calitate precisă
 •  
  Parte din acțiune

Clipuri video mai bune ca oricând

Ultima actualizare a firmware-ului pentru E-M5 Mark II vă oferă un instrument îmbunătățit pentru înregistrarea fără efort a unor clipuri video uimitoare, la rezoluție ridicată.

 • Acum cu focus stacking

  Datorită funcționării optimizate a memoriei, acum vă puteți bucura de capacitatea de a face focus stacking cu dispozitivul dvs. E-M5 Mark II. Măriți profunzimea la imaginile dvs, menținând claritatea și expresia artistică pe care ați intenționat-o.*

 • Noul filtru artistic Bleach Bypass (Ignorare albire)

  Similar cu zilele din trecut când a fost dezvoltat filmul colorat, filtrul de artă Bleach Bypass (Ignorare albire) adaugă o atmosferă caldă și misterioasă pentru orice tip de scenă. În același timp, evidențiază suprafețele metalice ale automobilelor, mașinilor și mai mult.

* Compatibilitate cu următoarele obiective: M.Zuiko Digital ED 12–100mm 1:4.0 PRO, M.Zuiko Digital ED 7–14mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 12–40mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 40–150mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 8mm 1:1.8 Fisheye PRO, M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro, M.Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro, M.Zuiko Digital ED 300mm 1:4.0 IS PRO
Caracteristici
 • Vizor electronic inteligent

  Personalizaţi setările și vedeţi scena în vizorul electronic înainte de a realiza cadrul.

   
  270° LCD

  Rotiți în orice direcție pentru un adevărat sentiment de libertate cu fiecare fotografie sau filmare.

   
  Imagine foarte clară.

  Aveți două opțiuni pentru a avea scena dorită la îndemână: întoarceţi LCD-ul în aproape orice unghi, pentru a filma sau fotografia din perspective neobișnuite. Sau alegeţi vizor electronic (EVF) mare. Spre deosebire de vizorul optic, acest vizor OLYMPUS permite vizualizarea în timp real a rezultatelor setărilor. Luminozitatea este de asemenea reglată automat, pentru fotografierea în orice situație.

 • Subtil în scenă.

  Obiectivul cu zoom electronic are o construcție solidă, care nu se agită sau mişcă în timp ce este utilizat zoom-ul. Puteți utiliza zoom-ul subtil și cu efect minim asupra scenei.

 • Înregistrare la nivel Pro.

  Cand vine vorba de editarea la nivel pro, E-M5 Mark II are ceea ce aveţii nevoie: până la 77Mbps. Cu cât captaţi mai multe date, cu atât mai bună va fi calitatea filmării și veţi avea mai multe opțiuni de post-producție.

 • Mai multe opțiuni de realizare de film.

  E-M5 Mark II oferă mai multă flexibilitate cu înregistrarea pe mai multe frame rate: în 60p, 50p, 30p, 25p sau 24p. Deci permite captarea de scene de acțiune fluide, slow-motion și pe model time-lapse sau filme în stil TV.

  • 24

   fps

  • 25

   fps

  • 30

   fps

  • 50

   fps

  • până la

   60

   fps

 • Timp îndelungat de acțiune.

  Trebuie doar să conectaţi un monitor extern prin HDMI la E-M5 Mark II și să urmați filmarea necomprimată pe un ecran mai mare, în timp ce este înregistrată. Sau conectați camera la un recorder HD și obţineţi un impuls în timpul de filmare.

 • Titanium - expresia supremă a spiritului OM.

  Ediţia limitată E-M5 Mark II amintește de modelul OM-3TI. Reprezentând idealul OM, "crearea de noi valori", culoarea titanium oferă acestui model un aspect excepțional, ediţia limitată cuprinzând doar 7.000 bucăţi în întreaga lume. Camera foto este livrată cu un card special al proprietarului, curea din piele de înaltă calitate și husă pentru card.

   

  Ediţie limitată E-M5 Mark II

  Titanium

  în intreaga lume doar 7000

  CARD PROPRIETAR HUSĂ CARD

  CUREA DIN
  PIELE

Mai multe caracteristici Ascunde caracteristici

Mufe suplimentare pentru accesorii.

Utilizaţi un microfon extern pentru a stimula partea audio a filmării, pentru o şi mai bună calitate a sunetului. Și ascultaţi prin conectarea unor căşti pe care le puteți atașa prin intermediul gripului opțional HLD-8.

Control fără mâini la filmare

Folosiți telefonul smartphone cu Wi-Fi precum o telecomandă pentru a porni și opri înregistrarea și a capta până la 30 de cadre pe secundă, fără a muta camera foto după ce a fost fixată doar dreapta.

Setări avansate pentru codarea de timp.

Pentru ca editarea să fie mai uşoară în post-producție, puteți introduce manual ora de începere pentru identificarea codului de timp sau să folosiţi codul de derulare a timpului pentru precizie adăugată.

Specificaţii OM-D E-M5 Mark ll

 • Omd camera front
Mai multe specificaţii
Toate obiectivele şi accesoriile de care aveți nevoie.

Captați cu ușurință viziunile creative cu o gamă de obiective ZUIKO superbe și accesorii OLYMPUS de înaltă calitate. Oferă versatilitatea de care aveți nevoie pentru a purta fotografia la un nou nivel.

Varietate de obiective de calitate.

De la macro la superangular, la teleobiectiv - OLYMPUS are un obiectiv pentru fiecare viziune creativă.

Gama de accesorii.

Consolidează experienţa fotografică și video OM-D cu o serie de accesorii potrivite pentru fiecare stil.

Înregistrează-te

Înregistrează un produs OLYMPUS și bucură-te de acces exclusiv la ofertele speciale și multe altele.

Înregistrează-te acum
 
 

Relații clienți

Alegeți din lista de mai jos subiectul pentru care aveţi nevoie de suport.