Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M1X
ABSOLUTE CONFIDENCE.

De ce E-M1X?

Nevoile profesionale în centrul atenției

Perfect adaptat la nevoile adevăraților profesioniști, E-M1X îndeplinește toate cerințele pe care le așteaptă fiecare fotograf - un control mai bun, ergonomie și stabilitate în timpul fotografierii. Sistemul avansat de tehnologii și caracteristici inovatoare a fost proiectat pentru a duce fotografia la un nivel și mai ridicat.

Rezistență și mobilitate etalon

  • APĂ
  • GHEAȚĂ
  • NISIP

Libertate fără compromis

Indiferent dacă misiunea dvs de lucru vă poartă într-o călătorie în natură sălbatică, la un eveniment sportiv sau într-un studio, E-M1X dispune de caracteristici profesionale care corespund oricărui stil de fotografiere - de fiecare dată.

Grip vertical integrat

Pentru a vă oferi tot ce aveți nevoie într-un singur corp, E-M1X are integrat un grip vertical. Întrucât designul este identic atât pentru gripul vertical, cât și pentru cel orizontal, fotograful va avea parte de o experiență de manevrare intuitivă, atât la fotografia de portret, cât și la fotografia de peisaj. Datorită sistemului de alimentare cu doi acumulatori, este ideal pentru sarcini de lucru, de lungă durată.

Cel mai bun sistem de stabilizare a imaginii din lume (IS)

Inginerii de la Olympus au adus sistemul de stabilizare încorporată (IS) la un nivel și mai avansat de performanță prin reproiectarea senzorului giroscopic. Acesta oferă precizia cerută de E-M1X, cu rezultate nemaivăzute la alte modele de camere. Această tehnologie avansată permite compensarea cu până la 7.5 trepte de expunere, care va elimina necesitatea utilizării unui trepied în cele mai multe dintre situații și va permite fotografierea liberă, din mână.

(Bazat pe standardul CIPA, în cadrul camerelor de tip sistem, când E-M1X este echipat cu obiectivul M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO, precum la 1/2019)

Cea mai bună protecție la intemperii pentru corpul de cameră

Datorită renumitului sistem OM-D de etanșare pentru protecție la intemperii, existent la E-M1X, fotografii profesioniști pot lucra fără griji în orice variantă de scenariu - pe ploaie, zăpadă sau nisip. Acum există suplimentar sisteme de etanșare cu garnituri pentru sloturile de card SD și toate celelalte capace, precum și pentru mufele de conectare pentru telecomandă, microfon și căști.

(Bazat pe standardul IEC 60529, în combinație cu obiective M.Zuiko rezistente la apă, precum la 1/2019)

Butoane cu forme tactile diferite și ergonomie îmbunătățită

Înălțimea, forma și caracteristicile special proiectate ale fiecărui buton și cadran individual vă permit să le identificați tactil cu ușurință pe cele de care aveți nevoie și să vă concentrați să fotografiați prin intermediul vizorului. Amplasarea și manevrarea butoanelor au fost îmbunătățite pentru a oferi o mai bună ergonomie, ceea ce este deosebit de convenabil în timpul perioadelor lungi de fotografiere.

Filtru cu unde supersonice ultraperformant (SSWF)

Cel mai bun sistem din clasa sa a devenit chiar și mai bun. Sistemul SSWF îmbunătățit oferă un nivel mai ridicat de siguranță atunci când este schimbat obiectivul. Mizeria și praful au acum șanse și mai puține de a vă compromite fotografiile și echipamentul.

Durată de viață mai lungă a obturatorului

După ce a trecut prin teste riguroase, perdeaua obturatorului de la E-M1X a demonstrat că poate funcționa în condiții de performanțe superioară pentru un număr de 400.000 de acționări.

Slot dublu carduri

Cu două sloturi UHS-II, puteți fi sigur că veți avea parte întotdeauna de aceleași performanțe ale camerei chiar și atunci când unul dintre carduri este plin. Profesioniștii pot salva fotografiile pe ambele carduri și pot avea întotdeauna un back-up, astfel încât nici o fotografie nu se va pierde.

Încărcare prin USB

E-M1X este prima cameră Olympus care suportă alimentare prin mufa USB de până la 100 W. Acest lucru vă oferă independență față de sursa de alimentare, indiferent unde v-ați afla și vă oferă opțiunea de a încărca acumulatorii folosind un powerbank. Având suport dublu pentru baterii, se pot încărca complet doi acumulatori direct din cameră, simultan, în doar două ore.

Durată de viață lungă a acumulatorilor

Până la 2,580

Alimentarea cu doi acumulatori oferă fotografilor posibilitatea de a trage până la 2.580 de imagini înainte de a fi nevoie sa îi reîncarce, ceea ce este ideal pentru sesiuni de fotografiere lungi și misiuni în locații aflate la distanță.

"Pentru fotografia de acțiune, am nevoie de o cameră robustă, ușoară, portabilă, de înaltă calitate și rapidă, iar OM-D E-M1X îmi oferă toate acestea".

Fernando Marmolejo
Olympus Visionary, Spania

Urmăriți materialul video

Sistem autofocalizare reproiectat

Precizie cu funcția potrivită

Sistemul de autofocalizare OM-D (AF) a fost reproiectat în întregime pentru E-M1X. De la puncte de focalizare suplimentare pentru diverse scene până la un nou algoritm de focalizare, noul sistem AF permite fotografului să se concentreze asupra compoziției.

Sistem AF cu detecția inteligentă a subiectului

Ideal pentru curse auto/moto, spectacole aeriene și trainspotting, această funcție permite focalizarea și urmărirea precisă a subiectelor specifice detectate. Prin efectuarea operației de focalizare automată, vă puteți astfel concentra mai bine asupra compoziției.

Sistem AF cu modificarea limitei în lumină scăzută

Prin reducerea a până la -6 EV trepte de expunere, această funcție vă scapă de grijile fotografierii în lumină slabă. Sistemul AF sensibil realizează focalizarea de înaltă precizie chiar și în cazul unor scene întunecate.

(Pe baza obiectivului M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 Pro în modul S-AF la ISO 100)

Selector multiplu (joystick)

Acest joystick intuitiv, existent pe ambele gripuri, permite schimbarea rapidă și cu ușurință a zonelor AF în timpul fotografierii secvențiale și a înregistrării cadrelor video, în special atunci când se încadrează folosind vizorul.

Mod țintă AF

AF țintă unică / AF țintă mică

Grila este ideală pentru captarea precisă a subiecților mici în orice scenă. Cu punctele mici pentru AF, este ușor de realizat focalizarea precisă de finețe, la fotografierea macro.

Grup 5-puncte

Acest mod AF a fost gândit pentru evenimente sportive unde există un grup de oameni, iar scopul este de a obține focalizarea pe o zonă de dimensiuni medii, în timp ce subiectul se află în mișcare.

Grup 9-puncte

Pentru subiectele de dimensiuni mai mari aflate în mișcare și evenimente sportive, sau pentru alte tipuri de evenimente, acest mod AF realizează focalizarea pe o zonă extinsă de 9 puncte.

Grup 25-puncte

Personalizabil pentru orice subiect sau scenă, modul țintă AF include și focalizarea în grup de 25 de puncte, pentru situațiile în care cele 121 de puncte acoperă o zonă prea largă.

121-puncte

Cele mai multe puncte disponibile pentru focalizare automată permit fotografului să capteze cadre rapide, mai ales când un grup de subiecte se mișcă de-a lungul întregii scene.

Meniul personal

Se poate personaliza un meniu cu setările utilizate cel mai frecvent - până la 35 - și le puteți avea mereu la îndemână fără bătăi de cap. Interfața de utilizator a fost proiectată special împreună cu fotografi profesioniști.

Pro Capture

  • Momentul pe care doriți să-l captați

    Dezvoltat special pentru fotografia de acțiune, Pro Capture începe înregistrarea cadrelor - până la 35 în format RAW cu rezoluție maximă - înainte ca butonul de declanșare să fie apăsat complet. Acest lucru permite fotografului să surprindă exact momentul dorit la cea mai înaltă calitate a imaginii.

Fotografie High Res din mână

Concepută pentru fotografii care nu doresc să fie limitați de utilizarea unui trepied sau a căror misiuni îi conduc în locuri unde utilizarea unui trepied nu este permisă, această funcție generează o singură fotografie de înaltă rezoluție echivalentă uneia captată cu un senzor de 50M - fără neclarități cauzate de mișcarea mâinii.

Live ND

În Live ND, fotografii pot obține efecte similare declanșării cu timpi lungi fără a fi nevoie de un filtru extern scump. Scena poate fi revizuită în vizor și efectul poate fi editat înainte de a face efectiv fotografia.

Sistem de senzori de câmp

Ideal în mod special pentru fotografii care au nevoie de informații de fotografiere pentru o gestionare eficientă a imaginilor, E-M1X încorporează un sistem care permite înregistrarea coordonatelor locației, ora, altitudinea și direcția.

Captură Wi-Fi

Beneficiați de efectele tethering - fără a fi legat cu un cablu. Modulul Wi-Fi vă permite să transferați fotografii de pe dispozitivul E-M1X pe computer fără a utiliza cabluri, ceea ce oferă fotografilor mai multă libertate de fotografiere, în special într-un studio.

"Profesioniștii sunt mereu în căutarea unei camere foto ultra-performante, care să ofere rezultate la rafale rapide și focalizare automată super-rapidă, precum și o gamă largă de obiective profesionale. Am găsit asta la E-M1X. "

Laurent Vu
Olympus Visionary, Franța

Urmăriți materialul video

Calitate video superioară

Natura este mereu în mișcare

În plus față de fotografiile de calitate profesională, E-M1X este un maestru și la filmare. Dispune de tot ce este nevoie suplimentar, pentru ca videografii să capteze momentele așa cum se întâmplă.

Film C4K

Cu un format pentru filmare ultra-ridicat C4K (4096 x 2160), videografii au la dispoziție nu doar cea mai mare rezoluție de înregistrare la acest moment ci și mai multă flexibilitate în ceea ce privește procesul de postproducție.

Full HD Ultra HD (4K) C4K

Cel mai bun sistem de stabilizare încorporată (IS) din lume

Imaginile în mișcare necesită un sistem flexibil de stabilizare IS care ajustează compensarea în concordanță cu modul în care panoramați cu camera. E-M1X este prima cameră din lume care oferă videografului această flexibilitate - la un nivel de calitate pe care nimeni altcineva din piață îl poate oferi.

(Bazat pe standardul CIPA, pentru camerele de tip sistem, când E-M1X este folosit cu obiectivul M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO, precum la 1/2019)

Cel mai bun corp rezistent la intemperii, din lume

E-M1X este complet etanșat, fiind protejat pe timp de vreme ploioasă, temperaturi de îngheț și în medii cu mult praf. Datorită garnitutilor de etanșare suplimentare de la mufele pentru telecomandă, microfon și căști, nu mai este necesară utilizarea unei huse incomode de protecție suplimentară, pentru ploaie.

(Bazat pe standardul IEC 60529, când este folosit cu obiectiv M.Zuiko rezistent la apă, precum la 1/2019)

OM400-log

Pentru a contracara schimbarea condițiilor de iluminare tipice din timpul filmărilor documentare și din natură, E-M1X permite înregistrarea cu format log. OM400-log furnizează clipuri video fără pierderea de detalii din zonele de umbre sau cu lumina foarte puternică și mai multă libertate pentru creativitatea video prin posibilitatea îmbunătățirii (corecției) culorilor din cadrele video.

Filmare cu viteză mare de cadre (120cps)

Disponibilă pentru înregistrarea în format Full HD, această funcție permite realizarea multor filme cinematografice în care mișcarea este percepută cu încetinitorul. Mișcările făcute de subiect pot fi înghețate pentru a adăuga dinamică filmului.

"Cu calitatea imaginii sale, cu modul în care se manevrează, cu robustețea sa, cu sistemul său de stabilizare, care este o caracteristică cheie foarte importantă, E-M1X îmi permite cu adevărat să-mi eliberez modul în care folosesc camera în cadru dar și modul în care structurez scenele. "

Janne Amunét
Olympus Visionary, Finlanda

Urmăriți materialul video

Descoperiți mai multe caracteristici ale lui E-M1X

Comparați acum

Explorați obiectivele Pro

Aflați mai multe

Obțineți garanția

Aflați mai multe

Newsletter MyOLYMPUS

Fii mereu informat și împărtăşeşte experiența ta cu produsele OLYMPUS.

Relații clienți

Alegeți din lista de mai jos subiectul pentru care aveţi nevoie de suport.