Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M1 Mark III
FĂRĂ LIMITE. ELIBEREAZĂ-TE.

 •    

De ce E-M1 Mark III?

Mergi mai departe cu fotografierea din mână

Designul complet portabil, completat de calitatea fără compromis a imaginii în orice condiții, fac din E-M1 Mark III cea mai bună unealtă pentru obținerea unor rezultate excepționale. Fotografia ta profesională va atinge noi culmi - indiferent că este natură sau peisaj, fotografie de noapte sau filmare video - fără a fi împovărat de greutatea echipamentului.

Portabilitate pentru profesioniști

Fotografii uimitoare fără a fi nevoie de ceva voluminos

OM-D E-M1 Mark III este un model profesional care surprinde imagini de înaltă calitate printr-un sistem compact și ușor - permițând fotografierea de top în toate circumstanțele.

Portabilitate și confort fără rival

Dimensiuni și greutate doar la jumătate*

Libertate mai mare de mișcare
Prin designul său compact, ușor, sistemul de cameră E-M1 Mark III și obiective M.Zuiko Digital îți permite să te concentrezi în totalitate asupra fotografierii. În timpul ședințelor de fotografiere în locații dificile, cu teren accidentat, te vei bucura să escaladezi mai ușor coastele abrupte - ceea ce-ți va permite să fotografiezi din cel mai bun loc.

*Pentru camere cu obiective interschimbabile, în feb 2020.

Fotografiere mai îndelungată cu efort mai mic
La fotografierea din mână, datorită greutății reduse a sistemului cameră E-M1 Mark III și obiectiv M.Zuiko Digital, efortul tău va fi mai puțin solicitant și mai puțin obositor. Totodată, încape perfect într-un rucsac foto de dimensiuni mici sau medii, putând fi transportat inclusiv în bagajul de mână de la avion.

Grip excelent
Gripul lui E-M1 Mark III îți oferă o prindere mai sigură și o manipulare sigură, perfectă pentru fotografierea din mână sau atunci când utilizezi teleobiective. Designul general este ergonomic și intuitiv, ceea ce îți permite să accesezi cu ușurință butoanele, selectorul multiplu și cadranele.

Cel mai bun sistem de stabilizare a imaginii din lume*

Stabilizator de imagine pe 5-axe încorporat
Sistemul de stabilizare a imaginii pe 5 axe (IS) cu senzor giroscopic încoporat la E-M1 Mark III este perfect pentru fotografii clare din mână și scene de noapte. Asigură compensarea a până la 7,0 trepte pe scala timpilor de expunere sau compensarea a până la 7,5 trepte cu ajutorul stabilizatorul pe 5 axe Sync IS disponibil la obiectivele compatibile.**

*Pentru camere cu obiective interschimbabile, în feb 2020.

**7.0 trepte cu M.Zuiko Digital ED 12‒40mm F4 PRO la o distanță focală de 40mm (echivalent 35mm: 80mm); 7.5 trepte cu M.Zuiko Digital ED 12‒100mm F4 PRO la o distanță focală de 100mm (echivalent 35mm: 200mm), declanșare până la jumătate de cursă, IS OFF, rata cadrelor: înaltă. Ambele în conformitate cu standardele CIPA, cu corectarea pe 2 axe (ruliu și tangaj).

Fără stabilizare a imaginii

Cu stabilizare a imaginii

Claritate uluitoare
Sistemul de stabilizare a imaginii pe 5-axe îți oferă, de asemenea, o calitate clară a imaginii în timpul fotografierii din mână de înaltă calitate la niveluri ISO scăzute - precum în lumină slabă sau noaptea. Performanțele de compensare fac posibilă chiar “fotografierea din mână la 4 secunde”**, fără nevoia unui trepied.

*Printre camere cu obiective interschimbabile, în feb 2020.

**Conform cu condițiile de testare Olympus. Întrucât condițiile de fotografiere variază, rezultatele nu sunt garantate.

Calitate a imaginii clară, detaliată

Procesor de imagine TruePic IX
Pentru a îndeplini o serie de funcții de fotografiere, E-M1 Mark III este dotat cu cel mai nou procesor de imagine: TruePic IX. Funcții precum fotografierea din mână High Res, Live ND, Starry Sky AF, etc. sunt posibile acum doar prin aportul unui singur procesor eficient. Pentru a obține aceeași performanță ridicată, E-M1X are nevoie de două procesoare TruePic VIII.

Senzor Live MOS 20MP
Senzorul Live MOS de 20MP, împreună cu procesorul de imagine TruePic IX, furnizează imagini de top în combinație cu performanța optică ridicată a obiectivelor M.Zuiko Digital Pro. Acesta captează lumina care intră prin obiectiv pentru a oferi imagini bogate cu detalii clare. Acoperirea anti-reflectantă AR reduce reflexiile nedorite și imaginile fantomă direct pe senzor.

O gamă completă de obiective M.Zuiko Digital
Având la dispoziție mai mult de 20 de obiective M.Zuiko Digital de unde să alegi, vei putea avea obiectivul potrivit pentru fiecare lucrare fotografică. Obiectiv cu zoom sau prime, fisheye sau teleobiectiv foarte lung - tehnologiile avansate de la obiective îți permit realizarea unor imagini de înaltă rezoluție pentru o gamă diversificată de scene.

Fotografie de înaltă rezoluție

Fotografie High Res din mână
Concepută pentru locații în care nu este posibil sau este incomod să folosești un trepied, această caracteristică oferă imagini clare și o rezistență mai mare la zgomot datorită unei compoziții echivalente cu o rezoluția înaltă de 50MP. Realizată din 16 imagini, este potrivită cu precădere pentru fotografia de peisaj care necesită detalii clare.

Descarcă un cadru High Res ca exemplu

Cum funcționează fotografia din mână High Res
În timpul fotografierii din mână are loc în mod natural o mișcare minimală. Pentru a oferi rezultate clare și detaliate, această mișcare de la o fotografie la alta este utilizată pentru a genera o singură fotografie de înaltă rezoluție echivalentă cu cea capturată cu un senzor de 50MP.

Fotografie High Res

Fotografia High Res cu trepied
Potrivită ]n mod deosebit pentru fotografia de peisaj, această caracteristică generează o singură fotografie echivalentă ca rezoluție uneia capturate cu un senzor de 80MP. Senzorul de imagine al E-M1 Mark III este deplasat cu incremenți de 0,5 pixeli pentru a captura 8 imagini, ce sunt apoi îmbinate. În același timp, sunt suprimate artefacte precum clipocitul apei.

Descarcă un cadru High Res ca exemplu

Live ND

Economisiți spațiu și greutate. Filtrul Live ND încorporat permite obținerea unor efecte similare unor expuneri îndelungate în condiții de lumină puternică, fără a fi necesar un filtru extern. Nivelul poate fi selectat, de la ND2 (1 pas EV) până la ND32 (5 trepte EV), iar efectul generat de viteza obturatorului poate fi văzut în timp real, fie pe vizor, fie pe monitor înainte de captura finală.

Tom Ormerod
Olympus Visionary, Marea Britanie

“Soarele tocmai apusese și marginea norilor încă mai era luminată, când luminile din oraș au început să se aprindă. Am folosit modul fotografiere din mână High Res pentru a surprinde toate detaliile scenei.”

Urmărește materialul video

Rezistență absolută

Libertate deplină la fotografiere

Pentru a răspunde nevoilor fotografilor care activează în diverse domenii, construcția E-M1 Mark III are la bază un corp solid din aliaj de magneziu, protejat la intemperii și care dispune de renumitul sistem de reducere a prafului.

Fotografiere în fiecare situație

Construcție protejată la intemperii
Fotografiezi în orice anotimp sau mediu - fără a avea grija unei pelerine de protecție pentru ploaie. Te poți concentra doar pe fotografiere, pentru că E-M1 Mark III are un corp rezistent la praf și la stropire conform cu IPX1, rezistent și la îngheț până la –10°C, o construcție extrem de apreciată de către fotografii profesioniști.*

*Pentru a avea un sistem protejat la intemperii, folosește un obiectiv M.Zuiko Digital protejat la intemperii.

Corp din aliaj de magneziu
Datorită construcției sale solide din aliaj de magneziu și a protecției avansate la intemperii, E-M1 Mark III este extrem de rezistent, păstrând însă o greutate redusă. Acest lucru îți oferă mai multă libertate de fotografiere la ședințele foto în medii dure sau dificile.

Obturator cu durată lungă de viață
E-M1 Mark III satisface cerințele fotografilor profesioniști prolifici care se bucură să surprindă fotografia perfectă. Acest lucru se datorează obturatorului extrem de rezistent, cu o durată de viață estimată pentru 400.000 de acționări*.

*Conform condițiilor de testare Olympus.

USB rapid de mare putere

Dacă ședința foto te ține în continuă mișcare sau te duce în locații îndepărtate sau friguroase, conectează un Power bank de mare putere la E-M1 Mark III. Utilizează-l pentru a încărca acumulatorul în doar două ore datorită puterii de alimentare maxime de 45W - sau ca sursă de alimentare pentru a continua fotografierea.*

*2. Este necesară o sursă de alimentare 9V 3A, 15V 2A sau 15V 3A. Încărcarea se poate face doar când camera este oprită.

Imagini rezultate fără praf

Schimbă obiectivele fără griji. Sistemul de desprăfuire SSWF de pe E-M1 Mark III îți permite să eviți petele de pe imagini datorate murdăriei sau a prafului care s-ar putea acumula pe senzor. Acest lucru se datorează faptului că senzorul vibrează ultra-rapid pentru a îndepărta instantaneu particulele fine. Olympus a fost pionierul acestui sistem de reducere a prafului și încorporează acum acoperirea specială pentru reducereaa prafului de la E-M1X și la E-M1 Mark III.

Meniu de monitorizare la nivel pro

Meniul personal
Personalizarea și accesul rapid la setările dorite fac din E-M1 Mark III cel mai bun instrumentul al tău de fotografiere. Salvează setările cele mai frecvent utilizate - până la 35 - în Meniul personal. Apasă butonul Filmare pentru a înregistra, pentru a elimina sau pentru a sorta un articol din Meniul personal.

Moduri personalizate
Interfața de utilizator îți oferă acces rapid și simplu la patru moduri personalizate. Fiecare mod - de la C1 la C4 - îți permite să stochezi o setare preferată, în funcție de scena de fotografiere cea mai des întâlnită sau de preferințele tale de fotografiere.

Afișare optimizată a panoului de control
Cu E-M1 Mark III, ai control deplin asupra fotografiei și stilului tău de fotografiere. Modul Panou de control de pe monitorul din spate îți permite să verifici setările esențiale ale camerei dintr-o privire.

LV Boost
Reglează luminozitatea afișajului pentru vizualizare în timp real Live View (LV) pentru a se potrivi cu locația - astfel îți va fi mai ușor să vizualizezi subiectele în scene întunecate, cum ar fi noaptea când fotografiezi stele. Activarea/oprirea modului LV Boost poate fi atribuită unui buton Fn de pe E-M1 Mark III, iar setările pot fi modificate ținând apăsat acest buton si rotind cadranul.

Managementul imaginii și copie de rezervă

Selectarea rapidă a imaginii
Pentru a selecta rapid mai multe imagini dintr-o dată, pur și simplu rotești cadranul în timp ce ții apăsat butonul Filmare. Astfel poți partaja, organiza și șterge imaginile mai eficient.

Slot dublu pentru carduri
Încredere deplină înseamnă și să ai la dispoziție o capacitate mare de fotografiere. Având două sloturi pentru carduri de memorie - unul UHS-II și unul UHS-I - E-M1 Mark III va continua să furnizeze performanțe ridicate chiar și atunci când unul dintre carduri s-a umplut. Cele două sloturi Îți permit să salvezi fotografiile pe ambele carduri, sau poți avea mereu o copie de rezervă, astfel încât să nu pierzi niciodată o fotografie.

Geraint Radford
Olympus Visionary, Marea Britanie

“Lucrul la distanțe atât de apropiate îți oferă o adâncime de câmp extrem de limitată. Așa că mi-am setat E-M1 Mark III să focalizeze un grup de 9 cadre. Am obținut o profunzime de câmp mult mai mare, păstrând totodată un fundal difuz.”

Urmărește materialul video

Focalizare automată la nivel pro

Performanță fără compromisuri

Sistemul de focalizare automată de la E-M1 Mark III a fost îmbunătățit cu un algoritm AF avansat, care surprinde momentul potrivit la momentul potrivit - inclusiv pentru subiecții în mișcare.

121 puncte de focalizare

Cu o zonă de focalizare automată care acoperă 75% pe verticală și 80% pe orizontală, E-M1 Mark III poate urmări cu exactitate subiecții care se mișcă într-o zonă largă. Dispunerea specială de tip încrucișat îți permite să accesezi cu exactitate subiectul sau scena și să le surprinzi cu o claritate accentuată - atât în centru, cât și pe marginile imaginii.

Fotografiere secvențială ultra-rapidă

Fotografiere secvențială cu urmărire AF/AE cu maximum 18cps
Surprinzi momentul potrivit cu un AF extrem de precis, care urmărește perfect subiectul în timpul fotografierii secvențiale de mare viteză. Tragi cu 20,37 milioane de pixeli efectivi și înregistrezi maxim. 76* cadre RAW continue la 18cps - sau vei avea o memorie tampon cu max. 286* cadre RAW continue la 10cps.**

*Folosind un card SD 32GB, Secvențial Silențios L C-AF, timp de expunere 1/1000 sec, diafragma cea mai mare, Prioritate față oprit. Viteza de fotografiere scade atunci când avem mai mult de ISO 8000

**În modul de fotografiere secvențială L.

Fotografiere secvențială cu blocare AF/AE cu maximum 60cps
O funcție perfectă pentru a focaliza pe un punct spot fix, pe subiecți cu mișcare ultra-rapidă, capturând detalii de înaltă definiție de miimi de secundă pe care ochiul uman nu le poate vedea.Performanță de fotografiere secvențială rapidă pentru a captura fiecare moment al acțiunii cu până la 60cps.

Selector multiplu

Obții compoziția excelentă pe care o aștepți cu ajutorul selectorului de puncte AF multidirecțional. Acesta permite să muți rapid poziția AF în timp ce privești prin vizor. În timpul fotografierii secvențiale și în timpul înregistrării clipurilor video, poți muta rapid zona AF în funcție de mișcarea subiectului.

Mod focalizare automată Starry Sky

Focalizarea în astrofotografie se face manual, în mod normal, însă acum este posibilă și focalizarea automată cu o precizie ridicată. Admirată de fotografi profesioniști, această funcție este o necesitate pentru toți cei care iau în serios fotografierea cerului înstelat.

Evoluție față/Detecție ochi

Performanță îmbunătățită portret
Precizia și performanța de urmărire în focalizarea automată cu Prioritate față și Prioritate ochi au fost îmbunătățite în mod spectaculos. Datorită performanțelor ridicate de procesare a imaginii ale noului procesor TruePic IX și a îmbunătățirii algoritmului AF, detecția și focalizarea automată au evoluat.

Pentru toate stilurile de portret
Ideal atât pentru stilul liber, cât și pentru fotografia de studio, modurile evoluate Prioritate de Față și Prioritate de ochi urmăresc acum cu precizie deplină chiar și fețele mai mici - chiar și în situații în care detecția nu este posibilă în mod normal, cum ar fi din partea laterală a capului.

Diverse opțiuni de focalizare automată

AF țintă unică / AF țintă mică
Pentru subiecții care apar mici în scenă, grila pentru modul țintă AF unic este ideală. De asemenea, funcționează în fotografierea macro cu modul țintă AF mic, unde focalizarea fină, extrem de precisă este esențială.

Grup 5-puncte
Dacă fotografiezi subiecte sportive sau care se mișcă rapid, acest mod îți permite să focalizezi pe un punct de dimensiuni medii dintr-un grup de oameni.

Grup 9-puncte
Pentru a mări zona de focalizare la 9 puncte, selectează acest mod pentru subiecte mai mari în mișcare sau la tot felul de evenimente.

Grup 25-puncte
Cu cât alegi mai multe puncte, cu atât zona de focalizare este mai mare. Acest mod este util cu precădere pentru subiecții mai mari, care se deplasează rapid.

Toate punctele
Când subiectul tău este un grup care se deplasează de-a lungul întregii scene, acest mod este ideal pentru a surprinde rapid cadrul.

Afișare cluster urmărire subiect
Potrivită pentru subiecți în mișcare, această caracteristică facilitează focalizarea atunci când utilizezi funcția de urmărire AF a E-M1 Mark III. Un afișaj cluster care se mișcă împreună cu subiectul îți dă confirmarea că subiectul este mereu focalizat. E-M1 Mark III îți oferă și modul Super Spot AF pentru fotografierea macro și Focus Peaking pentru asistență la focalizarea manuală.

Opțiuni suplimentare focalizare automată

Mod Țintă AF personalizată
Personalizezi zona țintă AF în funcție de comportamentul subiectului tău. Poți selecta din cele 11 puncte verticale sau orizontale sau dintre cele trei niveluri de pași de mișcare a zonei AF verticale și orizontale.

Sensibilitate C-AF

-2

-1

0

1

2

Menține focalizarea pe subiectul principal în timp ce alți subiecți se deplasează în fața acestuia.

Standard (recomandat)
Cea mai bună setare pentru o mare varietate de subiecte.

Îmbunătățește și mai mult performanța AF pentru subiecți în mișcare care-și schimbă rapid direcția.

Sensibilitate C-AF

Întârziat

Rapid

Răspuns AF

Nemișcat

Neregulat

Setări sensibilitate C-AF
Pentru a spori performanța de menținere a focalizării, poți alege unul dintre cinci niveluri de sensibilitate de urmărire pentru a se potrivi subiectului sau scenei.

Limitator AF
Oferind performanța de focalizare automată cea mai rapidă, limitatorul AF îți permite să limitezi intervalul de focalizare automată al E-M1 Mark III pentru a împiedica focalizarea pe alte obiecte din afara scenei. Se pot seta până la trei intervale de operare AF și poți să îe atribui un control personalizat pentru activare și dezactivare instantanee.

Personalizare zonă AF pentru poziții verticale/orizontale
Poți seta opțiunile pentru modul țintă AF și pozițiile zonei AF atât pentru fotografierea pe orizontală cât și pentru fotografierea pe verticală. Pentru cel mai bun confort la fotografierea pe verticală, poți adăuga gripul cu alimentare HLD-9 (opțional) ce dispune de monobloc dedicat de comenzi cu săgeți, discuri de control și butoane pentru funcții.

Sistem AF cu modificarea limitei în lumină scăzută
Faci focalizarea de înaltă precizie în locații întunecate sau pentru subiecți cu contrast scăzut, fără efort până la –6EV* cu această caracteristică comodă.

*Utilizând S-AF, ISO 100 și un obiectiv M.Zuiko Digital Pro F1.2.

Denis Smith
Olympus Visionary, Australia

Creat pentru realizatorii de filme

Filme de calitate cinematografică

Cu E-M1 Mark III poți face nu doar fotografii strălucitoare, ci și filme uimitoare. Sistemul de stabilizare a imaginii funcționează și la video, rezultând cadre nemișcate și la înregistrarea din mână.

Urmărește materialul video

Înregistrare din mână 4K și Cinema 4K

Filmare lină fără tremurul camerei indiferent de situație - posibilă prin combinarea sistemului de stabilizare a imaginii pe 5 axe (cu deplasarea senzorului) și sistemul de stabilizare electronic dedicat pentru video. Permite filmarea din mână de înaltă rezoluție 4K și Cinema 4K digital (4096 x 2160) fără echipament suplimentar.

Full HD Ultra HD (4K) C4K

OM-Log400

Natural

OM-Log400 + Gradare

OM-Log400
Beneficiezi de mai multă libertate creativă la gradarea culorilor cu modul OM-Log400, creat pentru post-producție și editare. Oferă un grad ridicat de libertate în timpul filmării, fără griji legate de supraexpunere sau pierderea de detalii în secțiunile întunecate și cu foarte multă lumină.

Focalizare automată pentru video

AF țintă unică / AF țintă mică
Pentru subiecții care apar mici în scenă, grila pentru modul țintă AF unic este ideală. De asemenea, funcționează în fotografierea macro cu modul țintă AF mic, unde focalizarea fină, extrem de precisă este esențială.

Grup 9-puncte
Pentru a mări zona de focalizare la 9 puncte, selectează acest mod pentru subiecte mai mari în mișcare sau la tot felul de evenimente.

Grup 25-puncte
Cu cât alegi mai multe puncte, cu atât zona de focalizare este mai mare. Acest mod este util cu precădere pentru subiecții mai mari, care se deplasează rapid.

Toate punctele
Când subiectul tău este un grup care se deplasează de-a lungul întregii scene, acest mod este ideal pentru a surprinde rapid cadrul.

Film High Speed (120fps)

Adaugă dinamică cinematică filmului tău prin suspendarea mișcărilor subiectului și oferă clipului tău o percepție de mișcare cu încetinitorul. În același timp, filmul este înregistrat la calitate Full HD (1920 x 1080) pentru o vizualizare impresionantă pe un ecran Full HD.

Conectivitate dispozitiv extern

Conexiune HDMI pentru monitor
Videografii pretențioși pot conecta un monitor HDMI pentru activități de producție video autentice. Suportul pentru ieșirea 4:2:2 permite corecția pentru o gamă mai mare de culori. Modul Monitor permite utilizarea monitorului extern, iar modul Înregistrare îți permite să înregistrezi pe un dispozitiv de înregistrare extern.

Înregistrare sunet Hi-Res cu LS-P4
Combinând camera E-M1 Mark III cu înregistratorul PCM liniar LS-P4 vei obține un sunet profesional mai clar pentru clipurile tale video. Puteți face zoom pe sursa de sunet ajustând direcționalitatea microfonului. Acest lucru este ideal pentru a face înregistrări în natură, de exemplu pentru ciripitul păsărilor atunci când filmați cu un teleobiectiv în pădure.

Brooke Bartleson
Olympus Visionary, USA

Urmărește materialul video

Caracteristici speciale

Pro Capture

 • Prin apăsarea butonul declanșator până la jumătate - până la 35 de imagini sunt stocate în memoria tampon. În momentul în care apeși complet butonul de declanșare

  Momentul pe care doriți să-l captați

Ești pregătit întotdeauna pentru momentul potrivit. Pro Capture începe înregistrarea cadrelor - până la 35 în format RAW la rezoluție maximă - înainte ca butonul de declanșare să fie apăsat complet. Acest lucru permite fotografului să surprindă momente imprevizibile cu o calitate ridicată a imaginii în orice moment.

Pentru toate situațiile de fotografiere

Modurile Live Composite / Live Bulb / Live Time
Aceste trei caracteristici îți oferă un control perfect asupra imaginilor făcute cu timpi lungi de expunere. Cu Live Composite, Live Bulb și Live Time, poți vedea evoluția expunerii cu timpi lungi direct pe ecran sau pe vizor și o poți opri la momentul perfect pentru a obține cadrul dorit.

Focus Stacking și Focus Bracketing
Crești adâncimea de câmp a fotografiilor tale macro sau de peisaj. Selectezi de la 3 la 15 cadre pentru a le folosi să compui o imagine complet focalizată - cu Focus Stacking. Cu Focus Bracketing înregistrezi până la 999 de imagini pe care apoi le poți utiliza cu aplicația Olympus Workspace pentru a crea o fotografie cu o zonă focalizată și mai mare.

Fotografiere cu efect anti-pâlpâire și Scanare licărire
Modul Fotografiere cu efect anti-pâlpâire reduce efectul de pâlpâire care tinde să apară la iluminare artificială. E-M1 Mark III poate detecta frecvența iluminatului artificial și activează obturatorul la luminozitate maximă pentru a netezi expunerea neuniformă și culoarea între cadre.

Ajustare imagine în cameră

Fără compensare fisheye

Cu compensare fisheye

Compensare fisheye
Te poți bucura de patru obiective într-unul singur. Poți folosi obiectivul M.Zuiko Digital ED 8mm F1.8 Fisheye PRO așa cum este sau poți elimina efectul fisheye folosindu-l ca pe un obiectiv superangular cu una dintre cele trei opțiuni de diafragmă. Efectul corecției poate fi observat în timp real pe afișajul monitorului sau prin vizorul E-M1 Mark III.

Fără compensare de perspectivă

Cu compensare de perspectivă

Compensare de perspectivă
Poți capta elemente de arhitectură cu linii drepte, obținând același efect ca la fotografierea cu un obiectiv Tilt. Efectele pot fi vizualizate în timp real pe afișaj, în timp ce se aplică simultan compensarea trapezoidală și se îmbunătățește perspectiva, pe direcțiile orizontale și verticale ale imaginii.

Vizor electronic de mare viteză

Vizor electronic de mare viteză
Vizorul electronic (EVF) de mare viteză ține pasul cu subiecții tăi din sport sau de la wildlife care se mișcă rapid - având o rată a cadrelor de maxim 120cps și un lag minim de 0,005 secunde. Include funcția Simulare Vizor Optic(S-OVF), ceea ce face ca verificarea detaliilor subiectului fotografiat în scenele cu lumină din fundal sau întunecate să fie mai ușoară.

Compară E-M1 Mark III

Compară acum

Explorează obiectivele Pro

Află mai multe

Extinde garanția

Află mai multe

Verifică aplicația

Află mai multe

Crește calitatea audio la video

Află mai multe

Adaugă accesorii

Află mai multe
 • test-and-wow

  Testaţi

  Descoperiţi camerele Olympus şi găsiţi un dealer local.

  Află mai multe
   
   
  test-and-wow

  Testaţi

  Descoperiţi camerele Olympus şi găsiţi un dealer local.

  Află mai multe
   
   
 • storelocator

  De unde cumpăr

  Doreşti servicii personalizate? Găseşte rapid dealerul OM Digital Solutions care se află cel mai aproape de tine.

  Găsește dealer
   
   
 • cart

  Cumpără online

  Bucurați-vă 24/7 de cumpărături online - cumpăraţi noul produs OLYMPUS din magazinul online.

  Cumpără online
   
   

Newsletter MyOLYMPUS

Fii mereu informat și împărtăşeşte experiența ta cu produsele OM Digital Solutions.

Relații clienți

Alegeți din lista de mai jos subiectul pentru care aveţi nevoie de suport.

şi acestea te-ar putea interesa