Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M1 Mark II
REVOLUTIONARY. IN EVERY WAY.

Performanță de mare viteză

Încercați fotografierea secvențială care este superioară cu mult celei de la majoritatea camerelor DSLR. E-M1 Mark II oferă atât urmărirea cât și blocarea AF/AE la o rezoluție de înaltă definiție de 20.4 megapixeli uimitoare, cu detalii bogate. Datorită procesării în paralel, subiecții în mișcare rapidă vor fi clari și cu detalii precise, chiar până la 60cps.

 • Single Autofocus

  AAlegeți momentul când fotografierea secvențială ar trebui setată cu Single AF (S-AF) - E-M1 Mark II va realiza până la 60cps în timp ce urmăriți prin vizorul electronic orice subiect în mișcare rapidă. Toate imaginile sunt captate în format RAW, la rezoluție completă.

  60

  cps

  RAW

 • Focalizare automată continuă

  Fotografiați fără grijă cu AF continuu (C-AF). Funcția AF/AE se va concentra în orice moment pe subiect, pentru a vă oferi până la 18cps ori de câte ori veți considera că este momentul potrivit. Toate imaginile sunt captate în format RAW, la rezoluție completă.

  18

  cps

  RAW

 • Momentul pe care doriți să-l captați

  Pro Capture

  Cu Pro Capture începeți să fotografiați din momentul în care ați apăsat butonul de declanșare până la jumătate, cu un buffer care poate fi programat să capteze până la 35 cadre la rezoluție completă. În momentul în care butonul de declanșare este apăsat complet, începe fotografierea continuă. Pentru că aveți șansa de a merge înapoi în timp, cu până la 35 cadre, veți obține exact momentul pe care ați dorit să-l captați, fără nici o întârziere.

Precizie și funcționalitate

Sistemul de focalizare automată de mare viteză (AF), integrat în E-M1 Mark II, a fost dezvoltat pentru a capta momente cu precizie de fracțiune de secundă. Grație unei game de funcții avansate, aveți în orice moment o imagine clară asupra subiectului.

 • 121 puncte de focalizare în cruce

  Cu cât mai multe, cu atât mai bine, mai ales când vine vorba despre urmărirea informaţiilor de bază. De aceea, sistemul AF cu detecție a contrastului de fază on-chip de la E-M1 Mark II foloseşte 121 de puncte în cruce. Senzorul cu puncte în cruce detectează atât liniile verticale cât și cele orizontale.

  Senzor Cross-type (detectează linii verticale/orizontale)

 • Subject Tracking Cluster Display

  Datorită unui grup de câmpuri de urmărire afișat direct pe monitor, modul avansat de afișare a grupajului pentru urmărirea subiectului permite utilizatorului să se concentreze mai uşor ca niciodată asupra subiecţilor în mișcare în modul de urmărire AF.

 • Mod AF Target

  Cu modul țintă AF, puteți obține rezultatele precise și profesionale pe care le așteptați, mai ușor și mai repede decât oricând. Disponibil pentru ambele moduri de fotografiere S-AF și C-AF, ținta AF focalizează cu acuratețe mai mare pe subiectul dvs pentru obținerea celor mai bune rezultate atunci când fotografiați în acțiune. De exemplu, în fotografierea macro, modul țintă mică AF este special conceput pentru focalizarea precisă pe obiecte mici atunci când fotografiați vietăți ale naturii de aproape. Numai cinci opțiuni cheie și un buton asignat pentru o singură acțiune, vă permit obținerea exact a fotografiilor pe care le doriți, rapid cu modul țintă AF.

Mobilitate și fiabilitate

Atunci când documentaţi următoarele proiecte sau călătoriţi prin peisaje deosebite, E-M1 Mark II va permite captarea fotografiilor excelente cu maxim de confort. Are o greutate redusă, o construcție rezistentă la intemperii și o baterie perfectă pentru orice misiune foto.

 • Dimensiune compactă

  Chiar și cu un super teleobiectiv M.ZUIKO Pro montat, E-M1 Mark II este mai compact și mai ușor decât camerele convenționale echivalente în format 35mm, care permite o mai mare libertate de exprimare la fotografierea din mână.

 • Durata de viață a bateriei:
  440 imagini

  Durata de încărcare:
  2 ore

  Durată lungă de viaţă a bateriei

  Nu veți rata obținerea acelui cadru special. Noul acumulator Li-Ion permite realizarea mai multor fotografii cu E-M1 Mark II, cu un timp semnificativ mai mic de încărcare. Un afișaj al procentajului vă permite să urmăriți nivelul de energie rămas.

Construcție robustă

Un sistem inteligent de sigilii protejează E-M1 Mark II de stropire, praf și temperaturi de până la -10°C. Astfel puteți lucra pe orice vreme și în orice mediu.

Calitate excelentă a imaginii

E-M1 Mark II este un adevărat centru tehnologic. Are un nou senzor Live MOS de 20M și cel mai nou procesor de imagine, TruePic VIII, realizat cu ingineria OLYMPUS de renume. Acestea sunt completate cu caracteristici pentru fotografii și video clare, tip cinema.

 • Senzor 20.4M Live MOS și 50M High Res

  Acest senzor nou, de mare viteză, cu un consum redus, stimulează sistemele optice pentru a oferi gradații bogate și o calitate îmbunătățită a imaginii şi pentru înregistrarea de înaltă sensibilitate. Este completat de stratul de protecţie AR Coating pentru a reduce efectele de flare si ghosting direct pe senzor. Pentru rezoluție chiar mai mare, există funcţia 50M High Res Shot: opt fotografii sunt combinate pentru a genera o singură fotografie de înaltă rezoluție, egală cu 50M.

 • Procesor de imagine TruePic VIII

  E-M1 Mark II este echipat cu acest nou procesor de imagine, folosind un sistem quad-core dublu și procesarea dedicată AF. Împreună cu senzorul Live MOS 20M, acestea oferă puterea din spatele vitezei de focalizare automată și calităţii imaginii.

 • Înregistrare OM-D Movie 4K

  Compatibil cu 4K (3840 x 2160) și C4K (4096 x 2160), E-M1 Mark II este ideal şi pentru producţia de film. Cu opțiunea de 30P sau 24P, cu o rată de biți maximă de 237Mbps, puteți înregistra în formatul digital standard 4K.

 • Stabilizare a imaginii pe 5 axe

  Recreat exclusiv pentru E-M1 Mark II, mecanismul de stabilizare a imaginii oferă performanță de până la 6.5 trepte de corecție a vitezei obturatorului* pentru compensarea fiabilă a mișcărilor camerei. Acest sistem revoluționar de stabilizare este perfect pentru capabilitățile video ale modelului E-M1 Mark II si permite fotografierea din mână, în orice condiţii de iluminare, precum și realizarea de filme din mână.

  * Împreună cu noul obiectiv M.ZUIKO Digital ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO

Mai multe caracteristici

 • Mod Slient Shutter

  Zgomotul declanșatorului și toate sunetele electronice pot fi anulate pentru a oferi o modalitate de fotografiere complet silențioasă. Acest mod de lucru vă oferă posibilitatea de a capta cadre cu păsări în natură, cu maximă discreţie.

 • Focus Bracketing și Focus Stacking

  Această funcţie este utilă pentru fotografierea macro - permite realizarea mai multor fotografii ale subiectului și apoi le suprapune pentru a crea o singură imagine cu claritate de la o margine la alta.*

 • Modurile Live Composite și Live Bulb

  Realizaţi cadre spectaculoase pe timp de noapte și compoziții cu lumină scăzută cu modurile Live Composite și Live Bulb. Puteţi vedea cum se construieşte imaginea pe ecranul LCD pe măsură ce o realizaţi, oferindu-vă deplină libertate de ajustare a expunerii.

 • Olympus Capture

  Olympus Capture a fost dezvoltat pentru a oferi funcţia de tethering pentru profesioniști. Fotografiile se transmit cu ușurință de pe E-M1 Mark II spre PC sau Mac, prin intermediul portului USB 3.0 Tip C.

Specificaţii E-M1 Mark II

 • Omd camera front
Mai multe specificații

Newsletter MyOLYMPUS

Fii mereu informat și împărtăşeşte experiența ta cu produsele OLYMPUS.

Relații clienți

Alegeți din lista de mai jos subiectul pentru care aveţi nevoie de suport.