Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

E‑M10 MARK IV

SHOOT. SHARE. INSPIRE.
  • Greutate redusă, portabilă, uşor de utilizat
  • Pentru selfie-uri: ecran tactil rabatabil în jos
  • Calitate a imaginii demnă de invidiat

Noua voastră cameră pentru selfie-uri

Puneți un accent mai mare pe poveștile voastre digitale și pe selfie-uri cu Olympus E-M10 Mark IV. Pentru a folosi camera în modul autoportret: rabatați ecranul tactil în jos, alegeți-vă poziția și atingeți ecranul cu degetul pentru a face fotografia. Declanșarea întărziată la o secundă vă va da posibilitatea să realizați încadrarea, astfel încât să apară în față, central, figura voastră și nu mâna voastră.

Filtre artistice magice

Dacă doriți să faceți un anunț (sau poate să faceți o postare drăguță pe Instagram), rotiți cadranul pe modul ART. Alegeți unul dintre cele 16 filtre artistice, precum filtrul Pop Art sau filtrul Soft Focus, care acum sunt ajustabile, pentru a obține propriul flux creativ. Pentru a avea aspectul pe care vi-l doriți, puteți ajusta fin filtrul de imagine, la nivelul dorit, direct pe ecranul tactil al camerei - înainte de a face o fotografie.

Un efect nostalgic

Cel mai recent Filtru artistic, Instant Film, adaugă cu siguranță, în mod subtil, o notă vintage oricărei imagini. Utilizați filtrul cu sau fără bliț pentru a obține efecte diferite.

Pregătiți scena

Nu sunt două scene sau subiecte care să fie la fel. Modul SCN elimină presupunerile legate de setările necesare, prin optimizarea acestora pentru o mare varietate de tipuri de scene, pornind de la Peisaj sau Portret până la Lumină de la lumânare. Rezultatul: fotografii perfecte de fiecare dată.

Nou în modul SCN: Panorama

Muntii. Plaja. Un peisaj urban care te lasă cu gura căscată. Comutați în modul Panorama pentru fotografii panoramice cu o calitate incredibilă a imaginii. Țineți apăsat declanșatorul de la Olympus E-M10 Mark IV, la fel ca ca la un smartphone și apoi deplasați camera pe orizontală sau verticală. Asta e tot!

Videoclipuri 4k filmate acasă

Nu înregistrați doar o experiență palpitantă, ci creați un material video 4k uimitor, din mână, cu ajutorul camerei voastre digitale 4k extrem de valoroase. E-M10 Mark IV vă permite să surprindeți amintiri și momente sub forma unor videoclipuri de înaltă rezoluție. Când este necesar, intră în acțiune sistemul de stabilizare a imaginii pe 5 axe. Pentru ca materialul video să aibă claritate deplină și să nu existe tremur pe imagine - chiar și atunci când filmați în mișcare.

Shhh, modul de fotografiere silențios

Pentru momentele pe care doriți să le înregistrați pentru eternitate, fără a atrage atenția în timpul desfășurării lor: modul Silent Photo. Acesta dezactivează toate sunetele camerei, astfel încât să puteți fotografia în continuare și să păstrați liniștea și pacea.

Precis și focalizat – urmărirea subiectului

Pe pante sau pe drum, modul de fotografiere secvențială cu urmărirea subiectului de pe E-M10 Mark IV vă permite să surprindeți cadre multiple ca un expert. Folosind un algoritm precis, această cameră digitală cu dimensiuni compacte blochează focalizarea pe subiect și îl urmărește, ajustând focalizarea între cadre. Pentru fotografiere secvențială cu până la șase cadre pe secundă.

Detalii de fracțiuni de secundă - fotografierea secvențială cu blocarea focalizării

Știți unde este acțiunea? Capturați-o folosind fotografierea secvențială cu blocarea focalizării de pe E-M10 Mark IV. Cu focalizarea automată de mare viteză nu veți pierde niciodată o fracțiune de secundă. Vă oferă posibilitatea de fotografiere cu până la 15 cadre pe secundă. După ce se focalizează automat doar o singură dată.

Focalizare automată îmbunătățită cu Prioritate față și Prioritate ochi

Modul AF cu Prioritate față și Prioritate ochi de generație nouă este capabil să identifice fețe și ochi în timpul fotografierii și să focalizeze automat pe ele. Pentru fotografii portret perfecte, de fiecare dată.

Via Wi-Fi și Bluetooth

Partajați instantaneu fotografii și multe altele prin conexiunea Wi-Fi încorporată a camerei E-M10 Mark IV. Activați instantaneu și ușor funcția Bluetooth pentru a vă conecta perfect cu telefonul vostru smartphone. Importarea permanentă a fotografiilor vă permite să vă partajați fotografiile în social media în cel mai scurt timp. Trebuie doar să instalați pe telefonul vostru aplicația OI.Share, care este ușor de utilizat.

OI. Share App >

Faceți clic de la depărtare

Atât conexiunea Wi-Fi cât și funcția Bluetooth vă oferă o modalitate fexibilă de a face fotografii de la distanță. Cu Wi-Fi, este Live View Remote Control. Sau utilizați funcția de control de la distanță prin Bluetooth, prin care economisiți bateria, cunoscută sub numele de Wireless Release Control.

OI. Share App >

Tutoriale despre cum să

Curios, dar fără experiență? Aplicația OI.Share găzduiește o mulțime de tutoriale utile care explică toate aspectele ce țin de funcționarea E-M10 Mark IV. Verificați-le pentru a afla cum să folosiți funcții noi sau cu care nu sunteți familiarizați. Veți începe să faceți fotografii uimitoare înainte să vă dați seama.

OI. Share App >
şi acestea te-ar putea interesa