Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M10 Mark III S
Never stop the journey

 •    

Te așteaptă un nou teritoriu

Ia un E-M10 Mark III S și testează opțiunile foto din câmpul tău vizual. Folosește modul Silent Photo, care elimină sunetele camerei la fotografiere și poți suprinde momente fără să deranjezi - foarte util pentru fotografia de natură sau concert, printre altele. E-M10 Mark III S dispune și de un filtru artistic Instant Film, care transferă vizual momentele vieții într-o epocă retro specifică.

 • IMAGINI ȘI CLIPURI VIDEO CLARE

  Descoperiți frumusețea imaginilor clare, fără estompare și clipurile video filmate cu precizie cu mâna cu aparatul E-M10 Mark III S. Acestea sunt posibile datorită stabilizării imaginii pe 5 axe.

 • DESIGN CARCASĂ ATEMPORAL

  Obține designul atemporal al E-M10 Mark III S. Aspectul modern, dar clasic îl transformă într-un instrument care iese în evidență și care asigură manevrare perfectă.

 • FUNCȚIONARE INTUITIVĂ

  Bucurați-vă de utilizarea intuitivă a E-M10 Mark III S, cu mâner ergonomic, butoane și cadrane poziționate cu atenție, ecran LCD înclinabil și meniuri structurate în mod clar.

 • PERFORMANȚĂ DE MARE VITEZĂ

  Experimentați viteza mare la care E-M10 Mark III S focalizează, captează și prelucrează scena pentru a vă oferi fotografia dorită în orice situație.

 • CONECTARE ȘI PARTAJARE WI-FI

  Partajați-vă fotografiile imediat, datorită funcției Wi-Fi încorporate a E-M10 Mark III S. De asemenea, puteți utiliza smartphone-ul pe post de telecomandă la distanță și de editare a imaginilor.

 •  
  FĂRĂ NECLARITĂȚI
 •  
  DESIGN
 •  
  INTUITIV
 •  
  VITEZĂ MARE
 •  
  Wi-Fi
 • Cele mai bune unghiuri

  Nu vă limitați doar la o fotografiere a scenei perfecte. Captați-o cu ușurință din orice unghi dificil folosind ecranul tactil LCD înclinabil. Aveți control creativ, precum și vizualizare LCD confortabilă.

 • Iluminatul corect

  Pregătit întotdeauna pentru a vă însoți oriunde, blițul încorporat vă oferă iluminat suplimentar în condiții de lumină redusă și pe timpul nopții. Ridicați comutatorul, iar blițul vă ieși automat.

 • Vizualizarea perfectă

  Scena exactă vă este oferită rapid întotdeauna: Vizorul electronic. Reglarea automată a luminozității și controlul creativ complet vă asigură cel mai bun aspect al fotografiilor dumneavoastră.

 • Atingerea ușoară

  Atunci când realizați fotografii în situații dificile, uneori este mai ușor să folosiți ecranul tactil. Cu obturatorul Touch AF, alegeți pur și simplu zona de focalizare, iar apoi atingeți ecranul pentru a realiza fotografia perfectă.

 • Însoțitorul compact

  Puneți pur și simplu E-M10 Mark III S pe umăr și luați-l cu dumneavoastră oriunde mergeți. Aparatul foto încape în palmă și este atât de ușor, încât aproape uitați că îl aveți în mână.

Bucurați-vă mai mult de fotografiile dumneavoastră

Alegeți un obiectiv pentru stilul dumneavoastră de fotografiere sau optați pentru un obiectiv all-round ideal în orice situație. Sau optați pentru ambele. În orice caz, optica și claritatea impecabile vă aparțin.

Portrete uimitoare cu profunzime și estompare

Elegant și accesibil, aparatul este compatibil cu obiectivul M.ZUIKO DIGITAL de 45 mm 1:1.8. Acesta este ideal pentru captarea fotografiilor portret cu estompare atentă în fundal și contrast vivace.

Explorați acest obiectiv
Zoom-ul tău complet

Având o carcasă impermeabilă, obiectivul M.ZUIKO DIGITAL ED 14–150 mm 1:4.0–5.6 II elimină necesitatea de a schimba constant obiectivele, așadar puteți capta fotografia perfectă în orice situație.

Explorați acest obiectiv

Specificații OM-D E-M10 Mark III S

 • Omd camera front 83,6 mm 49,5 mm 121,5 mm
Afișați mai multe specificații
Toate obiectivele și accesoriile de care aveți nevoie.

Captați cu ușurință viziunile creative alegând din obiectivele superbe ZUIKO și accesoriile OLYMPUS de nivel înalt. Acestea vă oferă versatilitatea de care aveți nevoie pentru a duce fotografia la nivelul următor.

Diversitatea obiectivelor de calitate.

De la macro la unghi larg la telefotografiere – OLYMPUS are un obiectiv pentru fiecare viziune creativă.

Gama accesoriilor suplimentare.

Îmbunătățiți-vă fotografiile sau filmele și experiența dumneavoastră OM-D cu accesoriile suplimentare pentru fiecare stil.

şi acestea te-ar putea interesa

Înregistrează-te

Înregistrează un produs OLYMPUS și bucură-te de acces exclusiv la ofertele speciale și multe altele.

Înregistrează-te acum
 
 

Relații clienți

Alegeți din lista de mai jos subiectul pentru care aveţi nevoie de suport.