Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M10 Mark II
POWER TO CREATE

 •    
 • *Body doar cu acumulator și card de memorie.

  Design clasic, mic și ușor

  E-M10 Mark II - mic, ușor, ergonomic fără compromisuri, un aparat de fotografiat care se potriveşte stilului dvs. distinct și este partenerul perfect pentru orice destinaţie. Având o construcţie metalică de o calitate impresionantă, E-M10 Mark II are o greutate de doar 390g*, așa că va fi perfect pentru mișcare. Cu un design clasic, înglobează cele mai noi tehnologii, pentru cele mai bune imagini.

 • Vizionar: Thomas Leuthard

  Stabilizare a imaginii pe 5 axe

  Imagini perfecte în lumină scăzută și în mișcare: tehnologia de stabilizare a imaginii pe 5 axe asigură obţinerea unor imagini fără tremur sau neclarităţi. Tehnologia de stabilizarea a imaginii pe 5-axe este integrată în camera, pentru un sistem şi mai eficient şi ușor.

 • Imaginea de mai sus servește doar în scopul ilustrării

  Wi-Fi integrat

  Partajarea imaginilor este foarte usoară cu noul
  E-M10 Mark II. Utilizând aplicatia OLYMPUS Image Share (OI.Share), puteți încărca imaginile într-o clipă pe un smartphone și le puteţi împărtăși fără efort cu prietenii și familia. Cu funcţia Wi-Fi incorporată, puteți controla o întreagă gamă de setări fără a trebui să atingeţi aparatul de fotografiat - ca atunci când fotografiați de pe un trepied în cazul în care declanșarea de la distanță este o necesitate, atunci când aparatul foto nu este la îndemană sau cand va aflaţi într-un mediu extrem.

 •  
  Mic și ușor
 •  
  5-Axe
 •  
  Wi-Fi
 • EDIŢIE LIMITATǍ
  E-M10 Mark II

  Fox Brown

  O expresie a
  rafinamentului.

  Vă prezentăm o nouă dimensiune a stilului: camera foto E-M10 Mark II în ediţie limitată. Include înalta calitate a gamei OM-D şi poate fi purtată oriunde pentru exprimarea stilului personal. Este livrată cu o curea asortată din piele premium și un capac argintiu pentru a completa aspectul elegant. Sunt disponibile doar 3500 de produse în întreaga lume, fiind astfel un produs extrem de râvnit.

   

  Doar 3500 disponibile în total

  CAPAC OBIECTIV - ARGINTIU

  CUREA PREMIUM DIN PIELE

Caracteristici

 • Calitate impresionanta OM-D

  Descoperiți rezoluția excepțională și detaliile uluitoare care se pot capta cu senzorul OLYMPUS Micro Four Thirds și tehnologia avansată de captare a imaginii care rivalizează cu cele disponibile pe camerele D-SLR. Împreună cu stabilizatorul de imagine extrem de puternic, această tehnologie oferă cele mai bune rezultate de la fiecare obiectiv M.ZUIKO.

  Vizionar: Andreas Wonisch

 • Vizor electronic

  Compoziție mai ușoară a imaginii: vizorul electronic OLED are 2,36 m de puncte pentru compoziția ultra-clară a imaginii întregului subiect, plus monitorizarea în timp real a tuturor ajustărilor de setare - tot controlul și detaliile de care aveți nevoie pentru a obține cele mai bune rezultate.

  2.36

  milioane de puncte

  OLED EVF

 • Plajă variată de obiective

  O gamă largă de obiective superb construite completează modelul E-M10 Mark II, atât în stil, cât şi performanţă. De la macro la teleobiectiv, wide, fisheye - acces la o plajă foarte largă de obiective.

  Mai mult decât

  40

  Obiective Micro Four Thirds

 • 4K Time Lapse

  Utilizați modul Time Lapse pentru a crea o serie de imagini în diverse momente de timp, care pot fi apoi îmbinate într-un film 4K în care timpul pare sa fi fost accelerat. Creați filme uimitoare cu detalii strălucitoare - cu subiecte variate, inclusiv peisaje, natura, scene urbane și industriale și multe altele care se pretează la magia 4K Time Lapse!

  Time Lapse

 • Slow motion

  E-M10 Mark II vă oferă o foarte bună redare (4x) în slow motion - bogată în detalii, pentru captarea grafică a subiecților în mișcare rapidă. Totul datorită filmării multi frame rate care se potriveşte oricărui standard.

  Slow Motion (VGA)

Mai multe caracteristici

AF Targeting Pad

Pentru control intuitiv în timp ce priviți prin vizor, puteți modifica ținta de focalizare automată pentru a se potrivi cu subiectul urmărit, prin simpla apăsare cu degetul pe ecranul tactil. Atingeți ecranul și mutați punctul AF acolo unde doriți și continuați, în același timp, să urmăriți acțiunea prin vizor.

Focus Bracketing

În acest mod, E-M10 Mark II realizează un număr de fotografii, fiecare cu setări diferite de focalizare. Este extrem de util în special pentru prim-planuri și fotografiere macro.

Bliţ integrat

Bliţul puternic integrat vă oferă un grad suplimentar de flexibilitate, ajutându-vă realizaţi imagini deosebite, indiferent de condițiile de călătorie și vă permite să calătoriţi ușor, cu un minim de echipament.

Silent Shutter mode

Acum puteți fi în centrul acțiunii fără a fi un punct de atracție. Modul obturator silențios asigură că declanșatorul nu face zgomot atunci când este acţionat - pentru o fotografiere extrem de silenţioasă.

Live Composite Mode

Permite realizarea de compoziţii deosebite pe timp de noapte, la lumină scăzută. Aici puteți vedea cum imaginea este construită pe ecran în timp ce este realizată fotografia - oferindu-vă libertatea completă a modului de expunere pentru fotografii statice la lumină scăzută.

Specificaţii OM-D E-M10 Mark II

 • Omd camera front 83.1mm 46.7mm 119.5mm
Arată mai multe specificații
Toate obiectivele şi accesoriile de care aveți nevoie.

Captați cu ușurință viziunile creative cu o gamă de obiective ZUIKO superbe și accesorii OLYMPUS de înaltă calitate. Oferă versatilitatea de care aveți nevoie pentru a purta fotografia la un nou nivel.

Varietate de obiective de calitate.

De la macro la superangular, la teleobiectiv - OLYMPUS are un obiectiv pentru fiecare viziune creativă.

Gama de accesorii

Consolidarea fotografiilor sau filmărilor și experienței OM-D cu accesorii pentru fiecare stil.

Înregistrează-te

Înregistrează un produs OLYMPUS și bucură-te de acces exclusiv la ofertele speciale și multe altele.

Înregistrează-te acum
 
 

Relații clienți

Alegeți din lista de mai jos subiectul pentru care aveţi nevoie de suport.