Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

close
 •  
om_n_silver
om_n_black
 
 

E-M10: dimensiune redusă - performanță înaltă

Noul E-M10 are un design super-slim, uşor, oferind o valoare uimitoare pentru cea mai bună performanță din această clasă. Un aparat foto Micro Four Thirds cu tehnologii sofisticate: vizor electronic mare de înaltă performanță, sistem de stabilizare a imaginii pe 3 axe și focalizare automată de mare viteză. Vine echipat şi cu flash şi WiFi încorporate. Modelul E-M10 rivalizează cu camerele DSLR atât în mărime cât și în excelența imaginii!

 •  

  Mobilitate deplină!

 •  

  Stimularea creativității

 •  

  Excelenţa în design

 

... iar utilizatorii sunt şi ei de acord

Thomas Leuthard

Thomas Leuthard

Dacă nu dețineți încă un OM-D, este un moment bun să alegeţi modelul E-M10.

Detalii
Steve Huff

Steve Huff

În opinia mea, motivul pentru care aceste camere foto Olympus sunt atât de speciale este pentru că oferă totul fără niciun compromis.

Detalii
Mirrorlessons

Mirrorlessons

Îmi place dorința Olympus de a extinde linia OM-D, deoarece a primit multe recenzii pozitive de la fotografi.

Detalii

Caracteristici E-M10 pe care le veţi îndrăgi!

Vizorul electronic al lui E-M10: poartă utilizatorul mai aproape de imagine

Mai multe detalii
 
 

E-M10: Maximul de calitate de la cadrele cu lumină scăzută şi de la filmele full HD

Mai multe detalii
 
 

E-M10 dispune de WiFi în cameră, oferind o serie de posibilităţi de control direct din smartphone

Mai multe detalii
 
 

Cu sistemul de auto-focus ultra-rapid, nu veţi rata niciodată un cadru!

Mai multe detalii
 
 

Combinaţi mai multe imagini pentru a crea o imagine uimitoare!

Mai multe detalii
 
 

Vizorul electronic al lui E-M10: poartă utilizatorul mai aproape de imagine

Preluați controlul și concentrați-vă pe ceea ce vedeţi. Vizorul electronic al modelului E-M10 asigură un nivel de iluminare asemănător cu lumina naturală pentru a vă ajuta la compunerea cadrului, mai ales în soare stralucitor sau în condiții cu lumină scăzută. Verificați și setați toate functiile necesare pentru realizarea imaginii, puteți selecta chiar cel mai bun raport de aspect pentru imagine, precum și revizuirea imaginilor fără a lua ochii de la vizorul electronic.

Rezultatele filtrelor artistice şi creative pot fi verificate înainte de a realiza fotografia finală

 

E-M10: Maximul de calitate de la cadrele cu lumină scăzută şi de la filmele full HD

Sistemul de stabilizare a imaginii pe 3 axe încorporat în modelul E-M10 este minunat pentru fotografia realizată cu o cameră ţinută în mână. Perfect pentru fotografierea cu lumină scăzută, puteţi să profitați la maximum de condițiile atmosferice din lumină slabă și să vă bucuraţi de captarea unor imagini clare! Fiind încorporat, sistemul de stabilizare a imaginii de la E-M10 lucrează cu o gamă largă de obiective Olympus. Atât fotografiile statice, cât și filmele full HD beneficiază enorm de pe urma acestui lucru: sistemul IS corectează automat mișcarea nedorită, minimizează mişcarea sau socurile pentru un rezultat mai fin, de calitate. Bucurați-vă de confortul pe care E-M10 îl oferă datorită greutăţii reduse, fără povara de a transporta un trepied!

E-M10 dispune de WiFi în cameră, oferind o serie de posibilităţi de control direct din smartphone

Cu ajutorul smartphone-ului se poate prelua controlul complet asupra fotografierii! Acum puteți ajusta diafragma, timpii de expunere și alte setări, comuta între moduri de fotografiere și chiar vedea și realiza fotografii in modul Live Bulb, direct de pe ecranul telefonului, pentru a elimina tremurul camerei. Cu noul obiectiv ultra-compact M.ZUIKO DIGITAL ED 1:3.5-5.6 EZ 14-42 mm se poate utiliza zoom-ul folosind smartphone-ul! Aplicația Olympus Image Share importă pe telefon imaginile realizate cu E-M10 și le poate împărtăși instantaneu cu familia și prietenii prin rețeaua preferată de socializare. Puteți adăuga și coordonate geografice, tot prin smartphone.

Cu sistemul de auto-focus ultra-rapid, nu veţi rata niciodată un cadru!

Sistemul de focalizare automată este un sistem ultra-rapid, de înaltă precizie, care acoperă toate nevoile dintr-un proces de fotografiere. Oferă control complet al focalizării super-rapide, până la selectarea zonei de focalizare pentru subiecte foarte mici - toate cu o simpla atingere a ecranului din spate. Acest sistem incredibil de focalizare asigură o urmărire perfectă a subiecților în mișcare! Uimitor, cu E-M10 puteți crea acum rafale de până la 8 cadre pe secundă.

Combinaţi mai multe imagini pentru a crea o imagine uimitoare!

Utilizați caracteristica Live Composite pentru a îmbina mai multe imagini cu timp mare de expunere, pentru a crea o fotografie care va tăia respiraţia! Modul Live Composite inteligent E-M10 folosește tehnologia de control a luminozității. Examinați rezultatul înainte de fotografiere pentru a determina expunerea și intervalul pentru mai mult confort și creativitate.

Live Bulb

Caracteristica revoluționară Olympus Live Bulb permite expuneri lungi și vizionarea modului în care imaginea se dezvoltă pe ecranul tactil și în vizor! Minunată pentru toate tipurile de fotografiere în lumină slabă. Înlătură toate erorile care pot fi generate de fotografia uzuală cu timp lung de expunere!

Bliț integrat

E-M10 are un flash încorporat pentru a acoperi nevoile de iluminare în mișcare. Nu veți rata niciodată un cadru din cauza luminii slabe. Perfect pentru efecte speciale, pentru fotografii de călătorie, portrete și un întreg șir de idei.

Display de 3 inci

Display-ul tactil, rabatabil, de 3 inci şi 1.037k puncte oferă un unghi mult mai clar și mai larg atunci când se fotografiază și se redau fotografii și filme. Înclinați ecranul pentru a capta cu ușurință imagini de sus și jos. Focalizaţi și fotografiaţi prin simpla atingere cu un deget a ecranului!

Photo Story şi Filtrele Art

Captaţi momentul cât mai viu cu Photo Story! Selectaţi mai multe fotografii diferite și îmbinaţi-le pentru a face o singură compoziție. Vă puteţi juca cu efecte diferite, prin adăugarea unuia din Filtrele Art, pentru a îmbunătăți fotografiile cu propria creativitate.

Capturi foto şi video

Capturi foto simultan cu înregistrarea unui film Full HD. E-M10 suportă formate full high-definition (1920 x 1080 pixeli) pentru filmări deosebite. Acestă capacitate de filmare 1080 Full HD în format MPEG4 este completată și mai mult prin sunet stereo și stabilizare a imaginii pe 3 axe.

 • test-and-wow

  Testaţi

  Descoperiţi camerele Olympus şi găsiţi un dealer local.

  Află mai multe
   
   
 • storelocator

  De unde cumpăr

  Doreşti servicii personalizate? Găseşte rapid dealerul OLYMPUS care se află cel mai aproape de tine.

  Găsește dealer
   
   
 • cart

  Cumpără online

  Bucurați-vă 24/7 de cumpărături online - cumpăraţi noul produs OLYMPUS din magazinul online.

  Cumpără online
   
   
Înregistrează-te

Înregistrează un produs OLYMPUS și bucură-te de acces exclusiv la ofertele speciale și multe altele.

Înregistrează-te acum
 
 
Relații clienți

Alegeți din lista de mai jos subiectul pentru care aveţi nevoie de suport.

Follow us

şi acestea te-ar putea interesa