Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

MONOCULAR I

Monocular i: Soluția compactă pentru amplificarea versatilă
 • Performanţă de înaltă calitate, cu mărire 6x
 • Design-ul elegant și compact încape în orice buzunar
 • Rezistent la apă | Rezistent la abur | Rezistent la praf

Monocular i

 • La teatru

  Modelul alb și bej este ideal pentru utilizarea la evenimente de teatru, cabaret sau spectacole și furnizează performanțe excepționale datorită indicelui de mărire 6x. Vă veţi bucura de operabilitate rapidă și ușoară datorită reglării focalizării prin glisare.

 • La muzeu

  Dimensiunile extrem de compacte de doar 87x38x25mm (LxWxH) permit depozitarea produsului în genți delicate sau buzunare ale hainelor, pentru a fi gata de utilizare în orice moment. Cântărind doar 70g, acest produs este partenerul perfect pentru explorarea muzeelor.

 • La concerte

  Vizualizarea clară este garantată în toate situațiile prin intermediul sistemului de lentile de înaltă calitate, cu diametru de 16 mm. Corpul este umplut cu azot gazos pentru a preveni aburirea – un beneficiu foarte valoros. Datorită rezistenţei la apă, puteţi utiliza produsul chiar și în timpul concertelor în aer liber, pe vreme ploioasă.

 • La universitate

  Nu trebuie să vă faceţi griji că nu veţi sta în primul rând la cursurile de la universitate, la prezentări mari și seminarii. Gradul de mărire 6x vă va ajuta să puteţi vizualiza detalii chiar și de la distanțe mari.

Noul monocular i Olympus oferă o soluție versatilă de mărire a obiectelor aflate la distanţă, folosind un singur ochi.

Acest nou produs livreazvă imagini bidimensionale și, mai presus de orice, este imbatabil ca mărime, oferind același nivel de mărire și claritate precum un binoclu.

Dimensiunea redusă este un element definitoriu pentru acest produs. Volumul și greutatea sunt aproximativ jumatate faţă de cele ale unui binoclu. Indiferent dacă vă aflaţi la operă, teatru, o expoziție de artă sau la un seminar, acest model elegant este soluția ideală pentru utilizatorii care doresc să se bucure de confortul de vizualizare şi gradul de mărire 6x (fără a dori să utilizeze un binoclu).

Citeşte mai mult