Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

BINOCLURI

Descoperiți lumea fascinantă a detaliilor îndepărtate
  • Monocular i, Olympus, Monoculars
    MONOCULAR I
    Monocular i: Soluția compactă pentru amplificarea versatilă

Expertiză și diversitate

Componentele de înaltă calitate și măiestria Olympus în procesul de prelucrare garantează o utilizare plăcută, de durată, pentru observarea momentelor speciale în cele mai captivante detalii. Gama noastră largă de binocluri este potrivită pentru activități diverse, cum ar fi observarea naturii, sport în aer liber sau la interior, plimbări în oraș sau evenimente culturale. Ușurința mare cu care pot fi utilizate și designul inteligent, ergonomic asigură confort și funcționalitate maximă. O parte dintre binocluri sunt rezistente la apă și praf și pot face față cu brio la condițiile de mediu externe dificile.

Performanța optică

Criteriul cheie pentru contrastul, intensitatea luminii și claritatea excelentă este calitatea prismelor și a lentilelor. Olympus este un brand de renume mondial cu o experiență de aproape 100 de ani în domeniul tehnologiilor optice, iar lentilele sale sunt sinonime cu precizia optică. Majoritatea lentilelor și prismelor montate în binoclurile Olympus au tratament de acoperire cu unul sau mai multe straturi, ceea ce previne pierderile de lumină și claritate cauzate de reflexii.

Calitate garantată

Olympus vă garantează o calitate excepțională. Materialele și componentele optice de înaltă calitate vă permit utilizarea cu plăcere a binoclurilor noastre timp de decenii – acesta este motivul pentru care oferim utilizatorilor din întreaga Europă garanția binoclurilor Olympus.

Standardul Olympus

Majoritatea binoclurilor Olympus sunt echipate cu oculare reglabile, cu distanța oculară lungă, ceea ce asigură un câmp vizual complet chiar și pentru persoanele care poartă ochelari. În plus, ele permit ajustarea dioptriilor pentru vizionarea confortabilă fără ochelari. Toate binoclurile Olympus sunt livrate împreună cu husă, curea pentru gât și capace de protecție pentru lentile.