Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

DS-7000: Sprijină economisirea timpului!

Viteza vocii, la îndemână.

Dictarea profesională devine o componentă desăvârşită a fluxului de lucru.

Cu vasta sa gamă de funcţii şi accesorii, precum USB, o staţie de andocare şi software de procesare a vocii, DS-7000 poate fi adaptat în aşa fel încât să constituie o parte esenţială a oricărui flux de lucru cu dictare profesională în mediile IT – la un nivel de confort maxim, din propria palmă.

Recunoașterea vorbirii - impuls final pentru eficiență

Doriți să crească și mai mult productivitatea companiei dumneavoastră? Olympus oferă soluții pentru a creşte de trei ori gradul de creare a documentelor.

Prin utilizarea unui software suplimentar de recunoaștere a vorbirii * va spori eficiența documentației dumneavoastră în timp ce puteţi crea texte folosind vocea, fără a mai fi nevoie ca cineva să transcrie dictările.

Cu recunoașterea vorbirii în timp real, veţi putea dicta folosind multe aplicații populare și cuvintele rostite vor fi transformate imediat în text.

* Software-ul compatibil de recunoaștere a vorbirii trebuie să fie achiziționat separat

Nu-ţi lua ochii de la ce faci

DS-7000 poate fi folosit fără contact vizual, datorită comutatorului glisant.

Zeci de ani de înregistrări vocale au arătat cum comutatorul glisant aduce un plus de confort şi rapiditate în înregistrări. Comutatorul glisant ergonomic este o excelentă interfaţă clasică ce permite utilizarea cu o mână şi fără contact vizual. Aceste avantaje, alături de caracteristici precum afişajul TFT color mare, de 2”, respectă principiul Olympus: uşurinţă în utilizare fără egal.

Nu doar un simplu reportofon.

DS-7000 îţi aduce o gamă vastă de opţiuni de editare.

Crearea textelor prin simpla lor rostire nu este doar înregistrare. Standardul Digital Speech (DSS) permite editarea rapidă a fişierelor (introducere, suprascriere, anexare, ştergere/tăiere) şi utilizează metainformaţii (indexare, comentarii verbale, tipuri de activitate etc.) pentru a facilita colaborarea şi procesarea automată.

Puternic în interior, rezistent în exterior.

DS-7000 este conceput să reziste la utilizare intensă pe perioade îndelungate.

Pe lângă concepţia ergonomică, datorită căreia încape perfect în palmă şi asigură o funcţionare confortabilă în reprize de câteva ore, carcasa sa este construită din metal dur, rezistând la chiar şi cele mai dure condiţii de lucru pe termen lung.

Microfon optimizat pentru dictări.

Bucură-te de un microfon care excelează la recunoaşterea vocală.

Excepţionalul microfon de 10 mm şi codecul audio DSS Pro sunt excelente pentru recunoaşterea vocală şi transcriere. Acesta a fost certificat de Nuance, primind un punctaj de 6 dragoni pentru o precizie maximă.

Microfon cu 10 mm diam

Conectează - încarcă - transferă uşor

O staţie de andocare opţională oferă şi mai mult

Staţia de andocare disponibilă opţional pentru DS-7000 are rolul unei baze accesibile de încărcare a dispozitivului, asigurând şi transferul de date prin conexiunea USB. O poţi conecta la un comutator de picior opţional, permiţând înregistrarea şi redarea „hands-free” a dictărilor.

Datele tale sunt pe mâini sigure.

Protejează datele confidenţiale prin securizarea de încredere a datelor.

Fiecare sector profesional presupune protejarea informaţiilor sensibile de la locul de muncă prin securizarea strictă a datelor. Olympus DS-7000 protejează dictările contra accesului nepermis prin complexa criptare a fişierelor în timp real cu 256 biţi (AES). Doar autorii şi dactilografii care cunosc parola exactă pot accesa o dictare criptată. Dispozitivul poate fi blocat cu un PIN din 4 cifre, pentru a proteja datele de accesul persoanelor neautorizate.