Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

RecMic II:

Faceți cunoștință cu microfonul cu USB, inteligent şi flexibil!

RecMic II:

Proiectate pentru rezultate precise cu Recunoașterea Vorbirii. Chiar și în medii zgomotoase.

RecMic II:

Plug & Play

Seria II RecMic

Experimentați o nouă dimensiune a Speech to-TEXT. Seria RecMic II este creată pentru a satisface cerințele profesioniștilor care doresc o excelentă utilizare și rezultate cu orice soluții de transformare e vorbirii în text. Cele patru modele ale acestei noi serii oferă beneficiile tehnologiei inovatoare de anulare a zgomotului cu sistemul Two-Microfone pentru direcţionalitate flexibilă și anulare a zgomotului. Toate dispozitivele vin cu un plus de acoperire UV și butoane silențioase pentru a reduce zgomotele deranjante. Zona antimicrobiană îndeplinește cerințele de igienă, în special în domeniile medicale.

Mediu liniștit

Sunteţi în căutare celei mai bune calităţi a înregistrării în orice mediu? Nu doriţi să deranjaţi acolo unde dictaţi. Vreţi să alegeți locația cu uşurinţă și să vă bucurați de aerul proaspăt care vine de pe fereastra deschisă. Există întotdeauna riscul apariţiei unor zgomote neașteptate.

Mediu zgomotos

RecMic II pune capăt riscului de apariție a unor zgomote neașteptate. Calitatea de înregistrare nu va fi în scădere din cauza zgomotelor de fundal.

Formarea fasciculului

Datorită celui mai inovator sistemul cu două microfon inteligente al Seriei RecMic II, zgomotul de fond este ignorate în mod activ de microfon, iar cea mai mare precizie de recunoaștere a vorbirii este astfel securizată.

Direcționalitate OPRITǍ

Direcționalitatea puternică asupra microfoanelor este unul dintre aspectele cheie pentru a obține rezultate precise de recunoaștere a vorbirii. Când direcţionalitatea este oprită, sunt înregistrate zgomotele din împrejurimi.

Direcționalitate PORNITǍ

Datorită celor două microfoane omni-direcționale, RecMic II se poate concentra exclusiv pe vorbitor. Sunetele surround sunt „reglate“.

Funcția avansată de anulare a zgomotului identifică vocea și o păstrează așa cum este ea. În același timp, sunetul relativ scăzut este suprimat fără a distorsiona vocea. Oricând. Oriunde.

Setările de anulare a zgomotului și direcționalitate pot fi configurate prin intermediul software-ului RCT (RecMic Configuration Tool) sau prin intermediul combinațiilor de butoane fără software (consultați Ghidul rapid de utilizare).

Descarcă >

Torsten Hein și Carsten Schulthes, Directorii Executivi ai DAZ Diktiertechnik, Germania: "Calitatea înregistrării și recunoașterea vocală a dispozitivului de testare sunt excelente, datorită microfoanelor foarte sensibile, precum și suprimării eficiente a zgomotului ambiental. O trăsătură specială este posibilitatea de a cartografia tastatura individuală, rezultând o compatibilitate software de neegalat. Software-ul extern este recunoscut de dispozitivele de dictare Olympus. Toate butoanele pot fi atribuite cu comenzi specifice pentru a controla orice sistem de operare. Aceasta este o abordare nouă și inteligentă pentru a câștiga noi utilizatori.

Romain Koenig, șeful echipei tehnice de la DICMA, Franța: "Testele efectuate în medii zgomotoase arată performanța deosebită de recunoaștere a vorbirii. Toleranța la zgomot poate fi ajustată în câteva secunde, doar prin apăsarea a două butoane de pe microfon, ceea ce permite fără nicio problemă trecerea de la un mediu liniștit la unul zgomotos. Folosind modul HID pe noul RecMic și noile comenzi de picior permit echipei noastre tehnice să ne configureze clienții fără drivere. Inexistența unui driver înseamnă că funcționează cu orice sistem de operare, iar sistemul este mai puțin probabil să se prăbușească. "

Jürg Sprecher, inginer sisteme la Voicepoint AG, Elveția: "Tehnologia oferă o reducere optimă a zgomotelor nedorite de fundal și cele mai bune rezultate pentru transcriere și recunoașterea vorbirii. Software-ul de configurare RecMic inclus (RCT) este modern și oferă ușurință în utilizare. "

>
Compatibil cu

Pentru dezvoltatori: DIY

Îți dezvolți propriul software? Vrei să integrezi complet RecMic II pentru a avea control complet asupra caracteristicilor evidente și ascunse? Avem un Kit de Dezvoltare Software (SDK) simplu de folosit, care vă permite să integrați hardware-ul Olympus Dictation cu un efort minim. Doar aplicați pentru cel mai recent SDK dând clic pe acest link.

Aplică >