Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

DS-2600:

Dictarea profesională făcută simplu și fără stres.

Lăsați-vă vocea să lucreze pentru dvs

Lucrați foarte mult de la domiciliu sau într-un birou de dimensiuni modeste, cum ar fi o firmă mică de practică medicală sau de avocatură? DS-2600 este dispozitivul ideal pentru eficientizarea fluxului dvs de lucru personal.

Avansați la dictare digitală

Dictarea analogică nu mai este o opțiune și doriți să treceți la dictarea într-o formă simplă digitală? Veți accesa cu ușurință intrarea în zona digitală cu ajutorul noului DS-2600.

Întreprinzători și start-up-uri la început de drum

Tocmai ați început propria dvs afacere și căutați ajutor rapid și ușor în dictarea digitală? Lăsați DS-2600 să vă conducă spre succes. Rapid și ușor.

Înregistrați-vă întâlnirile și conferințele

Aveți întâlniri una după alta? Tastarea în mod constant vă distrage atenția de la subiectul discuției sau de la client? Încercați modul de lucru conferință al noului DS-2600 care captează stereo fiecare cuvânt.

Operare intuitivă prin comutatorul glisant lateral cu 4 poziții

Comutatorul glisant lateral facilitează o operare ușoară și intuitivă, permițându-vă să vă concentrați gândurile asupra dictării dvs. Porniți, opriți și editați cu ușurință dictările dvs prin intermediul comutatorului glisant lateral robust, chiar fără să vă uitați la dispozitiv. În acest fel, dictarea este posibilă nu doar în timpul staționării, ci chiar și atunci când vă aflați în mișcare.

Economisiți timp: o paletă largă de opțiuni de editare pentru crearea ușoară a textului

Este vorba mai mult de a crea texte prin vorbire, decât doar de a înregistra. Formatul standard de vorbire digitală (DSS) permite editarea rapidă a fișierelor (inserare, suprascriere, adăugare, ștergere / tăiere).

Microfon de înaltă calitate cu zgomot redus

Noua serie DS incorporează microfoane omnidirecționale cu zgomot redus, iar un absorbant de șoc acoperă unitatea microfonului pentru a reduce la minimum zgomotele provocate de atingerea mâinii dvs.

Nou! Include înregistrarea stereo direcțională

În timpul întâlnirilor, mulți oameni vorbesc adesea în învălmășeală și din diferite direcții. Nimeni nu este în măsură să ia notițe atât de repede și structurat. DS-2600 este potrivit în mod special pentru captarea tuturor conferințelor dvs. Vă puteți înregistra întâlnirile cu ușurință, dar și la o calitate excepțională.

Gestionarea ușoară a dictărilor cu DSS Player Standard

Modelul DS-2600 este livrat cu DSS Player Standard (Mac & PC). Acest soft ușor de utilizat oferă o imagine de ansamblu completă asupra tuturor dictărilor dvs. pentru a vă ușura gestionarea acestora. De asemenea, permite importul automat al dictărilor de la reportofon către calculatorul dvs.

Căutați o soluție puternică pentru transformare vorbire-text cu caracteristici de înaltă securitate pentru date și WiFi?

Accesați pagina produsului DS-9500 și veți găsi soluția profesională de dictare care include capabilități WiFi. Pentru fluxuri de lucru chiar mai rapide, datorită partajării fără fir a fișierelor de dictare. Oriunde mergeți.

Citeşte mai mult >
şi acestea te-ar putea interesa