Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Atenţia acordată produselor

 • Directiva RoHS / INFORMAȚII IMPORTANTE DE PRODUS

  De la 1 ianuarie 2013 au intrat în vigoare o serie de reglementări conform cărora un anumit număr de produse Olympus nu mai sunt în concordanță cu legislația europeană (Directiva RoHS), restricționând utilizarea plumbului în dispozitivele electronice pentru a proteja mediul înconjurător. Aceste produse nu prezintă niciun risc pentru sănătate.
  Sunt vizate următoarele produse achiziționate la sau după 1 ianuarie 2013: - reportofoanele: DM-650, DS-2500, DS-2800, DS-3400, DS-5000, LS-3 - camerele: TG-620, TG-820 şi flash-ul FL-50R
  Vă oferim ocazia să schimbaţi gratuit orice produs afectat. Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 00800 67 10 83 00 (gratuit). Vă mulțumim pentru înţelegere și ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
  Daca sunteţi posesorul oricărui produs din cele amintite, vă rugăm să verificați numărul de serie folosind link-ul următor:

  Lista de produse şi serial number
 • 08.01.2016

  Informare cu privire la încheierea suportului pentru DSS Player Pro R5

  Suportul pentru Olympus DSS Player Pro R5 se încheie în luna ianuarie 2016. Olympus nu va mai furniza actualizări dupa această dată. În cazul în care există orice defecțiuni la DSS Player Pro R5 cu ultimele actualizări de securitate și .NET Framework vă recomandăm să faceți un upgrade la software-ul ODMS R6 (Olympus Dictation Management System). ODMS R6 este produsul succesor și oferă cele mai recente caracteristici (de exemplu suport pentru recunoașterea vorbirii) și compatibilitatea cu cele mai recente sisteme de operare.

 • 02.04.2014

  Incheierea perioadei de suport pentru DS-4000

  Suportul pentru modelul Olympus DS-4000 s-a încheiat în luna aprilie 2013.

  Ce înseamnă încheierea perioadei de suport?
  Pentru modelul DS-4000, Olympus şi partenerii de service nu vor mai oferi suport tehnic, reparații sau actualizări de software.

  Ce reprezintă acest lucru?
  Acest lucru înseamnă că utilizatorii vor folosi ultimul hardware de dictare Olympus atunci când doresc să utilizeze pe un computer cel mai recent sistem de operare. Olympus nu garantează funcționarea în siguranță cu DS-4000 și sistemele de operare lansate după luna aprilie 2013. Nu este recomandată utilizarea modelului DS-4000 cu sisteme de operare care nu sunt menţionate în manual.