Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Digital Speech Standard (.dss)

Standarul Digital Speech reprezintă un standard pentru stocarea compactă a înregistrărilor audio digitale, care a fost dezvoltat în comun și introdus de Olympus, Grundig și Philips.

Mai multe informaţii

Scopul acestui standard este de a asigura că fișierele înregistrate folosind produse ale liderilor din industrie sunt compatibile la redare. Acest lucru asigură o piață mai mare, oferind utilizatorului final o mai mare flexibilitate și posibilitatea de alegere, precum și siguranța unui standard controlat.

Digital Speech Standard răspunde nevoii de soluții de dictare profesională și înregistrare audio de înaltă calitate pentru societatea modernă digitală. Oferind o calitate audio deosebită pentru serviciile de înregistrare voce, fișiere DSS permit o rată mare de compresie, dimensiune redusă a fișierelor, trafic în rețea și capacitatea necesară de stocare. Formatul permite informații suplimentare, cum ar fi numele și tipul de document care urmează să fie stocate în antetul fișierului, facilitând în continuare organizarea fișierelor.

Formatul DSS Pro (.ds2) este o dezvoltare a formatului .dss care suportă o calitate mai bună a sunetului pentru a obține rezultate precise de recunoaștere vocală și criptare de fișiere pentru a proteja datele confidențiale. Tehnologia specială de compresie continuă să faciliteze înregistrarea în fișiere mici, care este esențială pentru trimiterea prin e-mail sau pentru transferul rapid în rețea, precum și pentru arhivare.

Pentru aplicații audio profesionale, .dss și .ds2 reprezintă prima alegere cu privire la un format de stocare standardizat pentru fișiere audio.