Se pare că navighezi pe acest site folosind Internet Explorer 6. Această aplicaţie este depăşită.
Pentru o navigare mai sigură şi mai eficientă, îţi recomandăm să utilizezi una din următoarele aplicaţii de navigare:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

ODDS: Dictare de pe smartphone la nivel profesional. Oriunde. Oricând.

ODDS - Soluția profesională de cloud

Olympus Dictation Delivery Service (ODDS) gestionează transferul de dictări înregistrate cu aplicația Olympus Dictation pentru iPhone și Android. În cazul în care este nevoie de servicii de dictare spontană și nu există un reportofon profesionist la îndemână, se poate înregistra cu ușurință și trimite dictarea în fluxul de lucru al organizației pentru a obține transcrierea înainte de a ajunge din nou la birou.

Olympus Dictation pentru iPhone/Android

Olympus Dictation Delivery Service (ODDS)

ODMS Modulul de transcriere

fișiere DSS

fișiere DSS

fișiere DSS

Administrator

Portalul Olympus Dictation

Server ODDS

https

Email / ftps

Dactilograf

Dactilograf

Dactilograf

Securitatea datelor este pe primul loc

Datele unei companii reprezintă un mare bun pentru aceasta. După ce Olympus Dictation pentru iPhone sau Android este conectat cu ODDS, o organizație poate beneficia de o gamă largă de caracteristici de securitate. Dictările pot fi înregistrate în format DSS Pro cu criptare AES pe 256 de biți. Acest lucru înseamnă că fișierele de dictare sunt protejate, chiar înainte de a fi trimise prin HTTPS sau ftps - și nu pot fi ascultate de către persoane neautorizate, în niciun punct al traseului de livrare.

Integrare perfectă în fluxurile de lucru de dictare existente

Formatul audio DSS Pro, un standard al industriei stabilit pentru solùţii profesionale de procesare a vorbirii, permite o integrare perfectă și prelucrarea ulterioară pentru a obține transcrierea vorbirii de oriunde din întreaga lume. Meta informații, cum ar fi ID-ul de autor și tipurile de muncă sunt, de asemenea, stocate în fișierul de dictare. Este posibil ca dictările să fie direcţionate către serverul FTP al unei companii, astfel încât dactilograful să poată accesa dictările oriunde s-ar afla.

Portalul Olympus Dictation

Olympus Dictation Portal (ODP) este un instrument de configurare extrem de securizat si flexibil, web-based, care permite administratorilor să gestioneze centralizat aplicația Olympus Dictation și licențele ODDS corespunzătoare. Problemele de configurare, cum ar fi adresa de destinație a dictării și setările de criptare sunt controlate de către administrator, ceea ce înseamnă că autorii (utilizatorii finali) sunt liberi să se concentreze pe dictare folosind aplicația lor. Acest lucru menține totul la un nivel cât mai simplu posibil și evită erorile de utilizator.

Gradul de utilizare profesională întâlneşte capabilitățile wireless ale smartphone-ului

Când vine vorba de dictare, profesioniștii nu doresc de cele mai multe ori să lucreze fără confortul și gradul de utilizare al unui instrument specializat precum un reportofon profesional. În același timp, acești utilizatori sunt în mod frecvent în mişcare, în situații în care trebuie să facă dictări la fața locului și să le trimită imediat pentru transcriere. De aceea, Olympus DS-7000 și reportofoanele DS-3500 sunt compatibile cu cardurile Toshiba FlashAir&trade. Cu această echipă deosebită și aplicația Olympus Dictation instalată pe un smartphone, dictările pot fi descărcate fără fir și apoi trimise către destinatarul dorit folosind rețeaua telefonului mobil.

Aplicația pentru dictare îndeplineşte cele mai înalte standarde de securitate a datelor

Înregistrare audio criptată cu DSS PRO (256-bit AES)
Protocoale securizate de transfer (HTTPS / FTPS / SFTP)

Dictări neașteptate

Dictare, adnotare și trimitere. Olympus Dictation pentru iPhone / Android este o aplicație simplă de înregistrare care permite realizarea de dictări pe drum. Ușor de editat - inserat, suprascris şi trimis pentru a obține transcriserea fișierelor vocale . Pentru companii, acest lucru înseamnă o eficiență crescută, scăderea costurilor și obținerea unor rezultate mai mari în mai puțin timp.

Aplicaţia Olympus Dictation
pentru Android și iPhone:

O imagine valoarează cât o mie de cuvinte

Există multe situații în viața profesională când vorbirea câștigă valoare împreună cu un stimul vizual. Acum experții, consultanții și evaluatorii pot atașa o imagine la orice dictare - indiferent dacă a fost înregistrată cu ajutorul unui reportofon Olympus DS-7000 / DS-3500 sau aplicația Olympus Dictation - înainte de a le trimite pe amândouă pentru a fi dactilografiate.

Dictare & imagine ataşată