Se pare că ai accesat acest site utilizând Internet Explorer 6. Acest browser nu mai este de actualitate.
For safer, more reliable browsing it is recommended that you upgrade your browser to one of these browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Condiţii de utilizare

Copyright © 2012 Olympus Europa Holding GmbH.

Toate drepturile rezervate. Toate informaţiile conţinute în acest website sunt supuse legilor copyright-ului şi/sau mărcilor înregistrate.

Olympus Europa Holding GmbH este o companie cu răspundere limitată conform Legislaţiei Germane, cu sediul în Hamburg, Germania. Olympus Europa Holding GmbH este înregistrată cu numărul HRB 10554 şi deţine ca obiect de activitate comerţul cu instrumente optice, aparatură electronică pentru afaceri şi articole înrudite. Număr de identificare pentru taxa pe valoare adaugată: DE118673662 Director Executiv: Stefan Kaufmann.

Termeni de utilizare

Acest site este destinat exclusiv persoanelor rezidente în Uniunea Europeană, Rusia, Orientul Mijlociu și Africa. Indicațiile, înregistrările și prezentările aprobate privind produsul pot varia în funcție de țară. Pentru orice alte țări, vizitați site-ul nostru web global la adresa www.olympus-global.com sau accesați site-ul web localizat în țara dumneavoastră pentru informații privind disponibilitatea produselor noastre în țara în care locuiți și pentru a obține cele mai noi detalii de înregistrare și etichete de produs aprobate.

Legi in vigoare

Website-urile conţin informaţii despre produse care pot fi sau pot să nu fie disponibile în toate ţările de distribuţie, şi, acolo unde este cazul, pot să aibă acceptul sau dreptul de distribuţie de la un organism de reglementare guvernamental în legatură cu diverse recomandări sau restricţii existente în ţările respective. Fiecare ţară are legi specifice, reglementări şi practici medicale ce guvernează comunicarea informaţiilor din domeniu sau despre produse medicale pe Internet. Nimic din ceea ce este prezentat pe acest site nu trebuie considerat ca o solicitare sau o promovare a unui produs, sau ca o recomandare a oricărui produs neautorizat de către legile şi reglementările ţării de origine a cititorului.

Actualizare Termeni şi Condiţii

Olympus Europa Holding GmbH furnizează pe serverul său informaţii ca un serviciu public pentru clientii săi şi işi rezervă dreptul de a schimba conţinutul acestor informaţii fară o inştiinţare prealabilă. Olympus Europa Holding GmbH nu este răspunzătoare pentru acurateţea, integritate, şi/sau nivelul de încredere a conţinutului informaţiilor furnizate.

Accesând acest site acceptaţi termenii şi condiţiile de utilizare asa cum sunt acestea prezentate mai jos.

Declaraţie de derogare de răspundere

Acest website este furnizat "asa cum este" şi poate fi subiectul dezvoltării, modificării şi actualizării. Deşi Olympus depune eforturi să furnizeze informaţii corecte şi la zi către publicul său, Olympus nu oferă un tipar sau o garanţie în ceea ce priveşte acurateţea sau tipologia conţinutului site-ului şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşeli, omisiuni sau posibila uzură a informatiei. În particular, Olympus nu este responsabil pentru conţinutul nici unui site la care acest website face referire prin link. În plus, Olympus nu îşi asumă responsabilitatea pentru niciun fel de daune sau virusi ce va pot afecta computerul şi alte echipamente datorită accesului, utilizării sau descărcării de conţinut de pe acest website.

Mărci şi mărci înregistrate

Toate numele de produse sau servicii menţionare pe acest site sunt mărci sau mărci înregistrate de către posesorii lor. Acest website şi toate datele, textele, imaginile, fişierele video sau audio conţinute aici sunt dedicate exclusiv utilizării necomerciale şi personale. Nu aveţi permisiunea de a folosi niciun logo, nicio marcă sau marcă înregistrată afişate pe acest website.

Aveti dreptul de a duplica, salva şi tipări copii la toate informaţiile prezentate pe site pentru uz personal, cu menţiunea că Olympus Europa Holding GmbH îşi păstrează drepturile de copyright asupra tuturor mijloacelor de informare utilizate pe site, inclusiv texte, grafice şi imagini. Nu aveti dreptul să distribuiţi, să faceţi schimb, să modificaţi, să vindeţi sau să transmiteţi nici o informaţie de pe acest site. Dacă nu se specifică altfel, toate materialele de pe acest site sunt protejate prin legile copyright-ului şi nu vor fi folosite în scop comercial sau public fără permisiunea prealabilă în scris a Olympus Europa Holding GmbH. De asemenea, nu aveţi dreptul de a face trimiteri sau duplica nicio porţiune a acestui website fără permisiunea scrisă prealabilă a Olympus Europa Holding GmbH.

Confidenţialitatea datelor

Olympus Europa Holding GmbH respectă confidenţialitatea asupra oricăror informaţii personale furnizate de utilizatorii site-ului. Pentru detalii consultaţi Termeni de Confidenţialitate.